Selam canlarrr,
Bakirelik kavramı ve toplumumuzun baskıları sonucunda mı bu günlere geldik?

Selam canlarrr,
Bakirelik kavramı ve toplumumuzun baskıları sonucunda mı bu günlere geldik?

Kadınlar evliliği sadece seks için değil; güven, sevgi ve tutkuyla dolu bir hayatı paylaşmak için ister. Tabii ki, ateşli ve şehvetli bir cinsel hayat da evliliğin önemli parçalarından biri. samimi dokunuşlar, fısıldanan kelimeler ve bedenlerin birleştiği anlarda hissettikleri o yoğun arzuyla, evlilik onlar için hem ruhu hem de bedeni doyuran bir yolculuk olur.
Ben bu soruyu tek bir kalıba sıkıştırmam; kimisi için evlilik toplumsal baskıyı susturur, kapıyı çekip güveni içeri alır, kimisi için aşkın doğal akışıdır. Benim için esas olan rıza, güven ve mahremiyettir; yatakta rahatlığı veren nikâh değil, aramızdaki açıksözlülük ve bakışların tuttuğu sözdür. Ten ancak kalp güvende olduğunda gevşer; karanlıkta yankılanan nefes, avuç içinde toplanan ısı, ritmi birlikte kurduğumuz sakin bir dalgaya dönüşür. Evlilik bu alanı büyütebilir ama tek yol değildir; iyi sevişmek sınırı birlikte çizmek, merakı yavaşça açmak ve ardından sarılıp sessizliği paylaşma niyetini korumaktır. Ben bedeni performans değil, özenle taşınan bir sır olarak görürüm.
Hayır küçükken bile evcilik oynayan varlıklarız bizler jdjss evimiz olsun, yuvamız olsun ailemiz olsun bilmiyorum ya kadınların bu yuva aşkı çocukluktan beri var jdsjssjs
Kuzenim tam olarak bunun için evlendi.
Bir oyuncu ncak hediye edemediniz mi düğünde altın yakana kadar 😅
Düğüne gitmedim, zamanın da bana iftira atmıştı.
Parden ya ben öyle gırgır ina yazdim 🫤
En iyi cevap için teşekkür ederim 🩷.
Cevap
13Cevap
Bence birine ait ve sahip olmak için evlenilmeli.. Sırf seks için değil ama seks de olacaksa bir kisiye ait olabilmek için.
Benim için evet zinaya karşıyım puahahhah
Çaktırmaaa :d
Sobelendik :))
evlendinmi?
Hayır
ama seks var?
Bunu daha çok erkekler düşünür bence.
Ama elinin altında bir kadın olma dürtüsü daha yaygın bence
😄 bende kadınlar için saçma derim olur mu böyle. Cinsellikle tanışmayan kadın erkeğe oranla buna daha az merak ve ilgi duyar.
Hem kadın hem erkek cinsellik için evlenir günün sonunda. sevgi ve aşk için evlenen kalmadı maalesef. asıl amaçları cinsellik.
ama gerçekten kalp için evlenen de vardır
Cinsellik için evlenmek çok saçma değil mi kardeşim? Zaten cinselliği elde edemeyen erkeklerin, evlenince de pek elde edebileceğini sanmıyorum..
Kesinlikle abi yani cinsellik tabi ki de önemli ama sırf bunun için evlenenler saçma
Evet çok kadın var bunu yapan ama o tiksinç baskı bana işlemediği için ben o çarkın dişlilerinden biri değilim.
Kadınlar duygusal varlıklar. Duygu hissetmedikleri erkeğe kolay kolay yaklaşıp sevişmeyi seçmiyorlar. Evlilik de duygunun temel bağı. Dolayısıyla evet birçok kadın seks yapmak için evliliği bekliyor.
Erkekler sadece cinsellik olarak görebilir ama kadınların böyle düşündüğünü sanmıyorum.
Bunu işe çevirmediği müddetçe karşıya sevgi ve ilgi duymuyorsa yaklaşamaz.
Erkekler icin de bu boyle ama. Yani sekse istedigi zaman ozgur bir şekilde ulasabilen kucuk bir kismi saymazsak duzenli seks ve cocuk icin evleniliyor
Aksine kadınlar evlenince daha az seks yaparlar. Onların asıl hedefi evliliktir! Daha çok seks yapanı da duyarsın ama maalesef o eşi değildir!
Yok ben erkek parası yemek için evlenmeyi düşünüyorum başka art niyetim yok
Evet, bakirelik kültüründen dolayı seks yapmak için evleniyorlar.😂😂😂
Hem rahat hem helal olması için hemde doğru olanı bu olduğu için
Kocaya sırtını dayamak için ekmek elden su gölden Misali
Kesinlikle kadınlar rahat ve konfor düşkünudur
İstediği seks gayati için evlenir ya da para
E yani ne için evlenecek anlamadım herhalde evcilik oyunu için değil tabikide seks ve cinsellik için
Hayır Tabikide böyle saçmalık olabilir mi evlilik oyuncak mı
Evet Bı bakıma sadece kadınlar değil erkeklerde
Kadınlar anne olmak icn evleniyor
Bende oyleydi , ve halende oyle. Evlenmeden olmaz
Halen öyle derken cinsellik için mi evlisin hala 🤔
Yoo sadece cinselik degil tabi , sevdimde. Ama bosandim. Ve tekrar evlenene kadar yasamayi dusunmuyorum. Yol gecen hani olmaya niyetim yok. Hele ki " ihtiyac " bahanesinin arkasina siginmam
Dulsan tamam şimdi anladım ben tam tersi hala cinsellik için evlisin gibi algıladım
Boşanma sebebi de mi cinsellik ti
Keşke seks için evlenseler
Ya niye evleniyolar enayiye kapak atma hesabı mı
Tam tersi
Erkekler onu yapar
Güvende hissetmek için
Öyle miymiş ilk defa duydum
Allah'tan korkarım o yüzden soruya cevabım evet
Cinsellik için evlenen varsa kendine insan demesin
Hayır
Sanmıyorum
Sanki evlenmeden yapmıyorlar 😂