Hoşlandığım çocuk vermem için darlıyor. O seyi yapmazsak yazmamı istemiyor ama eğer yaparsak beni daha cok sahiplenecegini ve bırakmayacağını falan söylüyor hatta ben seni tek seferlik degil hep istiyorum dedi. napacagımı bilmiyorum çok ortada kaldım ve onu kaybetmekte istemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
9 aySen buradan bir onay istiyorsun bekliyorsun. İçinde zerre kadar insanlık , vicdan, dürüstlük olan biri burada bu duruma onay vermez , veriyorsa o özellikler yoktur. Erkek biri yap derse emin ol sıranın kendine gelmesini beklediği içindir. Hadi oradan diyebilirsin ama geniş düşün. Gelelim senin duruma ,1. karşındaki insan senin ona olan zaafını biliyor ve bunu kullanıyor, bu onun art niyetli olduğunu gösterir. 2. Sana zerre kadar değer vermiyor sadece patlatır geçerim zevkimi alıncaya kadar s**rim sıkılınca giderim ( seks sonrası sana daha çok bağlanırım ifadeleri bu yüzden. Bi süre seni değil senin vücudunu seviyor görünüp iyice hevesini almayı düşündüğü için böyle diyor. ) 3. Onsuz yaşayamam diyorsunya , senin yaşayıp yaşamadığın zaten onun umurunda olmayacak. İşi bittikten sonra , kendini dibinde cehennemde bulacağın uçurumun başından atacak aşağıya. Sen düşmek üzereyken belki konuşamayacaksın viran olmuş bebek yüreğin , seni gerçekten sevenlerin , bir damlasının akmasına bile kıyamadığı gözyaşların konuşurcasına bakacak ve sorarcasına, hani bırakmayacaktın o zaman neden yaptın diye , cevap ne mi olacak? Başına silah mı dayadım , kabul etmeseydin , girmeseydin altıma diyecek, bak dikkat et , hayatıma , yatağıma koynuma kelimelerini bile sana çok görecek ve altıma kelimesini kullanacak , maalesef iğreniyorum insan böylelerinden. Sen ona kendini verme , sadece dua et. Senin için hayırlı ise döner gelir seni bulur evlenirsiniz, ama bu şekilde olursa unut kıymetliyken kıymetini kaybetme. Seven insan adam olur, arkasına güveniyorsa , gelir ailenden ister. Evlilik teklif eder ya da evleninceye kadar beklemesini bilir. Rabbim seni de tüm kızları ve kadınları da bu tür yanlışlıklardan ve yanlış insanlardan korusun.
37 Yorumla- 9 ay
@blackeomen Okuduğun için ve beğeniye değer gördüğün için teşekkür ederim 😊🌹
Soran9 ayBu yazdığınızı 10 kere falan tekrar tekrar gelip okudum. Çünkü çok doğrusunuz. Bu kadar zahmet edip gerçekten tek doğru düzgün cevap veren sizsiniz. Ben ne dediğinizi anlıyorum. Evet, ben de farkındayım, büyük ihtimalle beni kullanıp atacak. Ama ya atmazsa, ya her şey çok güzel olursa… Aklımda hep bu soru var. Ben onu kaybetmek istemiyorum. Beni kullanacağını bildiğim halde vazgeçemiyorum, sanki ruhum ona bağlıymış gibi. Onun bana yakınlığını hissetmek istiyorum. Evet, o beni sırf kullanmak için bu yakınlığı isteyecek ama ben onu sevdiğim için ve gitmemesi için bu yakınlığı istiyorum. Belki bu tek seferlik bir şey olmaz, belki de beni gerçekten hep ister… Kafam çok karışık. Şu an aklımdakileri yazdım sadece. Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum.
- 9 ay
Merhaba , yazdıklarım benim için kesinlikle zahmet değil , ince düşünceniz için teşekkür ederim , bir fayda sağlayabilirsem ne mutlu bana. İçindeki yıkılmışlıklarla hayatına devam etmek zorunda kalan o kadar çok genç kız var ki hayatta , bazıları bunu dışına yansıtırken bazıları yansıtamıyor. Onlara bir yenisi bir yenisi eklenmesin diye mümkün mertebe bildiklerimi ve gözlemlerimi yazmaya çalışıyorum. Nedeni ise bu duruma maruz kalanlar için çok ama çok üzüldüğüm içindir. Tekrar tekrar okuduğun için değer verdiğin doğru bulduğun için çok memnun oldum çok sevindim. Günümüz hayat koşulları içinde ilişkiler seks hayatları ne denli savruk bir hâle gelmiş olsada biliyorum ki , her genç kızın hayalinde sevdiğim dediği erkekle birlikte olmanın gelinliği ile dünya evine girmesi , evlilik sonrası güzel zamanlar hamileliğinin mutluluğunu eşiyle birlikte yaşama hayalleri her zaman var olan gerçektir. Eminim bu düşünceler sende de vardır. O da sana benimle birlikte olursan her zaman isterim seni diyor. Senin kafanda da birlikte olursak , ya beni kullanmaz bırakmaz bana sevgime sahip çıkarsa sorusu dönüp duruyor.
- 9 ay
İşte bu sorunun en güzel cevabına geliyoruz. Seni gerçekten istiyorsa , gelip ailenden istesin , ailen yoksa , seni sevdiklerin değer verdiklerinin huzurunda istesin , kısaca evlilik niyetini belli etsin. Bununla iş bitiyor mu? Hayır gerçekten seviyorsa , e zaten seninle evlenirse sen hep onun olacaksın , evliliğiniz olup aynı eve girinceye kadar sabretmesini bilsin. Bunlar uzun iş olmaz derse veya maddi manevi bahaneler ortaya koyarsa zaten amaç seni kullanmaktır. Sen onu bu denli seviyorken , senin sevginden şüphe mi ediyor ki böyle davranıyor. Esasen senin onun sevgisinden şüphe etmen hatta seni de sendeki büyük sevgiyi de hiç ama hiç umursamadığını görmen gerekiyor. Hissiyatlarını çok iyi anlıyorum kadın sevgi ile kuvvetli bağ kurduğu erkeğe ait hisseder kendini ve kendini bundan kolay kolay uzaklaştıramaz, duygu ağırlıklı yapıda olduğunuz için bu durum böyle. Seni gerçekten istiyorsa gelsin istesin , evleninceye kadar sabretsin. Hangi bahane ile olursa olsun , kaçış yoluna gidiyorsa bilki seni sevmediği gibi ne sevgine ne sana ne senin onuruna haysiyetine sevdiklerine ve senin değerlerine karşı zerre kadar değer vermiyordur, saygı duymuyordur ve umurunda değildir.
- 9 ay
@merveeeeee028293 merhaba beğeni için teşekkür ederim. 🌷🌷
- 9 ay
Ne demek efendim sizin gibi insanlar iyi ki varlar 😊💐
- 9 ay
@Merveeeeee028293 çok teşekkür ederim. Çok memnun oldum. Güzel bakan güzel görür. Sizde iyi ki varsınız. 😊🌹
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı.
9 ayeğer açıklaması aynen yaparsak eğer seni daha çok sahiplenirim bırakmam diyorsa net olarak bir y. vsktr... cinsellik yaşanabilir ama bu evleneceğiz yok işte şöyle olacak böyle olacak diye günü kurtarmaya çalışan ezik bir sünepe. inanmayın böyle laflara. dese ki benim ilişki anlayışımda cinsellik yaşamak var, senin de bu şekilde bir anlayışın var ise bir ilişkiye başlayalım deneyelim zaman ne gösterir bakalım vs. direkt şutla bu elemanı dediğim gibi seninle yaşadıklarını gidip başkalarına da erkeklikmiş gibi anlatır bu
10 Yorumla
9 ayYanlış anlama ama aklın yok mu cidden? Sana olan sevgisini seks ile ölçen birinden hayır gelmeyeceğini ne zaman anlayacaksınız? Peçete gibi kullanılıp kenara atıldıktan sonra mı?
Sevgi ≠ cinsellik
Umarım anlatabilmişimdir.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
9 ay(O seyi yapmazsak yazmamı istemiyor) bu cümle sence her şeyi açıklamıyor mu seks yaptığın andan sonra senden uzaklaşacak bu net seni seven bekler eğer ikinizde isterseniz o zaman olur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
85Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
9 ayGenelde alacağını alınca kaçar gider gadası
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayAmacı pis eğer seni sevseydi nikahına alır öyle yapardı helali olurdun onun amacı kullanıp atmak kim bilir senin gibi kaç kıza yazıyordur sakın düşme tuzağına sonra hamile kalsan ne olucak zorlamı yattın altıma yatmasaydın diyicek evinden telinle duvağınla namusunla çık annen baban seni bir kanı bozuk kirletsin diye büyütmedi aklını başına al o sana tekmeyi vurmadan sen vur akıllı ol
00 Yorumla
9 aymanyakmısın kız sen saçını başını yolarım sakın ola öyle bir hata yapma yok ortada kalmışmışta yok onu kaybetmek istemiyormuşta çok seviyormuşta falan filan mış ssiktirsin gitsin eğer hedef o ise defolsun derhal
10 Yorumla
9 ayKaç yaşındasın bilmiyorum böyle şeylere yalanlara sakın kanıp hata yapma o adamın niyeti sadece cinsellik yaşamak bu tip erkeklerin yalanları hep aynıdır ilişkiye girersek seni daha çok severim sahip çıkarım derler.
O kadar erkekse seni seviyorsa seni olduğun gibi sevsin sahip çıksın
Sevmek emek ister sahip çıkmak ister.
Sevdiği kadını olduğu gibi kabul etmek asil erkeklerin işidir10 YorumlaSana böyle bi teklif yapıyorsa inan seni elde etikten sonra yüzüne bekmiucak bence tavrını net bişekilde ortaya koy gideceksede gitsin hiçte üzülme
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayİstemediğin bir şeyi yapma. Çekip giderse b*k gibi kalırsın. Lafla peynir gemisi yürümez. Seni seviyorsa senin hayır demene saygı duyup bekler. Senin ona karşı duygusal zaafını kullanıp senden yararlanıp giderse toparlanamazsın.
12 Yorumla
Soran9 ayKendimi kullandırmak istemiyorum ama onsuzda yaşayamam ne yapıcam ben ya
Cevap sahibi9 ayİnsanalrin tüm sülalesi oluyor yine yaşıyor abartma bence iki gün sonra basıp gidecek. Seni arkadaşlarına anlatıp içki masasina meze yapacak belki de. Manipülasyon ile seni yatağa atma derdinde olan adamdan bir şey olmaz. Sana baglanmayi isteyen insan sana kıyamaz kızım aç gözünü
Sen bu çocukla yattığın gün ilişkiniz bir süre daha devam edecek ve her devam eden de yatacaksınız ve bir süre sonra artık size olan hevesi isteği geçecektir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
9 ayBir kere istediğini Verirsen ya daha bakmaz sana ya da hep isteyecek sanırim kullanip atacaktır sen yinede verme derim evlilik falan düşünüyorsanız evlenince dersin
00 Yorumla
9 ayÇocuk direkt niyetini belli ediyor zaten daha ne konuşuyorsun ablacım engellesene, o "seni hep istiyorum" lafları falan yalan.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 ayKızlar soğuyor ve bir defe seks konusulunca gidiyor
01 Yorumla
Soran9 ayBen gidemedim
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
9 aySeni cinsellik için kullanıp çok zora dustugunde bırakacak bu fırsatçı ve çıkarcı erkeklerin yalanları amacı seni kullanmaya açmak
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 aykaç yıllık ilişki , ve ortamınız aynımı, önemli olan tanımak sonrası önemli değil, bir şekilde yaşayacaksın en azından sevdiğin birisi ,
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kandırıyor. Sırılsıklam aşık olanlar, hatta evlenenler bile bir zaman sonra sıkılıyor... Kullandırma kendini
00 Yorumla
9 aykaybetsen daha iyi o seni kaybetmekten korkmuyor biraz saygı duyun kendinize sonra ahh edip dizlerinizi dövmek zorunda kalmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayHep öyle derler bide hamile kalsan keşke çocuğumuz olsun istiyorum falan derler seni nasıl özledim istediğimi anla misali ama külliyen yalan, not ( kendinden biliyorum)
10 YorumlaYalan soyluyo pze@₺venk senden istedigini alacak hadi sen yoluna ben yoluma diycek
10 YorumlaSeven insan soğumaz buna Emin olabilirsin. Sadece bahanedir o.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Sende bu abazanin bu tehdidine boyun mu egeceksin. Degersizleseceginden hiç suphen olmasın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayOna istediğini versenizde yine ortada kalacaksınız
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı. Yalan söylüyor vermezsen konuşmam demek zaten sadece amacım o demek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayKalçalar açık banyoya gidince erkekte bakınca soguyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı. Yaani cinsellik icin seni kabullenecekse s. gitsin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. bırak o çabalasın, prensiplerinden vazgeçme
o işten sana neler yaşatacak kim bilir
00 Yorumla
9 ayDinleme seni seks objesi olarak kullanıp atacak
00 Yorumla
9 ayyalan yaa düşmeyin şu ucuz numaralara s*trsin gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayamacı seni en basından itibaren yataga atmaksa alcagını alır hadi git simdi kafasına girer ama degilse anlık boşalınca biranda sogur sonra bir kaç dk sonra eski haline geri döner
01 Yorumla
Cevap sahibi9 ayAma anlatıgın hikayeye baktımda snei yataga atmak amacı
Yalan her şey alana kadar verme kesin senden ayrılmıcak
00 YorumlaYeni tanıştıysam soğurum en az 2 aylık bir ilişkiyse daha çok bağlanırım
00 Yorumla
9 ayHemen yol ver onun amacı belli
Seks oyuncağı arıyor kendine
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayAsıl yaparsan ortada kalırsın hala bunlara inanan var mı
05 Yorumla
Soran9 ayİnanmıyorum zaten sadece onu kaybetmek istemiyorum
Cevap sahibi9 ayKaybet ne olmuş
Soran9 ayYapamam
Cevap sahibi9 ayNiye
Soran9 ayOnsuz yaşayamam
Gizli Üye(36-45)9 ayYalan konuşuyor buna kanacak değilsin dimi verirsen engeli basacak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayPeçete gibi kullanılmak istemiyorsan hayatından çıkar
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)9 ayyaptıktan sonra da ortada kalacaksın ve bekaretin olmayacak bu sefer.
10 YorumlaKnk enayi misin hicdemj dizi falan izlemedin sakın böyle bisi yapma eğer yaparsan o dediğin şeyleri yapicak zaten senj sevse bu konuları açmaz mantıklı düşün biraz sonra pişman olursun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayO şeyi yapmazsak yazmamı istemiyor demiş sonrası ne sence
00 YorumlaAmacı seni kullanmak böyle birini hayatından çıkarsan çok bir şey kaybetmezsin
11 Yorumla
Soran9 ayKac kez çıkarmaya çalıştım ama olmuyor onsuz yapamıyorum imkansız of
Verince yapmaya devam ede bi süre sonra da aldatır seni emin ol o senin ilkin mi olacak verirsen
00 Yorumlailişki karşılıklıdır iki kişide gönül rahatlığıyla yapmamı birini zorlamasıyla değil, hata yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayLan kaybetmek istemiyorsa zorlamaz ztn. Nasılda manipüle ediyor ya sinir oluyorum böyle insanlara. Keni bilir defolup gitsin, sen istemiyorsan yapma.
03 Yorumla
Soran9 ayBeni aşırı manipüle ediyor beni kullanacağını bildiğim halde bırakamıyorum onu onsuz yapamam
Cevap sahibi9 ayYa bırak bırak valla benim boyle sorunlarım olmuştu bundan iki sene önce şu an yanımda mi? hayır değil oyuzden kendini kullandirtma ya
Cevap sahibi9 ayİstediği şeyi Yapsan gidicek yapmasan da gidicek
Nikâh kiysin adamsa ulannngakeriden arabayı alicam diyim tur attritirlar mi adam canım
00 Yorumla
9 ayOlmaso gereken yere koyuyoruz
02 Yorumla
Soran9 ayAnlamadım
- 9 ay
Diğer arkadaşları bilemem de, bende soğuma ya da ısınmadan ziyade, karşımda ki kişiyi, hayatımda hakettiği yere koyma oluyor
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bu yalanı da her kız yiyor ha
02 Yorumla
Soran9 ayHayır yemiyorum beni kullanacağını bildiğim halde bırakamıyorum bagımlılık gibi bir şey onsuz yaşayamam
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 ayVerdiğin an kaybedeceksin zaten
02 Yorumla
Soran9 ayNeden
- 9 ay
Yapmazsan yazmamanı isteyen istediğni aldıktan sonrada çok muhattap olmıcak o sahiplenme falan ikna etme çabası
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
9 aySeni kandirmasina neden musae ediyorsun?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Sakın ha düşme Yiğidim Düşme Düşme
00 YorumlaŞimdi kağıt mendiller var ya hesap o hesap
00 Yorumla
9 ayOndan sana hayır gelmez hemen ayrılın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. gene dolacak gene isticez neden soguyalım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ve sende buna inandın 🤦♂️🤣🤣🤣🤣
00 YorumlaDiyecek bir şey bulamıyorum
00 Yorumla
9 ayЅiktirsin gitsin, inanma sakın.
00 Yorumla
9 ayKoy popon gitsin
00 Yorumla
9 aySafsata düşme bunlara
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
9 ayOrgazmın ilk 5 dksi evet sonra devam
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
9 ayVerdiğinde kaybedeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayPeki sen buna inanıyor musun?
02 Yorumla
Soran9 ayHayır
Cevap sahibi9 ayZaten sana olması gerektiğini söylemiş böyle tipler bir defa olsun bak nasıl sana sahip çıkacağım dediği zaman inan bana direkt hayatından at ve O kişiden uzaklaş
Gizli Üye(36-45)9 aySeni kandırıyor, bi jere yapsın bi da aramıyacak
02 Yorumla
Soran9 ayYa doğru söylüyorsa
Cevap sahibi9 aySanmam
Gizli Üye(25-29)9 ayBu cocuk seni ortada birakie yapma
00 YorumlaBence yalan verme kız sakın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 471 cevap paylaştı.
9 ayYol ver yabancı abaza ya
00 Yorumla - Devamını Gör (36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım