Cinsel Yaşam Seksten sonra erkekler soğur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Soru belli Seksten sonra erkekler soğur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Çaykovskiii Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Rahatlayınca uykuları geliyo o yüzden ilgisiz geliyor olabilir sana 0 2 Yorumla Çaykovskiii +1 yıl Gotunu dönüp uyuyabilir yani Yorumla scorpion026 +1 yıl uyuyamaz :) Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. seksten sonraa 45 dk dokanma ilgi bekleme update gelir sonra devam 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Sonrasındaki kaprisli tavırlar ile evet. Onun haricinde Hayır 0 0 Yorumla
Starlordd_ Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Eger bakimsizligini gorduyse sogur onun garici daha yakinlasir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 😁İnanıp inanmamak okuyana kalmış!Akşam üstü saat 6'da Başlayıp sabaha kadar yirmi dakika arayla durmadan olmuştur! 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Belirli bir süre senin arkadaşındır hüzelligin hiç bir şey ifade etmez 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim deneyimmime göre Yorumla
Igmurathan99 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Aşk ile yapılırsa bırakmaz. Ama amacı sadece seks ise elbet bırakır gider. 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Senle denemek osterdim 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. soguması ıcın sebeb? 0 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kesinlikle öyle bişey yok. 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Neden soğusun ki? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Rahatlayınca uykuları geliyo o yüzden ilgisiz geliyor olabilir sana
Gotunu dönüp uyuyabilir yani
uyuyamaz :)
seksten sonraa 45 dk dokanma ilgi bekleme update gelir sonra devam
Sonrasındaki kaprisli tavırlar ile evet. Onun haricinde Hayır
Eger bakimsizligini gorduyse sogur onun garici daha yakinlasir
😁İnanıp inanmamak okuyana kalmış!
Akşam üstü saat 6'da Başlayıp sabaha kadar yirmi dakika arayla durmadan olmuştur!
Belirli bir süre senin arkadaşındır hüzelligin hiç bir şey ifade etmez
Benim deneyimmime göre
Aşk ile yapılırsa bırakmaz. Ama amacı sadece seks ise elbet bırakır gider.
Senle denemek osterdim
soguması ıcın sebeb?
Seviyorsa sevişerek devam eder
Kimisi soğuyor kimisi soğumuyor
Cok komusuyorsan evet
Kesinlikle öyle bişey yok.
Sevişmek hayattır
Hayır hiç soğumadim🙂😋
Degisir
Hayir
Neden soğusun ki?
10 dk sonra devam