Sevgilimle ilk cinsel birlikteliğimizi yaşadık. Benim için çok özel ve çok güzel geçtini söyledim. O da aynı şekilde konuştu. Daha sonra ona bunun bi alışkanlık haline değil sadece özel zamanlarda yani her buluşmada değil imasıyla özel zamanlarda yaşamamızı ve buna saygı duymasını söyledim ve yaşandığında da korunması gerektiğini ve çok ince düşünerek dile getirdim o da saygı duydu. Haklısın dedi Fakat ilerdeki günlerde tedirginliğin var dercesine soğuk tavırlarla yaklaşmaya başladı nadir de olsa soğuk yapmaya başladı sizce nerde hata yaptım ya da karşımdaki insan mı yanlış bir insan?
İlk ilişkide korunma olmadığı için de ona güzel bi dille gelinebilecek durumları anlattım yani ben mi hatalıyım?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
sende hata var
hayır gayet sen doğru şekilde açıklamışsın o doğru anladı mı teyit ettir bence
Çok ince cümlelerle anlattım zaten ben kıramam üzemem yanlış bişey dediğimi düşünmüyorum
bence çok güzel açıklamışsın ama belki o doğru zamanı ya da hangisi özel zaman olabilir bunu belki idraak edememiş olabilir bu tarz özel anları ya da yüzeysel olarak yaşanması gereken anları sen yaratıp ona işte hazırım sein zamanın geldi hamle yap demen gerekiyor olabilir
Yani biraz zaman ver düzelir. Tabi amacı seni elde etmek değilse
O da buna göre yaklaşalım birbirimize seninde tedirginliğin olmasın bundan sonra gibisinden konuştu ama soğuk tavırla
Seni elde ettiği için ayrılmak istemez umarım
İsterse sevgi ya da aşk yoktur zaten peşinden gitmem
Umarım
Peki bakireliğini verdin mi yoksa bakire değil miydin zaten
Bi kanamam olmadı zorlanma gibi oldu zaten ama ilk kez yaşadım böyle bişeyi kızlığımla alakalı bi problem olduğunu düşünmüyorum..
Ya şunu sormak istiyorum daha önce biriyle ilişkiye girmiş miydin onu merak ettim
Hayır girmedim hiç
Anladım yani ciddi bir çocuk olmayabilir dikkat et
Ben senin istemediğin hiçbişeyi sana yapmam dedi
İnşallah öyledir canım
Sen normalsin sorun onda o muhtemelen hetr boslukta hayal ediyodu sen bunu ortadan kaldirdin
Yok hayır bunun alışkanlık haline gelmesini istemiyorum ama özel zamanlarda olacaksa her defasında olmamak şartıyla dedim
İste o surekli olmasi dusuncesindeydi muhtemelen diyorum
Sanırım bende onun önünü kesmek istedim
Kesmissin oda bozulmus
Evet peki ne olcak şimdi var mı önizleme
Benim. fikrim biraz daha boyle gider aonra o surekli olsun diye baski yapar sen istemezssen sogur sonrada biter iliski
Sen kendini bilen çok olgun bir kadınsın, biraz zaman ver düzelir bence. Düzelmezse de takılma yani o kaybeder
Böyle düşünmen beni çok mutlu etti bş kadın olarak beni anlaman güzel ❤️
Ve lütfen, senden ricam "vererek hata yaptın, değerin kalmadı, kullanıp atacak" gibi şeylere kulak asmaman. Sen yetişkin ve kendi bedeni üzerinde karar verebilen bir kadınsın. Kendi isteğin ve zevkini doğrultusunda güvendiğin sevdigin adamla paylasmak istedin bu anı. Gerisi onun şerefine kalmıştır ve en kötü ihtimalle seni vajinan için seven bi hödükten kurtulmuş olursun.
Teşekkür ederim iyi ki varsın 🌸
Rica ederim sen de iyi ki varsın 💐
Erkege verince erkek elde etmis oluyor ve degerin kalmiyor bildigim kadariyla
Ne güzel kendini bilen bir kadınsın, karşındaki insana değer veriyorsun.
Erkek milleti işte maymun iştahlı daha fazlasını istiyor sürekli.
Umarım hikayeniz iyi biter.
Kolay lokma, evlilik dışı ilişki kadına zarar hakaret
neden böylesiniz vermeyincede terk ediyosunuz
@hüzünüzmü evlenin, vermeden önce bol bol alın
nasıll yani neyi alim bol boll
@hüzünüzmü takı, iltifat, ilgi sevgi değer...
bunalrı alıp sonramı verim ahhaha
@hüzünüzmü nikahtan sonra
Pişman değilsen sıkıntı yok
Ama o ilk virajda tuyecek
Nasıl yanii
Erkekler cinselligi yaşadıktan sonra o kızdan soğur uzaklaşır
Büyü bozulur
Klasik TC erkeği hareketi istediğini aldı ve yavaştan temiz bakire kız arıyorum ağa herkes patlak olmuş demeye hazırlanıyor
Hatalı değilsindi elde ettikten sonra bir tık soğumaya uğrayan erkek psikolojisi işte
Ama soğukluk değil hala güzel giden bi ilişkimiz var sadece bu konu açıldığında bana ilk baştan beri tedirginsin zaten gibisinden konuştu bende pişman olmadığımı sadece belirli şeylere saygı duyması gerektiğini söyledim
Tedirgin olman normal zaten yani ne bekliyordu kayıtsız şartsız sonsuz bir güvenle kollarına atilmani mi kıldan tüyden sebebler işte
Yani ben öyle bi konuöa gelmek istemiyorum yarın bi gün bişey olsa yani o kadar çoluk çocuk sahibi olamayan insanlar var öyle bi duruma gelmeyi istemiyorum sürekli cinsellikten ibaret olmasın bunun tepkisini başta koymak istedim
İyi yaptın devam böyle
Yanlis kisi gibi ama sen mutluysan mesele yok cok plan yapmamak lazim
O tadı aldı hep isteyecek zamanla başka birileriyle yatmak isteyecek
Elde ettigi icin artik bir anlami kalmadi
Tam sayılmaz aslında bi kanamam da olmadı çok zorlanma da olmadı
Bu onu muhtemelen ilgilendirmeyecek. Vajinal girisi yaptigi icin ve ilk oldugunu dusundugu icin artik sen o degilsin onun gozunde
Ozur dilerim yanlis anlama nolur sadece fikrimi beyan ettim
Hayır üzüldüğüm bi nokta yok çünkü bozulmadığına da eminim ama ilk olduğunu o da biliyordu zaten
Kirmak istemem cunku o yuzden pat diyede oyle yazmis olmam, kendime kizdim. Tavirlari ayni devam ederse uzatip vaktini harcama bosuna bence
Hayır kırılmadım teşekkür ederim nezaketin için hani sadece yanlış bişey mi söyledim ona karşı diye düşündüm bunu devamlı yaşayıp zor zamanlara ihtimal vermek istemiyorum onada öyle bi konuma gelmemek adına bu sürekli olmasın dedim haklısın sende o yüzden anlıyorum dedi ama bugünde korunmadığı için bi konu açılmıştı bende tedirginliğimi yansıtıp bilmediğim bişey mi oldu dedim hayır dedi sadece yok nadir yaşayalım yok şu bi tedirginsin hevesimi kırıyorsun benimde dedi olmadı tabiki korundum dedi ama soğık yaptı ve erkenden uyumak istediğini söyledi
Yani seni ozel gunler disinda olmasin dedigin halde hevesimi kiriyorsun demesi zaten surekli hale getirmek istedigini anlamina geliyor. O yuzden bu sogukluk
Evet bunun önünü kesmek istedim kısaca anladığını söylese de soğuk tavırla karşılaştım peki şimdi nası hareket etmeliyim?
Sende ayni soguklukla davranacaksin. ya da hic uzatmadan yoluna bakacaksin
Iliskiye girmisiniz artık bunun özel günü falan yok bazi şeyler söylenmez soyledigin için yakinda biter ilişkiniz aşkın cazibesi gitti 😅
Eleman açılışı yapmış artık para vermesine gerek kalmadı
vererek hata yaptın
Onla mı ilkti yoksa senin mı ilk?
Benim ilk
Yaşlar kaç?
Benim 25 onun 28
Yazık etmişsin. 25 yaşına dek saklayıp evlenmeden vermen kötü olmuş.
O mu istedi sen mi dayanamadin?
Beraber yaşamak istedik
Kanamam da olmadı ama zorlanmadı öyle çok muhtemelen bir şey olmadı ama tabiki hissedildi de
O zaten daimi ister erkek sevgili oluyorss ilk amaç cinselliktir. Kaç zamandır var ilişki?
Aleti küçük müydü
Ne büyük ne kücük iste diyelim
Kaç zamandır ilişki var?
1 seneye yaklaştı
Büyük olmadığı için zorlamamistir çok. Zaten bakireysen öncesinde kaç erkek aleti tattin bilemezsin
Sorum bunlar değildi aslında
Yavrum cevabı verdim. Çocuğun amacı evlenene dek düzenli cinsellik yaşamak %99
Sen ne kadar sürede bir seks yapalım dedin?
Alışkanlık haline gelip her ay ya da her gün değil deyip önünü kestim sadece fakat özel bi zamanımız olur baş başa kaldığımızda da bu yaşanmasın demem dedim
Peki bekareti ne zaman aldı?
Aldı mı tam emin değiliz işte 1 ay olmadı kanamam vs de olmadı
Bir posta mı oldu? Tecrübesiz mı erkeğin
Değil evet bi sefer oldu ve ilk olduğu için anlayışlı ve yavaş davranmasını söyledim
Kaç dakika sürdü içinde?
15 dk belki sürmemiştir korunması gerektiğini konusunda uyardım dısa bosaldı zaten geldiğinde de iste öyle
Prezervatif olmadan mı girdi?
Evet
Korunmaktan kastın geri çekilmek mı:)
Evet geri cekilmek oldu o an ilkti O korunmadığı için ben 24 saat geçmeden önlemimi aldım ilaçla
Bebeğim sen kullanmak yerine o poşet taksaydi ya:) ilkten hormonlarla neden oynuyon:) ayrıca madem hap aldın neden içine atmasina izin vermiyon:)
Aferin verdön kurtuldun
Hevesini almış
karşılıklı anlaştıysanız sıkıntı yok
Tamam saygı duyuyorum senide haklı buluyorum tabiki korkuların olabilir dedi ama soğuklaştı yani
Baştan vermeyecektin
Hatalı olan o
Seni terk edecek s olup gidecek
Ya kendisi şunu söyledi ben ilişkimi cinsellik üzerine kurmadım bende kurmadıysan bu duruma saygı duyman gerekiyor diye açıklama yaptım ilk anlayışla karşıladı ama soğuk tavrı vardı biliyorum hani
İşte kullanıp atacak seni
Nerde yaptınızz
Pişman mısın ilki yaptığına
Ayrılınca pisman olacan
Yasalarınız kaç