Cinsel Yaşam Evli kadınların seks oyuncağı olabilir mi? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 Eşim den gizli aldım Evli kadınların seks oyuncağı olabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olabilir, üstelik eşinden gizli olmasına da gerek yok. 5 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Niye olmasin olabilir tabii ki evlenince insanliktan mi çıkılıyor 7 4 Yorumla Kenank07 +1 yıl seks oyunCagi evli kadını insan mi yapıyor 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abi sizin neyniniz tek cekirdekli mi a q ya Yorumla Kenank07 +1 yıl Heya 😅 Yorumla anticooor07 +1 yıl nelerın var pekı galeri de Yorumla
yengeçburcu94 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 62% +1 yıl Neden eşinizden gizli alıyorsunuz ki belki onunda hoşuna gidecek 3 0 Yorumla
Contibey Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 79% +1 yıl Ne aldığına bağlı eşinden saklamana gerek yok onu rencide edecek bir şey değilse yeni fanteziler denersiniz.. 1 0 Yorumla
HaYLaZ_Ve_GıCıK Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. neden olmasın eşin yetmiyorsa :D dışardan da ihtiyacını karşılamak istemiyorsan. Bence öğrenirse kıymetini bilsin canlısını da dışardan alabilirdin :P 1 1 Yorumla HaYLaZ_Ve_GıCıK +1 yıl Dışarda gerçeğini arasan talibi de çok olurdu kesin ben gibi ;) Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Olur tabi neden olmasın eşin bilsede bişey diyemez sana onu aldıgına göre sebebide kendidir yani muhtaç etmeseydi 1 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. eden olmasın ki nihayetinde bazne kocası yokken bir istek gelebilir veya fantezi olarak kullanılabilir 1 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olur neden olmasın ki bu tarz şeylere suç unsuru gibi bakmak komik geliyor 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı. Olabilir, eşinden gizlemene gerek yok. Kullanırken seni izlemesini iste. 1 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olur neden olmasın üstünde evliler kullanamaz yazmıyorya 1 0 Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı. Olur ama görürse kocan ayıp olur kendini yetersiz hisseder 1 0 Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Olur neden olmasın demekki eşin bu konuda yeterince renk katamıyor sana 1 0 Yorumla
mavimuratfb Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Eşin seni yeterince doyurmuyprsa baskasoyla yapıcagına oyuncagın olması en mantıklısı 1 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Eşin yetemiyorsa sana kendini bir şekilde tatmin etmek istemiş olabilirsin. 1 0 Yorumla
Adembozkurt Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Neden olmasın bende almayı düşünüyorum ne aldın sen 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. enişte düdükleyemiyosa mecburen dildoya kalırsın 😂😂 ya da diğer türlü şeler işte 😂😂 1 0 Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. yetmiyorsa yeterli gelmiyorsa ya da fantezi amaçlı olabilir 1 0 Yorumla
keremkayar Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl olabilir ama eşinin de bilgisi olması bence daha doğru olur 1 0 Yorumla
FurkannBeyy55 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Bence olur ya, evde kendi başına deli gibi ne güzel olur 1 0 Yorumla
_rOmeO__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 5 ay Neden gizli aldın ki? 1 1 Yorumla _rOmeO__ 5 ay Crvap vermemişsin Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evli kadının seks oyuncağı kocasıdır net 1 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olan birden fazla tanıdığım kadın oldu 1 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. neden gizli aldın ve neden ihtiyaç duydun 1 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Olmalı zaten renk katar 1 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Birlikte kullanın bence dhjdkd 1 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet olabilir 1 0 Yorumla
Kenank07 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 939 cevap paylaştı. Doyumsuzsan aldatmaktan iyidir 1 1 Yorumla Kenank07 +1 yıl Aman haberi yoksa oyuncakla aldatılmış hissederim ki 😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl esin yetmiyormu mu ki yaa? 3 8 Yorumla anticooor07 +1 yıl fantezı 3. kısı yerıne oyuncagı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @anticooor07 tamamda olmazkiii :( Yorumla anticooor07 +1 yıl neden olmasın o kıvranırken esıde oral yaptırır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @anticooor07 ayni anda yapsin ikisinide Yorumla anticooor07 +1 yıl oda olur önlu arkalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @anticooor07 neyaprsa yapsinlar yaaa beni ilgilendirmezz hahahaa.. ama bir gun evlenirsem sadece kocam baska birsey degil Yorumla anticooor07 +1 yıl evlenırsın bekar kalacak halın yok ya parmaklarıyla yaparsa naparsın pekı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @anticooor07 bana kocam yeter baska alete gerek kalmaz merak etme hadi Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Her kadının çekmecesinde olmalı 1 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Olabilir tabi 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. :)) oluyo oluyo :) 1 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Olabilir 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Neden olmasin 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Olabilir, üstelik eşinden gizli olmasına da gerek yok.
Niye olmasin olabilir tabii ki evlenince insanliktan mi çıkılıyor
seks oyunCagi evli kadını insan mi yapıyor 😉
Abi sizin neyniniz tek cekirdekli mi a q ya
Heya 😅
nelerın var pekı galeri de
Neden eşinizden gizli alıyorsunuz ki belki onunda hoşuna gidecek
Ne aldığına bağlı eşinden saklamana gerek yok onu rencide edecek bir şey değilse yeni fanteziler denersiniz..
neden olmasın eşin yetmiyorsa :D dışardan da ihtiyacını karşılamak istemiyorsan. Bence öğrenirse kıymetini bilsin canlısını da dışardan alabilirdin :P
Dışarda gerçeğini arasan talibi de çok olurdu kesin ben gibi ;)
Olur tabi neden olmasın eşin bilsede bişey diyemez sana onu aldıgına göre sebebide kendidir yani muhtaç etmeseydi
eden olmasın ki nihayetinde bazne kocası yokken bir istek gelebilir veya fantezi olarak kullanılabilir
Olur neden olmasın ki bu tarz şeylere suç unsuru gibi bakmak komik geliyor
Olabilir, eşinden gizlemene gerek yok. Kullanırken seni izlemesini iste.
Olur neden olmasın üstünde evliler kullanamaz yazmıyorya
Olur ama görürse kocan ayıp olur kendini yetersiz hisseder
Olur neden olmasın demekki eşin bu konuda yeterince renk katamıyor sana
Eşin seni yeterince doyurmuyprsa baskasoyla yapıcagına oyuncagın olması en mantıklısı
Eşin yetemiyorsa sana kendini bir şekilde tatmin etmek istemiş olabilirsin.
Neden olmasın bende almayı düşünüyorum ne aldın sen
enişte düdükleyemiyosa mecburen dildoya kalırsın 😂😂 ya da diğer türlü şeler işte 😂😂
yetmiyorsa yeterli gelmiyorsa ya da fantezi amaçlı olabilir
olabilir ama eşinin de bilgisi olması bence daha doğru olur
Bence olur ya, evde kendi başına deli gibi ne güzel olur
Neden gizli aldın ki?
Crvap vermemişsin
Evli kadının seks oyuncağı kocasıdır net
Olan birden fazla tanıdığım kadın oldu
neden gizli aldın ve neden ihtiyaç duydun
Olmalı zaten renk katar
Birlikte kullanın bence dhjdkd
Evet olabilir
Doyumsuzsan aldatmaktan iyidir
Aman haberi yoksa oyuncakla aldatılmış hissederim ki 😅
esin yetmiyormu mu ki yaa?
fantezı 3. kısı yerıne oyuncagı
@anticooor07 tamamda olmazkiii :(
neden olmasın o kıvranırken esıde oral yaptırır
@anticooor07 ayni anda yapsin ikisinide
oda olur önlu arkalı
@anticooor07 neyaprsa yapsinlar yaaa beni ilgilendirmezz hahahaa.. ama bir gun evlenirsem sadece kocam baska birsey degil
evlenırsın bekar kalacak halın yok ya parmaklarıyla yaparsa naparsın pekı
@anticooor07 bana kocam yeter baska alete gerek kalmaz merak etme hadi
Olir tabiki benim esiminde var
Olabilir neden olmasın ben eşime almıştım
Her kadının çekmecesinde olmalı
Olabilir tabi
Koca yetersiz galiba
Evet de eşinden neden gizlj
Eşler iyi s. ikemiyosa olabilir
:)) oluyo oluyo :)
Olur
Olabilir