Dün nişanlımla ilk cinsel ilişkiye girecektik ama olmadı. Sevişirken ıslanıyorum ama sıra ona gelince kuruyorum, korkuyorum. Aşırı acıdı. zorladı biraz ağladığım için bıraktı sakinleştirdi. Ama yapamıyorum bu kadar zor mu ilk seks? Sorun ne tam olarak anlayamıyorum. Korkup kasıyor muyum? Ya da onun penisi kalın olduğu için mi giremiyor? Zorlamasına izin veremiyorum. Bunu nasıl çözeceğim? Soruma yardım etmeyecek olup boş yapacak adam gelmesin rica ediyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKnk zaten aşırı derecede ıslanıyorum yazmışsın madem aşırı derecede ıslanma var sıranın ona gelmesini beklme hemen girsin içine sen tedirgin oldğun için rahim kasların geriliyor ve daralma oluyor bu şekilde vajına kendini hazır hissetmiyor ve girmesi de bir hayli zor oluyor kendini rahat ve serbest bırak gerisi kolayca gelir ☺
12 Yorumla
Soran+1 yılRahat bırakamıyorum işte elimde değil
- +1 yıl
Ozmn canın çok acır canm benim sağlıklı bir seks yapamazsın ki
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Senin sorununun %90 i psikolojik. Acidan korkuyorsun. Birde büyük olduğunu düşünüyorsun bu seni daha da zorluyor. İlk olarak illa olacak diye başlamayın sevismeye. Güzel bir romantik film izlerken alkol alin biraz. Güzel kaliteli birde kayganlastirici olsun elinizin altında. Alkol düşüncelerini rahatlatır, kremde bedenini. Sonrası çok daha kolay olur.
00 Yorumla
+1 yılNe yapacaksan evlen öyle yap nişanlık resmi ve dini nikah değil ki her türlü zina etmiş olursunuz. Uzak dur tövbe et ayrılırsan bunun pişmanlığını sen yaşarsın benden söylemesi..
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
19Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Asla kalınlık büyüklük buna erken değil. Çocuk çıkıyor ordan 50 cm 3 kg civarında. Bilinçaltı tabu, korku, din, ayıp, örf adet, travma vs. baskılanman var. Bu yaşaığın vajinusmus. Korkma doktora git bir kaç gidişinle hallolur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Alkol al biraz rahatla, kayganlaştırıcı jel desteği de olursa rahatlıkla olur diye düşünüyorum
00 YorumlaNisanlinin seni rahatlaması lazim birseyler ters gidiyor sanirim oda tecrubesiz bu is zorlamayla olmaz kalinda olsa esnektir girer rahatlıkla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilin hulk mu da kalın diye giremeyecek. Bende sevgilimle yaptığımda ilk başta zorlanıyodu ama ön sevişme yaptığın zaman zorlamazsın pek. Kayganlaştırıcı kullan
03 Yorumla
Soran+1 yılÖn sevişme çok uzun sürdü ıslaktım da ama girmeye gelince bana bir şeyler oluyor
Cevap sahibi+1 yılNasıl oluyor ön sevişmenin sonlarına doğru çıplaksın zaten sevişirken takacak. Dediğim şey 3 5 saniye kasamazsın bile kendini
Cevap sahibi+1 yılIslak olduğuna emin misin
Gizli Üye(25-29)+1 yılaskim okadar mi zorluydu biraz rahatlamayi denesen orayai yeterince yumasmissinizdir zaten biraz alkol alabilrisin ama az bise rahatlaman icin
30 Yorumla
+1 yılSana yaklasimi onemli direkt vajinal iliskiye gecmemesi lazim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. korktuğun için kurumuşsundur... seni iyice hazırlaması lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılUykunda yapsın ama uyanırsan, o ara mengene gibi kitlersin adamın şeyini sonra gelde o saatte kaportacı bul
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer kuruyorsa oral yapsın ıslanınca içine rahat bi şekilde girer
02 Yorumla
Soran+1 yılOral yaptı bayağı yine giremedi
Cevap sahibi+1 yılBaşka pozisyonda deneyin bide
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çocuğun seni ıslatması lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılIslatıyor sevişince ıslağım girmeye gelince tık yok
+1 yılKayganlaştirıcı alın bence
02 Yorumla
Soran+1 yılGirer mi öyle kasarsam bile
- +1 yıl
Kassan bile girer durex kayganlaştirıcı veya vücut yağı kullanın
Vajinusmussun abartları var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Acıma ağrı olmaz asla
01 Yorumla
+1 yılDarısı başıma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Korkulan olmuş
00 Yorumla
+1 yılyalayıp ıslatması lazım
00 Yorumlagel bir iki taktik veteyim ö gel
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeki aleti buyukmuydu?
03 Yorumla
Soran+1 yılBüyük evet
Cevap sahibi+1 yılKaç cm idi sordun mu ve yaşlar kaç
Cevap sahibi+1 yılKa dk on sevisme oldu
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince yapmaliydn
00 Yorumla
+1 yılKrem surdurseydin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem