Güncellemeler
1 yıl
bi de ilk başta sertleşiyordum kız canım yanıyor felan diyince ondan sonra sertleşmedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sosyal medyadan tanıştığım kızla 6 aydır konuşuyoruz uzak mesafe olduğu için benimde sınavlarımdan dolayı daha yeni yanına gitme fırsatım oldu 3 gün felan kaldım normalde telefonda felan aşırı kudurmama rağmen kızın yanında eser yoktu. ön sevişme kısmında sertleşiyorum ama yapmaya başlayınca neden bilmiyorum sertliğim gidiyor bir şey yapmadığımız zamanlarda zaman zaman sertleşiyor. 3 günde sadece 1 kere boşalabildim neden böyle oldu aşırı derece moralim bozuldu başta böyle bir şey yaşayınca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benim eski sevgilimin de öyle olmuştu çocuk giremeden boşaldı
Naptın sonra
@Kaanj34 bişey yapmadım güldüm geçtim
Tekrar başka zaman yine birlikte oldunuz mu
giremeden boşalma değil olay utandığımdan mı bilmiyorum zaten kuduramıyordum bile
@Kaanj34 hayır
Beceremediği için mi?
Buluşmadan önce uzun süre mastürbasyon yapma. Kızla buluşunca kendi kendine hayaller kur libidon yükselsin diye ve libidoyu arttıran besinleri tüket o gün. Bence işe yarar
@Kaanj34 hayır bakireydim bir daha o cesaret gelmedi bana
Hala bakire misin
mastürbasyon yapmamdan kaynaklımı bilmiyorum ama kız yalarken çok yumuşak geliyordu ve sertse bile iniyordu
Onun neden olduğunu bilmiyorum ama bir süre mastürbasyon yapmaya ara vermek ve çok sık yapmamaya çalışmak senin için iyi olabilir
@Kaanj34 bakireyim knk 18 yaşındayım
Sana oral yapmak isterdim
yapmıcam zaten isteğim felan kalmadı bu olaydan sonra çok moralim bozuk bu kızla ilk cinsellik konuşmaya başladığımız 2 3 gün neredeyse aralıksız full serttim hatta neredeyse çiş yapamıyordum sürekli böyle olduğu için yanındayken cinsel isteğimin azalması aşırı saçma
Bir sağlık problemi yoksq kafanda çok kurmuşsun :)).. Normal ereksiyondq bir sıkıntı yoksa psikolojik.. Eğer devam eden bir şey se doktora git
Heuecandan ve kızın tepkisi senin dikkatini dağıtıyor
Kızın ilkiysen sorun etmez ama önceden deneyimi varsa sana erkek gözüyle bakmaz hemen kıyaslar
Çok mu stres yaptın
birliktelikle ilgili değilde genel bi stresim vardı ilk defa yüzyüze tanışcaz diye bi de bu tarz gizli saklı işlere pek giren biri değilim ailemin felan haberi yoktu onunda stresi vardı
Kanka opette kalpli çikolata var aklında olsun gayet başarılı
işe yarar mı ki psikolojik bir şey sonuçta kızın yanında cinsellik isteğim bitti neredeyse utandığımdan felan mı bilmiyorum
Yarar Güven bana
Üroloji uzmanına gidip muayene ol.
Acemilik☺️
Acemi sey sey delermis diye bi atasozu var ama 😄😄
Taaa hangi şehre gittin
1000 km gittim
Doğuya mi
Bı daha gidersen. Güvenin yoksa. Epimedyum. lu macun al. Aktardan. İyi marka. Sağlam bosaltirsin partnerini
hayır batıya
ya benim anlamadığım sorunum psikolojik bir şey baya stresliydim ve bu durumdan dolayı zaten aşırı moralim bozuldu sonraki günlerde bu tarz libido arttırıcı şeyler işe yarar mı
Allah bilir İzmir dir. Benim burada bulduğum çok oldu. İyi de 3 gün nasıl müsait oldu
Çekinme. Bir hastane den randevu al. Psikiyatri. Senin sorunun üroloji değil.. sana yardımcı olur. Hatta 1 hafta arayla iki ayrı doktora git. Ama açık açık anlat herseyi
psikiyatrinin bi fayda sağlayacağını sanmıyorum aşırı stresliydim ilk defa görüşcez diye aynı zamanda ailem şehir değiştirdiğimi felan bilmiyordu birazda onun stresi vardı aslında başta sertleştim ama kız canım acıdı felan diyince devam etmedim biraz sonra bi daha denedik bu sefer sertleşemeyince benim moral çöktü
Belki kız yeterince sulanmadi
ondan olduğunu sanmıyorum ya mastürbasyon yaparken daha kolay uyarılıyor penis. sertken kız oral yaparken bile mesela mastürbasyona göre çok yumuşak geliyordu ve sertliğim gidiyordu
muhtelemen uzun bir süre mastürbasyon yapmıcam
Bizene