Genelde sevgiliydik cinsellik yaşadık sonra ayrıldı, istediklerini elde ettikten sonra ayrılıyorlar falan deniliyor bu doğru mu sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bu doğru değil zaten ciddi düşündüğü evlilik yolunda cinsellik daha çok aksine bağlar onların kimseyle su an evlenmeye niyeti yok ya da ciddi ilişki istemedikleri için kullanıp rolmyapiyolar canim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
27Cevap
Şöyle düşün evlenmeden veriyorsan evlencek biri değilsin sevgilim versin eşim bakire olsun ister her erkek
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten bakireyim ama ve 1 senlik bi ilişkim var sevgilim de daha önce cinsellik yaşamamış acemi sevişme esnasında belli ediyordu ztn ileri gitmeyi düşünüyoruz ama herkes bırakır soğur falan diyo
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılAmacı oysa işini bitirince yeni maceralara yelken açmış olabilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki 1 senelik ilişkiyse ve ailesiyle tanıştırmışsa kız eve gelip gidiyorsa yinede niyeti o mudur sizce
- +1 yıl
Bu kadar dertleneceksen sevişme sen en iyisi.
- +1 yıl
Yani sevisme karşılıklı eylemdir. Sevisti diye ne sen onla ne o senle evlenecek diye bir kural yok. Zaten öyle bir ilişki sağlıklı değildir.
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bazen ama önemli etken yatak performansı ve iletişim dili... Bunlar yoksa bir süre sonra kalabilirler
02 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl olucak
Benim anlamadığım nokta, "genelde sevgiliydik" kısmı?
011 Yorumla
Soran+1 yılGenelde sevgiliydik değil yanlış olmuş klavyeden demek istediğim insanlar genelde “sevgiliydik cinsellikten sonra ayrıldı” diyo demek istedim
Soran+1 yılBenim 1 senelik bir ilişkim var sadece içine sokmadı sürtme falan oldu hep ve hepsini yaparsanız ayrılır diyorlar
Soran+1 yılNasıl duygusal?
Soran+1 yılTam tersi çok nadir cinsellik olur genelde hep bişeyler duyunca anlatırız sınav gün içinde yaptıklarımız falan arada cinsellik olur oda genelde gece görüntülü konuşurken karın kası gösteriyor sende göster görelim falan diyo yani cinsellik bile espiri üzerine yapmayınca tribe girmiyor
Soran+1 yılBuluşunca oluyor oda 3 ayda 1 ya da 2 ayda 1
Soran+1 yılHayır aynı ilçedeyiz aramızda 15 dk yol var o kadar ama sevgilim çalışıyor bende küçük kardeşim yüzünden rahat çıkamıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aslında ayrılmaz ama acaba o çekimi yakalayamamış olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm
+1 yılHayır. Siz erkekleri anlamıyorsunuz ondan soğuyorlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik yaşadıktan sonra mı soğumak akıllarına geliyor
- +1 yıl
Hayır ondan sonra verdiğiniz mesaj ve beklentileriniz ile ilgili. Anlatmak istediğimi anlasan böyle bir sorun yaşamazsın aslında.
+1 yılhayır eger tecrubelıysen ona yeterlı degerı verdıysen sorun olmaz
05 Yorumla- +1 yıl
senin cok mu fazla tabun var
Soran+1 yılPeki ya iki tarafta tecrübesizse ve iki tarafın da ilk deneyimiyse
- +1 yıl
o zaman devreye libido önemlidir kimin yuksek ve kım baskın
Soran+1 yılHmm anladım
- +1 yıl
dılersen anlatabılırım detaylı
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılYok öyle bir şey. Niyeti baştan ciddi ilişki değilmiş zaten. Seviştiğimiz kadından niye soğuyalım?
00 Yorumla Libido felan düşükse heyecan yoksa devam etmez evlense bile biter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki soğur. Artık onda merak uyandıracak birseyin kalmamış demektir. İki kişinin arasında en büyük nirvanası ciselliktir. Şimdi inanılmaz ozguven toplamıştır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeks için seviyor gibi görünmüş. Amacı seks yapıp hevesini almakmış. Gerçekten seven daha çok bağlanırdı.
00 Yorumla
+1 yılAl işte umarım ilerde pişman olmazsın
05 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka soru sadece cinsellik yaşamış değilim
- +1 yıl
Yaşadık diyorsun soruda ya🙄
Soran+1 yılYa klavye sorunlu yazmış genelde insanlar “sevgiliydik yaşadıktan sonra ayrıldı ” diyo demek istedim pardon
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
Tşkler
Ama ne kadar zamanlık bir ilişkiydi
03 Yorumla
Soran+1 yıl1 sene
Soran+1 yılDaha önce cinsellik yaşamadım şu an 1 senelik bi ilişkim var ve ailesi falan hepsi biliyor beni ailesine gidiyorum tatlı falan götürüyorum kaynaştık yani evet çok kıskancım ve güven problemim olduğu için her seferinde yalan yanlış herşeyde suçladım onu küsütorduk yine yazıyordu birşeyleri bahane edip şu an artık güven problemini kaldırmak için herşeyde sorgulamıyorum ztn oda şimdiye kadar hiç güvenimi sarsacak bişey yapmamıştı aslında ilişkiyi anlattığıma göre asıl konuya gelim ikimizin de ilk cinselliği olucak daha önce sevişme oldu ama kalın geldiği için ıslatsak da girmedi tekrar denemeyi düşünüyoruz ama çoğu kişi sonra senden soğur ayrılır falan diyo
+1 yılevet büyük çoğunluğu hevesini alıp bırakır
012 Yorumla
Soran+1 yılDerdinin o olduğunu nasıl anlarız
- +1 yıl
hemen ciddiyim , anama seni anlatttım evleniriz çok çocuk ister vs palavralarla başlar
ilk zamanlardan başlar temas etmeye öpmeye çalışır. senden yüz buldukça cinselliğe taşımaya çalışır , gece yarıları uyudunmu diye mesaj atar.
Soran+1 yılŞöyle ki Daha önce cinsellik yaşamadım şu an 1 senelik bi ilişkim var ve ailesi falan hepsi biliyor beni ailesine gidiyorum tatlı falan götürüyorum kaynaştık yani evet çok kıskancım ve güven problemim olduğu için her seferinde yalan yanlış herşeyde suçladım onu küsütorduk yine yazıyordu birşeyleri bahane edip şu an artık güven problemini kaldırmak için herşeyde sorgulamıyorum ztn oda şimdiye kadar hiç güvenimi sarsacak bişey yapmamıştı aslında ilişkiyi anlattığıma göre asıl konuya gelim ikimizin de ilk cinselliği olucak daha önce sevişme oldu ama kalın geldiği için ıslatsak da girmedi tekrar denemeyi düşünüyoruz ama çoğu kişi sonra senden soğur ayrılır falan diyo
- +1 yıl
doğru diyorlar. sakın yapmayın. zaten sizinki pamuk ipliğinde , ailesini tanıyor olman çok önemli değil.
emin ol sana biraz tahammülü varsa onu yapmak içindir. bence daha fazla ileri gitmeyin
Soran+1 yılPekii teşekkürler
- +1 yıl
beni başından atmasana :) artık başka biri ile ilgilen , başkasına gülümse.
- +1 yıl
Kalın geldiği için değil sen kendinin kastığın için olur. senden soğur filan gereksiz endişeler. sen ne kadar açık olursan ilişkiniz o kadar sağlıklı yürür. senin endişelerin var bence.
Soran+1 yıl@sitewalker evet maalesef
- +1 yıl
yalasaydı olurdu
Soran+1 yılYaptı ıslattık da
Soran+1 yılAma çok gergindim
- +1 yıl
evlenince rahat olursun. yapmayın fazlasını
- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle olmaz genelde ama
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle deniliyor
- +1 yıl
Belki ilişkiye girince korkuyordur sonra da kaçıyordur
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet. Benim bir daha sesini duyasim bile gelmiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hevesini alınca bırakabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılkendini bilmeyen erkek yapar bunu
00 Yorumla Karekter yoksa soğur
00 Yorumla
+1 yılyani kişiden kişiye değişiyor
10 Yorumla
+1 yılKapalı mısın açık mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılAçık?
- +1 yıl
Seksi birimiydin peki
+1 yılSevmiyorsa soğur.
00 YorumlaYanlis
00 Yorumlaevet ne bekliyosunki
00 Yorumla
+1 yılSacmalik
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılevet oluyor
00 Yorumla
+1 yılBasit bir kiz misin
015 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Kullan at durumuna maruz kaliyorsun
Soran+1 yılDaha önce cinsellik yaşamadım
- +1 yıl
Hmm sevişmedin de yani
Soran+1 yılSeviştim
- +1 yıl
Sevişken kiz agzinada almişsindir sen
Soran+1 yılAbartma
- +1 yıl
Yaptin mi yapmadin mi
Soran+1 yılHayır sadece elime aldım
- +1 yıl
Bu sefer ağzina da alirsin iğrenmiyorsan
Soran+1 yılSevgilimden iğreniceğimi sanmam
- +1 yıl
İyi sonunda oral seks da cekersin
- +1 yıl
Onu s@kso yazdim cevirmiş
Soran+1 yıltamam
- +1 yıl
Büyük mu peki
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet doğru
010 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Cevap sahibi+1 yılBelkide fazla zevk vermiyordun o yüzden ayrıldı
Soran+1 yılCinsellik yaşamadım ki sadece soru
Cevap sahibi+1 yılYaşadım yazmışsın açıklamaya
Soran+1 yılHayır o insanların söylediği anlamında yazdım pardon
Cevap sahibi+1 yılHmm önemli değil
Cevap sahibi+1 yılHer erkek öyle değildir ama nadir erkekler cinsellikten sonra ayrılır zevk aldıktan sonra kızların yükünü çekmek istemezler ama hepsi böyle değil çok nadir var böyle
Soran+1 yılBilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılKanka peki neden sordun bu soruyu
Soran+1 yıl1 senelik ilişkim var birşeyler yaşamak istiyorum ama tedirginlik var söylemlerden
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne