4xper olmanın şerefine bir soru sorayım 😂 erkeklerde cinsel ilişkiden sonra ani soğuma oluyormuş karşısındaki partnerden. Karşınızdaki kadın o an ne yapsa hoşunuza gider. Hiç takmayan tavıra mı bürünsün isterseniz, ilgisiz ve kendi köşesine geçsin mi isterseniz? Ve ne kadar sürer bu soğukluk durumu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Açık konuşmak istiyorum. Kendi adıma. Eğer kıza aşık değil isem? ya da kıza karşı içimde beğeni fazla yoksa. O ilişki zaten benim için o an duyguları bastırma rahatlama seksi oluyor. Bir kızdan eğer hoşlanıyorsam ilişkiden sonra ona sarılır uyurum. Aksi takdirde kıçımı döner uyurum. Bu kadar basit.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler yorumunuz için
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılilişki sonrası kafalar boşalıyor ya ortalama bi 15 dk falan hayat boş geliyor sorgulamıyorsun herşeyle birlikte sende anlamını yitiriyorsun işte o ara size sogukluk gibi geliyo erkegin istediği ise kılıftan kurtulmak ve güzel bi uyku hadi biraz uyuyalım istersen desen senden daha iyisi olmaz dı dünyada
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel açıklamışsınız işte o ilgiyide biz ilişki bittikten sonra fazlasıyla istiyoruz ama olmuyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde boşalan erkekler daha sonra FB sine soğuk olurlar yani istahlari kalmıyor desem daha iyi oluyor ama benim gibi erkekler doyumsuz olanlar soğuk yapma ihtimalleri yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşleri bitince bırakıyorlar işte hepsi aynı. Azınca yine gelirler sırnaşırlar döngü devam eder
224 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyleler
- +1 yıl
Ne yapalım
Cevap sahibi+1 yılBir şey yapmayın siz mümkünse uzak durun.
- +1 yıl
Bende oyle degil mesela ben orgazmdan sonra kucuk sakalari tercik ederim biraz saka isve cilve halk dilinde oynasma 😃
Cevap sahibi+1 yılNe güzel :)
- +1 yıl
Banada ilgilenecek kadin lazim romantizm de olmali ama bulamadim ne yazikki
Soran+1 yılBurada aptal kadın çok bulursunuz ahahhaha
- +1 yıl
Estafurullah lütfen ama o nasil soz oyle vallahi kirildim ve uzuldum neden oyle dediniz
- +1 yıl
Uzak duramam
- +1 yıl
Hami yoklar
- +1 yıl
Yaniliyorsun herkes bir degil
Cevap sahibi+1 yılHerkes aynı değil diyebileceğim birisi çıkmadı ne yazık.
- +1 yıl
Niye aptal olsun ki zevkine yapmak ya da zevk icin birseyler yasamak yadamak isteyipte yasananmayan seyleri bir bayan partnerle ya da bor erkek partnerle yasamak aptallikmi oluyor
- +1 yıl
Sebep neydi ki ? Sizi bu duruma dusuren
Cevap sahibi+1 yılBir çok sebebi var boşverin
- +1 yıl
Ekle beni paylas dinlerim
Cevap sahibi+1 yılGerek yok sağolun
- +1 yıl
Sanirim evlisin 🙂
- +1 yıl
O zaman gercek degil
Cevap sahibi+1 yılEvli değilim güvenmem hiçbirinize :D
- +1 yıl
Bana güvenmiyorsan zaten hiç kimseye güvenmezsin buna emin ol bence güvenilmeyecek kişi sensin ki soruyu gizli sorabiliyorsun dürüst ol açık açık sor
Soran+1 yılSoruyu soran benim? Bir başkası yorum yazmış. Önce siz bi bunları ayırt edin. Ayrıca kadın istemiyorsa neyi zorluyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yıl@emrecanist Ben soruyu soran mıyım bak bakalım?
- +1 yıl
Ben sadece yazılanlara cevap veriyorum soruyu sorun olmasan bile soruyu soranı destekliyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
30Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılsırtını dönen ve uyuyan erkeğin popon parmak atıp terkedin orayı, ben işimi gördüm ne halin varsa gör manasında, sizede soracağım bunu nereden bulursunuz böyle öküssssleri yahu? sevişme sonrası dokunuşlar koklamalar minik buseler, kaşık misali sarılıp uyumalar amannnn ne haliniz varsa görün @umurumdadeğil
12 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha ben bulmadım ama merak ettim ya 😂😂😂
- +1 yıl
merak etmezsek doğruları öğrenemeyiz ki
Nedeni testesteron hormonu. Erkekler bosaldiklarinda bir tür hormon patlaması yaşıyorlar. Testeron hormonundan dolayı isteksizlik ani soğuma hiç birşeyi istememe gibi şeyler görülür bu nerdeyse her erkekte olur çok normal 10 15 dakika sonra normale dönerler
31 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılAktif bir cinsel hayatım yok doğruyu söylemek gerekirse bedensel engelli olduğum için ve evlilik ya da sevgiyle durumunda söz konusu olmadığı için aktif bir cinsel hayatım yok ama şöyle bir şey söyleyeyim zaten bir insan isteyerek cinsellik yaşıyorsa o insanla soğukluk olmaz ama pişmanlık yaşıyorsa yani demek ki bir hata yapmıştır ama genelde soğukluk olacağını düşünmüyorum..
10 Yorumlaİstemsizce bazen pişmanlık hissi olabilir mastürbasyon sonrası gibi ne gerek vardı diye ama bunu yansıtmamak ve karşındaki kişiye değersiz hissettimemek lazım
17 Yorumla
Soran+1 yılMadem öyle bu tamamıyla bir ihtiyaç mı? Bana kalırsa içinde biraz sevgide olması gerekiyor
- +1 yıl
Ya şimdi ihtiyaçlar başka şekilde de karşılanır elbet ama cinsel açlığın ülkesiyiz biz kadınlara dokunmak falan birlikte olmak bizim erkekleri için ulaşılmaz haz verici şeyler sırf bir kadınla yatmak için ilgi duymadığı kişi ile birlikte olan yüzlerce kişi vardır cinsel olarka tabuları çok fazla olan milletiz
Soran+1 yılHepsi kısır döngü valla. Benim açımdanda kadınların bu kadar rahat vermesi yanlış çünkü bu sefer elde tutamıyoruz
Soran+1 yılAnladım teşekkürler yorum için
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıl1:34 sonrasını izle
https://www.youtube.com/embed/buEANwNuL4411 Yorumla
Soran+1 yılHahahhaha kesinlikle öyle ya
her erkek bır degıl guzel bır gecen ılıskıden sonra sogukluık olmaz sogukluk varsa bı sıkıntı vardır :)
17 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi sıkıntı
- +1 yıl
Ama kadının suçu ne bunda
Soran+1 yılTek derdi boşalmak olan erkeklerden nefeet ediyorum djdj
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerin hepsi böyledir bu tamamen erkekle alakalı bir durumdur yani istemsizce gerçekleşen kabuğuna çekilme olayı. Kısa sürende var uzun sürende var, o kişiden kişiye değişiyor ama genel itibariyle bi çekilme olayı var her erkekte. Bazıları sarılıp yatmayı tercih ediyor, bazıları cinselliği orada bitiriyor, bazıları mola verip devam ediyor.
10 Yorumlaarada ten uyumu ve duygusal bagin olmamasi sanirim
12 Yorumla
Soran+1 yılBu genel olarak böyleymiş gibi geliyor. Sanki ilerde eşimde aynısını yaşayacakmış gibi
+1 yılBenimki hiç soğumamştı aksine daha da bağlandı ne alaka
11 Yorumla
Soran+1 yılBu çok fazla yaşayan erkek var bir yazıda okumuştum ama herkes bunu yaşayacak diye bir şeyde yok tabi
+1 yılHayir tabiki tam tersi erkekle ilgilenecek ne kadar güzel yaptık dicek övecek gaz verecek
12 Yorumla
Soran+1 yılBazıları anlık soğumayla böyle bir beklentide olmayabilir ama 😅
- +1 yıl
Hayir ben öyle beklerim. Her zaman hemde
ben 0 s0ğukluğun 0luşmasına izin vermiy0rum ilişkiden s0nra sarılıp yatıy0ruz k0nuşrken küçük d0kunuşlar öpüşler 0luy0r ve yeniden sevişmeye başlıy0ruz🤗
10 Yorumla
+1 yılEğer bir erkek cinsel ilişkiden sonra soğuyorsa hem seni gerçekten sevmiyordur hem de onun güzellik standardının altındasındır. Yani anlayacağın tek derdi seks yapıp boşalmak.
10 YorumlaSoğukluk olmaZ bi erkek seks için biriyle birlikte oluyorsa sadece işi bitene kadar ilgi gösterir diyer ilişkilerde soğukluk olmaz
10 Yorumlamalum işi gördükten sonra uyku geliyor bana kadın o sıra sadece sarılıp uyuyalım soğuma geliyor doğru
10 Yorumlaerkek boşaldıktan sonra vucutu pert olurgibi olur hiçbişey yapmak istemez
12 Yorumla
Soran+1 yılKasıklarda ağrı oluyor mu peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğin kadında ne aradığına bağlı olan durumdur. Aşık olduğum kadında bu durumu hiç bir zaman yaşamadım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir şey yok. Varsa bile niye kendinizi değiştirmeye çalışıyorsunuz başkasının şerefsizliği için
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bir şeyi bir yazıda okumuştum. Kadınlar orgazm olsalar bile tekrar devam edebiliyorlar ama erkeklerde öyle değil soğuma geliyor bu karşındaki kadına değer vermiyorsun gibide değil genel
- +1 yıl
Doğrudur ama benim demek istediğim şu; niye onun için çabalıyorsun. O senin patronun değil. İlişki de herkes eşittir. Sorunu yaratan kişi çabalasın düzeltsin kendini
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. kadını sevmiyor demektir o soğuma varsa çünkü seven erkek soğumaz
10 Yorumla
+1 yılKadın onu kullanmış gibi yapsın bak noluyor.
16 Yorumla
Soran+1 yılNe yapsın mesela kadın
- +1 yıl
Konuşmasın yüz vermesin işini halledip yatsın bi sigara da içti mi okey
Soran+1 yılBende o kafadayım yaa işeyip sigaramı içip yatayım ahahha noluyor bu karıya desin düşünsün ilgi beklicem birde
- +1 yıl
😂🤦🏻♀️
Soran+1 yıl🫠🫠🫠
- +1 yıl
Noluyor?
+1 yılO bosalma kaynakli bir 5 10 dklik bisey genel sogumayi bilemem ama
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılBende oyle bisey olmadi hic ma oyle olsa ilgilensin isterdim
02 Yorumla
Soran+1 yılDahada soğutmaz mı
- +1 yıl
Böyle erkekler sadece kendi işini görür kadınını düşünmez yanlış erkeklesin demektir detaylar için bana ulaşırsan sevinirim
+1 yılHerkesde degildir
10 YorumlaKim demiş ben daha da şevkleniyorum
10 Yorumla
+1 yılgidip bana sandviç yapsın isterim.
10 Yorumla
+1 yılİlgilenmeye devam ederse
12 Yorumla
Soran+1 yılİlgilenmeye devam ederse ne?
- +1 yıl
Cinsel organımla vs
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılDoğası gereği yatıp uyumak dinlenmek ister.
04 Yorumla
Soran+1 yılBencillik kesinlikle
- +1 yıl
Bencillik olarak görme , o zaman kadının duygusallığı da bencillik.
Soran+1 yılYarım saat geç uyusanız sorun olmaz bence
- +1 yıl
Ama diğer türlü de içten gelmeyen bir durumla karsilasirsin
+1 yılBendede oluyor soğuyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılGeçiyor mu sonra? Kadının ne yapmasını beklersin o anda
- +1 yıl
Geçmiyor
- +1 yıl
Uzak dursun benden
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
@duygusalkız12 sjsjs noldu
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle erkeklerin amacı kızları kullanmak
10 YorumlaSevgi varsa soğumazsın.
00 Yorumla
+1 yılistediğini almış ne bekliyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeksi giyinsin direk. Gozumu ondan alamam
12 Yorumla
Soran+1 yılSoğuyorsun zaten giyinse ne değişicek hemen yükselicen mi 😂😂
Cevap sahibi+1 yılEvettt, ozellikle seksi bir kiyafetle disari ciksak birlikte cok daha iyi olur 😂😅
+1 yılÖlü gibi olmasin
02 Yorumla
Soran+1 yılÖlü gibi mi oluyorsunuz 😂
- +1 yıl
Nasil bir tongaya düstüm ben :) ne diyecegimi unuttum şaştım.
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBosaldim bitiyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım