En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bunun kadınlarla alakası yok, kadınları gündem yapmakdan da kimse vazgeçmiyor maşallah. Aksi olmasın, erkekler oldu bittiye getiriyor sonra kadının gözü dışarı kayıyor, erkekler sırf oldu bittiye getirdikleri için eşleri ile kadınlar da cinsel soğukluk oluyor haliyle, erkek dışarda başka kadınlar ile şehvetli yaparken kadına cinsel obje muamelesi yapılıyor. Benim eşim 5 yıldır erken b... ma sorunu var, ama sürekli erteliyor doktoru, ve detaylı bir birliktelik yerine sıradan bir ilişki hali aldı. Başlarda gayet ihtiraslı iken sonralarda duruldu. Bir kadın olarak aşırı istek duyduğum halde o isteğimin karşılığını alamıyorum, eşimle konuştum karşıma aldım aldatmadım yani, ama eşim durumun ciddiyetini anladı dedim ama yine saldı. Kadınlar için seks bir angarya değildir. Kadınlar evlilikte seksin eksikliğini çok aşırı kafaya takmadıkları için evlilikde bazı şeyler daha önemli olduğu için bunu sorun yapmıyorlar. Bu angarya görüyorlar anlamına asla gelmiyor.
93 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim.
- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılEn sevdiğin yiyecek ne?
Baklava mı? antep fıstığı mı? Çikolata mı? yoksa nohutlu pilav mı?
En sevdiğin her ne ise sana her gün sadece o en sevdiğin şeyi verseler, kaç gün ya da kaç yıl alır bundan bıkman?
Bir kadının ömür boyu en sevdiği erkek olabilmenin sırrı da bu algoritmada yatar.67 Yorumla- +1 yıl
Yalan söylemiyorlar. Ama bu hakikatin sadece yarısı.
Ben de ömrümün sonuna kadar çikolatadan asla vazgeçmeyeceğimi söylerken doğruyu söylüyorum. Ama bu hakikatin sadece yarısı. - +1 yıl
Diğer yarısı apaçık ortadayken herkesin bildiği ama bilmek istemediği sır.
- +1 yıl
yok diyorsun yani
- +1 yıl
@DreamGhosters İlla diğer yarısını söyleteceksin yani. "Ben de ömrümün sonuna kadar çikolatadan asla vazgeçmeyeceğimi söylerken doğruyu söylüyorum." ancak bu başka tatlıları istemeyeceğim anlamına gelmez değil mi?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiyedeki kadının genel olarak evlilik beklentisi, bana baksın yedirsin içirsin gezdirsin doğacak çocuğumuza babalık etsin ötesi hikaye anlayışı var. Evlilikte cinselliğin olmaması kadın için ödül gibi bişey. Buda benim beklentilerime çok çok ters olduğu için, günün birinde evlenirsem bu türk kızı olmaz yani net.
69 Yorumla- +1 yıl
Hayır keramet taktiği ile sömürgeci anlayışı mümkün. Türk kızı düşman başına yani açıkçası.
- +1 yıl
Neden bu konuyu türk kızı diyerek otekilesstiryorsuniz her insan bir değil 👍
- +1 yıl
@sezenbstrk İstisnalara inan lafım yok ama üzülerek söyleyecek olursam çoğu bu anlayışta.
- +1 yıl
valla a dan z ye doğru söylemişsin kadınların evlilik beklentisi erkeklere bakış açısı öyle fakat türk kızı diyip bizide rencide etme😊 gerisi senin tercihin
- +1 yıl
@dilaragokkkk Özür diliyorum genelleme için ama bu olanlar cidden moralimi bozuyor. Damgalamak ve etiketlemek yanlış kesinlikle. Bianlık can sıkıntısı diyelim.
- +1 yıl
anlaştık 👍
- +1 yıl
Ben Türk’üm de müslümanım da ee bunun nesi yanlış? Yukardan anlattığın kız benim. Eşimle gezeyim birlikte eğlenelim ben ve onun ailesi oturup yemekler yiyelim çocuğum olsun çocuğuma babalık etsin aile olalım mutlu olalım huzurlu olalım bunun nesi yanlış anlamadım? gayretle bunu istiyorum EVET !! Aile kavramı bu zaten eve giren ortak değil mi? size küçükken anneniz kendi babasının parası ile mi baktı? ya da siz ailenize size baktı diye ayriyeten para mı ödediniz? Onu geçtim çalişan Türk kadınları niye yok saydınız yabancı eş seçimin seni ilgilendirir de bizim tercihlerimize karışma ve eleştiri hakkını kendinde niye görüyorsun mesela sana ne? Kafandaki evliliği de açıklar mısın? Merak ettim bizim ki mi anormalmiş kıyaslayacağım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. bunun kadını erkegı yok ıkı taraf ıcınde gecerlı ve evlı olunca sureklı dıpd ıbe olunca bır sure sonra artık normal eglmeye baslıyor ve sırf kendıne laf ettırmemek ıcın yalanda seks yapıyor cogu evlı cıft ve esını gılıden aldatıyor. buda evlılıkte sekste monotonluktan kaynaklanıyor. fantezıler katmalı renklılık katmalı herseyı denemelı. farklı kıyafetler mekanlar denenmelı p*rno ızlenmelı kı evlılıte sexı diri tutabılmelı.. tabı her nekadar karsı olan cok olsada arada bır swınger yapılırsa evlılıkte renklılık olabılır..
00 YorumlaGörev değil ama daha az ilgilendikleri bir şeye dönüşüyor.
Başında çocuklar, evin işleri, işin stresi ve kocanın, çocukların bakımı.
Çoğu kadın bunların arasında kaybolup gider o arzu ettiğiniz seksi, tutkulu ilişkiyi veremez enerjisi kalmaz.23 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Evli olduğu halde kocamdan daha istekli ve arzuluyum diyen hanımlar var. Direk söylemişlerdir bana. Genelleme yapmak doğru değil bence. Sırf kocası mutlu olsun aldatmasın diye kocasına boyun eğen hanımlarda var. Kocalarını daha fazla sexe zorlayanlarda
10 Yorumlasağlıklı yürüyen bir ilişkide seks asla angarya değildir. eğer bir taraf öyle hissediyorsa ilişkinin dinamiklerinde sorun var demektir.
43 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Cinselliği kocaya sunulan bir lüksmüş anlayışıyla evlenen kadınlar, düğmeyi baştan yanlış ilikler. Çünkü cinsellik eylemi her iki taraf için de istenmeli ve yaşanmalı.
22 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Normalde arzulu olan kadınla evlenmem lazım ki, evlilik sonrası değişip değişmediğini bileyim. Kanaatimce erkek için nasıl her gün aynı yemek sıkıyorsa, kadın için de geçerli.
22 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvliliğe her gün seks olarak bakan erkek için evet kadının sekse bakışı angarya olur. Seks her gün değil istendiğinde olur. Bir evlilikte sorun olması her keste olduğunu göstermez ve şanssız sa bir insan buna isyan etmek yerine şansını kendi yaratmalı. Emin ola biliriz ki şanslı dediğimiz kişiler hayatı yaşamak için ne fedakarlıklar yapmıştır her konuda. Kimsenin hazıra konduğu yok.
31 Yorumla- +1 yıl
Sorunda orada kadınlar hiç istemiyor ki
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşi, kadına her zaman değerini yaşatıyor ise o kadın eşinden başkasını dünyasına koymaz. Elde etmekten daha zor olan şey elde tutmaktır. Bence evli kadınlar, kocalarından daha fazla fedakar ve sadıklar. Eşleri hak ettiği kadarda karşılık alıyor.
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aynen bire bir doğru tespit , Dediğin durum en az % 90 oranında gerçektir..
11 YorumlaTecavüz kaçınılmazsa zevk alacaksın 😅😅
81 YorumlaBence doğru bir gözlem. Çoğunluğu kafasında bu var. Ama bunun başlı sebepleri arasında erkeklerinde umursamaz , dur egomu tatmin edeyim işim bitsin mantığında olması
10 YorumlaTam tersine kocası yeterince çok becermediği için şikâyetçi olan ve hatta alternatif arayışına giren kadınlar daha fazla.
Bu site de sık sık denk geliyoruz.10 Yorumla
+1 yılHerşey doğru insanla doğru bir evlilik yapmakla alakalı ama zamanla bazı duyguların köreldiği kesin...
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılBaşlangıçta cinselliği iyi tanımayan kadınlar, evlilik sonrası heyecanı kaybedince ne yazık ki angaryaya döndürüyor. Gerçekten korkunç bir durum.
20 Yorumla
+1 yılbence karşılıklı birbirlerine olan ilgilerine bağlı bu durum birbirlerinin ilgisini çekmemeye başlayınca ya ilişki olmamaya başlıyor ya da oldu bittiye geliyor
13 Yorumla- +1 yıl
evlilik adı üstünde ne demek aynı kişiyle herşeyi kadından beklemeyin siz yapın farklı heyecan verici şeyler hep kadın fantezi yaratsın istiyorsunuz siz erkekler
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar günümüzde evleninceye kadar pek çok erkekle pek çok şeyi yaşıyor. Eşlerine hevesleri kalmıyor. Benim gördüğüm bu. İstisnalar vardır ama azdır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılOyle
31 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef böyle bir çoğunluk mevcut
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. Sanırım galiba belki bilemeycam🙂
10 YorumlaBu tartışmasız bir gerçek.
10 Yorumla
+1 yılŞimdi istatistiklere bakacak olursak %100 haklisin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiye'de öyle.
11 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Evli kadınlar için seks bir angarya mı?
Evlilik coğrafi bölge, dini inanç toplumsal yapıya uygun ritüellerle gerçekleşen her toplum için farklılık gösteren bir beraberlik aktidir.
Bizim toplumumuzda namus kavramı özellikle kadına atfedildiği için, kadınların üzerinde seks konusunda ciddi baskılar vardır. Evlilik dışı seks yapmak zina, günah ve ayıp olarak görülür. Kadına da bu şekilde empoze edilir. Erkekler üzerinde kurulmayan bu baskı, erkeklerin sekste daha çok tecrübe kazanmasına imkan verir.
Evlilik birlikteliğine giren tecrübeli erkek ve tecrübesiz kadın seks hayatında sorunlar yaşar. Kadın, bilinçaltına işlenmiş olan 'seks ayıptır, günahtır, kötüdür!' yargısını kırmakta zorlanır.
Cinselliği bilmeyen, kendini ve vücudunu tanımayan kadınlar için seks sadece erkeği mutlu etme eylemidir.
Kadın; kendi bedenini tanıdıkça, doğru partnerle bilgilenerek seksi yaşarsa şehvet ile partnerine daha güzel eşlik edebilir. Bu noktada eşlerin birbiriyle seks ve fantezileri üzerine yargılanma korkusu olmadan konuşabilmesi oldukça önemlidir. Korku ve ayıp kaygılarıyla yetişmiş kadınlar için seks hakkında konuşmak oldukça zordur. Çünkü fantezilerini ve isteklerini eşine anlattığında yanlış anlaşılmaktan korkar veya çekinir. Bu durumda erkek, eşine gereken güveni ve bilgilendirmeyi yapmalı kadını konuşmaya yöneltmelidir.
Açıkça konuşulan ve yaşanılan sekste kadın, bunu vazife olmaktan çıkarıp zevk haline dönüştürür. Unutmayın; kadınlar erkeklerden üç kat daha isteklidir ve bunu ortaya çıkarmak siz erkeklerin kabiliyetine bağlı! Erkek desteği ve yaklaşımı şehvetli bir seks için oldukça önemli!
Teşekkürler, kesinlikle katılıyorum. Ama ben bu dediklerinizi özel hayatımda uygulamama rağmen başarılı olamadım. Sanırım bir de çiftlerin libidolarında uyum gerekli. Libido seviyesi de doğuştan gelen bir özellik ve kolay değişmiyor. Hatta evli bir arkadaşım eşinin cinselliği etkileyen hormonları düşük çıkınca tedavi olmasını istemiş.. Ama kadın ben tedavi olursam senin gibi fazla arzulu birisi olurum belki ve bunun olmasını istemiyorum diyerek eşiyle olan uyumsuz cinsel yaşamın devamını daha uygun bulmuş.. Sizce de ilginç değil mi bu?
Belki de uyguladiginizi zannediyorsunuz ama tam anlamiyla uygulayamiyorsunuz. Libido doğru uygulamalarla yükselebilir. Öncelikle libidonuzu düşüren etkenleri bilirsek ve ortadan kaldırırsak, libidonuzun yükselmesine daha doğru yardımcı oluruz. Arkadaşınızın eşinin fikrine saygı duymakla birlikte, bu şekilde ilişkinin çok da uzun ömürlü olmayacağını düşünüyorum. Elbette bir yerde patlak verecektir! Bu tür durumlar ilişkilerde aldatmaya sebep olabiliyor. Aldatma sebeplerine baktığımızda en çok "eşlerden birinin cinsel isteksizlik" durumunu görürüz. Aldatma sonrası evliligi toparlamak imkansiz değildir fakat evliliğin eski haline dönmesi için üzerinde epey çalışılması gerekir. Eşlerin libido uyumu oldukça önemlidir ve göz ardı edilmemesi gereken bir durumdur. Size dönecek olursak, libidonuz için yapilacak şeyler var. Yeter ki isteyin :)
Teşekkürler Derya hanım... 😊
Demek ki umutsuzluğa kapılmadan doğru uzmanları bulmak gerekiyor.
Elbette, bekleriz her zaman 😊
Instagram hesabınıza takip isteği yolladım. Originalmassage..