- Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı.
6 ayMantıklı. Eğer bu kadın seks yaptığı adama güvenmek istiyorsa arada duygusal bağ istiyorsa bağlanmak istiyorsa çocuk istiyorsa ahlaki sosyal kaygıları varsa seks gibi, şiddet gibi insani olan ama toplumun istemediği dışladığı özellikleri meşrulaştırmak için bunu legalleştirmesi gerekir. Mesela şiddete meyili vardır kavgacıdır. Gider boksör olur. Cinsellik istiyordur evlenir.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı.
6 ayÇok mantıksız
Hele de Türkiye şartlarında aşırı mantıksız
Bir kadın olarak elini sallasan ellisi zaten. Ki evlenmek gerçekten çok büyük bir sorumluluk. Bunu kaçırmamam lazım diyeceğin biri gelene kadar evlenmek için asla geç değil.
İlle de helal seks istiyorsan ona bir şey diyemem saygı duyarım ama yine de evleneceğin kişiyi çok iyi seçmeye çalış. Asla "sonra düzelir/ Ben onu düzeltirim" gibi hayaller kurma
00 Yorumla
Sadece seks yapmak için evlenirsen aynı kişiyle yapılan zevk bir süre sonra sıkmaya başlar. Seks harici zamanlarda da ânı yaşayamazsın ve kısa süreli olur zaten ama yine de sen bilirsin. Evet cinsellik her canlının fıtratında var fakat sırf sevişmek içinde evlenilmez yaa
10 Yorumla
Yani seks önemli o konuda katılıyorum ve iyi bir seksin evliliğin yürümesine ve devam etmesine katkısını da az görmem ama evlilik sadece seks ile sınırlı değildir bence.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
6 ayKadın değil obje desek daha doğru olur. Sadece seks yapmak isteyen birisinin evlenmesine de gerek yok diye düsünüyorum
64 Yorumla
Soran6 aybence sen daha çocuksun. objelikle ne alakası var kadınlarında cinsel isteği var ya hani velet irem
- 6 ay
Seks yapmak için evlenmeyi zorunluluk olarak gören sığ görüşlü birisinin benim cocuk olduğum sonucuna nasıl ulaşıyor merak ediyorum
Soran6 ayyok evlenmeyi zorunluluk olarak gören biri değilde çevre biraz öyle ve anketler vs de bile o sekil çıkıyor. hala yobaz bir toplumdayız maalesef. bırak yaomayı sadce erkek arkadasa bile kızan dedikodu yapan o kadar çok aile konu komşu varki
- 6 ay
@bernnaa3 Ondan sonra seks yaptığınız erkeğe bağlanıyorsunuz aldatılınca travmatik oluyorsunuz. Ya da seks yaptığınız erkeğin sonradan sevgilisi olduğunu nişanlısı veya karısının olduğunu öğreniyorsunuz kendinizi kullanılmış hissediyorsunuz.
- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
5 ayZaten evlilik seks yapmak için yapılır ama farklı sorunlar olmaması için diğer etkenleri de göz ardı etmemek gerekir. Diğer etkenler uyumluysa hem sexden daha çok zevk alınır hemde uzun süreli birliktelik olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
6 ayDeğil tabi o kişiyle ömür paylaşıcan aşık olmasan bile hoşlandıgın ve eş olabilecek düzgün karakterli olmalı mesela evlenince seni aldatacak veya eve hergün alkolik gelecek biriyle sadece seks için evlenir misin yani
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 490 cevap paylaştı.
6 ayseks için evlenen kadın evlendiği adamda o performansı bulamaz ise ya da azalırsa o kadını kimse tutamaz etrafı vajinaya boyar.
02 Yorumla
Soran6 ay🤣🤣🤣
- 6 ay
Bak nasilda bilmisim değil mi?
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
6 ayBence değil. Bir kadın istediği zaman istediği gibi seks yapabilir zaten.. Bunun için neden evleniyor ki
02 Yorumla
Soran6 ayama söyle bir sey var orta yasa gelince yüzüne bakan olmaz sonra erkekler o** gözüyle bakar kimse o kadından çocuk istemez yanlıslıkla hamile kalsa aldır diye baskı kurarlar çocuk olmad8g8 için yaslan8nca bakan olmaz. yani kadın yaslan8nca yan8nda erkekte kalmaz çovukta olmaz. erkeklerin çogu o kadını sevmez kullanılacak gibi g9rür vs
evet salt seks için evlilige gerek yok ama sevgi ile yapılacak seks için gerek olabilir sanırım- 6 ay
Tamam o zaman iş sadece seks için evleniyordan çıkıyor işte.
Yoksa diğer türlü dediklerinin hepsi çözülür. Sadece ilerde yanında birini bulamaz belki..
O zamn bu kadın sadece seks için evlenmiş olmuyor yuva kurmak güvenmek aile olmak
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. cinseliik yaşamak için evlenmeye gerek yok ama evlenmek için sadece cinsellik düşünmeden her yönü ile karar vermek gerekir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. asla değil kadın erkek eşit değilmiydi ama bu seferde şu geliyor aklıma kadının beyanı neden esas alınıyor hani eşittik 😏
00 YorumlaO zaman kendini obje olarak gösterirsin maldan bi farkin kalmaz
02 Yorumla
Soran6 ayne alaka kadınların da istegi var sen isa mısın annen yapmadı mı dndjdjdj.
Soran6 aybirde 30 yasına gelmişsin evlensen karın sana Seksi gecelikler giyip Seksi ve istekli davransa sen onuda o** gibi görürsün Allah bilir yazık kafana libidon yok senin galiba. istekli olmayı sadece erkeklere yakıstıran kadın istekli olunca ayıp gibi gôren isin bitince kadın zevk aldı mı diye düşünmeden yapan sonrada yapıp ilgi göstermeden yatakta arkasını dönen ayılardansın sanırım
6 ayDoğru kişi önemli, sonuçta hayat sadece seksten ibaret değil, günün geri kalanında ne yapacaksın işe yaramaz biri çıkarsa karşına
00 Yorumla
5 aycok mantikli evlenmeyip napsın. önune gelenle yatsinmi
00 Yorumlaevlilik zaten sadece seks yapmak icin vardir yoksa kimse evlenmez ki
00 Yorumla
6 aymantıklı hatta ben sadece onun için kullanırım başka bir şeye gerek yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hayır değil ve değmez sadece seks istiyorsan fb yap onunla yaşa yani🙃
00 Yorumla
6 ayBende Acayip derecede ilişki istiyorum Galiba birini bulup Evlenmek Lazım
01 Yorumla- 6 ay
Sen Ne Yapmayı Planlıyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı.
6 aySeks yapmak için evlenmek büyük piyango oynamış olursun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
6 aySeçenekler kişiseldir. Herkesin kendi doğrusu var sonuçta..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seks yapmak hayatın bir parçası ama evlilik Sadece seksten ibaret değildir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 ayÇoğu erkek kadın cinsel arzularına dayanamayıp evlenmelerine tetikleyende bu zaten
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
6 aykadın sadece seks için evlenmez yani ilk başta olsada 6 aya aşık olur , elinde değil bu
00 Yorumla
6 ayBunum için gerek yok bunu evlenmeden de yapabilirsin hiç de zor olmaz senin için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayEvet kimsenin elinde oyuncak olmaması içni sadece eşi olacağı içni evet... Yoksa daldan dala yıpranırsın
10 Yorumla
6 ayDeğmez ben bu toplara az çok girmiş biri olarak evlilik b. k gibi ehline denk gelmeyen ziyan oluyor maalesef
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 ayKadının kendisi bilir ama seks yapmak için evlenmek şart değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayHem de çok mantıklı 😍
Bana göre çok haklı sebebi var da soruda yazamam.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayhıc cıddıs evıp asık oldunmu ve mınyon bırı mısın?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 aySadece değil ama yüzde 50 si o deseler yadırgamam çünkü öyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 aytabiki de değil. Aynı kişi ile yapılan sexin zevk verme süresi 5-6 aydır.
43 Yorumla
Soran6 ayaaa ondan sonra ne oluyor sıkılıyor mu insan eyvah djjdje
Cevap sahibi6 aye tabiki de
- 5 ay
O kadar değildir ya 3 sene diyor ünlü kitap bana göre de doğrudur
Gizli Üye(30-35)6 ayMantıksız diyemem çünkü insanın canı çok inanılmaz çok isteyebilir haksız mıyım 🥹
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 ayOnun için bunu yapmasına gerek yok o sorumluluğu almaya değmez
00 Yorumla
6 ayDünyanın en saçma mantığı
24 Yorumla
Soran6 ayhaklısın ama evlenmeden yapıncada o* diyorlar. sonra zar bekçiliği yaoıyorlar vs.
- 6 ay
Desinler. 1 kere yaşıyıcağın hayatını millet ne diyicek ne demiyicek diyerek mi geçireceksin
- 5 ay
Başkalarının düşüncesinden ziyade ilk ilişki yaşadığın kimseyle uzun ilişki ihtimali daha fazladır. Rastgele olursa 1-2 haftada ayrılma durumu olabilir ama diğerinde birkaç sene sürer en azından. Hem hamile kalırsan problem daha kolay çözülür veya problem yaratmaz
6 ayDeğmez sakın öyle bir hata yapma lütfen
Sadece kendini değil çocuklarını da yakarsın00 Yorumla
6 ayEvliliğin %70 i cinsellik.
20 Yorumla
6 ayDeğmez tabi ki delirme
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayLibidosu aşırı yüksek bir kadının evlenmesi mantıksız... Zorlanır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
6 ayO kadın doymaz düşman gоtüne
01 Yorumla
Soran6 ay🤣🤣🫢🫢
Mantıksız evlenmeden de yapabilir
03 Yorumla
Soran6 ayama bir kere evlenmeden yapınca hep gündelik iliskiler isterler ciddi düsünen olmaz seven olmaz o** derler adını çıkartırlar ahlak bekçiliği taslarlar
- 5 ay
Doğrudur bakire olan kızla daha kolay ereksiyon olurken yabancı kızla daha geç oluyor.. anal seks gibi şeylere girilmezse 3-4 seneden fazla sürüyor istek sonra arkadaşını bana ayarlamasını ve 3lü yapalım deyince boşandık
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
6 aymantıksız sıkılacak çünkü
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Haramdan korunmak için evet
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. seks için karının evlenmesine gerek yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu mantıkla evlenmek hatadır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 974 cevap paylaştı. Mantıklı ancak beğenmeli ve uyum olmalı
00 YorumlaNe ahlaka ne de mantığa sığan bir durum değil bu..
00 Yorumla
6 ayMantıksız diyemeyecek kadar olgunlaştım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Mantikli asla degil amasyada
00 YorumlaSaçma sapan düşünce tarzı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. kadin erkek farketmez insan icin mecbur biraz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Değil ama onun için fark etmiyor dur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı.
6 ayKesinlikle değmez
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Gece gunduz yersen deger
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
6 ayEvlenmeden yapamıyo mu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Seks olmadan olmuyor işte
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 6 ayEvliliği sadece sekse indirgemek büyük saçmalık
00 Yorumla Başka ne için evlenecek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı.
6 ayBunun için evlilğe gerek yok bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
6 aysevgi ve ilgi istemiyorsa olabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
6 ayDeğmez yapsa daha rahat
00 Yorumla
6 ayHayır tabiki. Sadece bunun için evlenilmez.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
6 aySadece seks için evlenmek çok mantıksız
00 Yorumla Seks yapmanın meşru yolu evlenmektir zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayGerek yok
Ver birine gitsin00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer