Selam arkadaşlar evlilik yoluna girmeye başladığım bi ilişki içindeyim 3 yıldır beraberiz dün telefonunu kurcaladım, bazı mesajlar gördüm. Açık açık bi flörtümü bilmiyorum ama o tarihlerde benim hayatıma sosyal çevreme müdahale ederken sen nasıl arkadaşlarınla eğlenmeye çıkarsın ben yokken diye hesaplar sorarken kendisi yurtdışında arkadaşlarıyla birlikte kadınlarla eğlenmeye gitmiş ve o eğlendiği kadınla mesajlarını yakaladım. Benimle birlikte gitmesi gereken bir mekana son ana kadar gelip gelmeyeceğine ben karar veririm tavrı sergilerken o kadını açık açık o mekana davet etmiş sonrasında kadın gelmediği için bana tabii ki geliyorsun demişti ama kadını çağırdığını ben henüz yeni öğrendim. O kadar kırgınım ki şoktayım ve düşüneceğimi bilmiyorum ne yapacağımı da. Dün bana ne olduğunu sordu söylemedim sadece ağlayıp gittim. Beni duygusal olarak sosyal olarak aşağıya çekip kendisi arka planda bunları yapmış, bu şimdi ihanet değil mi? Gerçekten ne düşüneceğimi bilmiyorum sizden yorumlarını rica ediyorum teşekkürler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Aldatmak sadece cinsel olarak yapılmaz aslında duygusal aldatma da en az fiziksel aldatma kadar ilişkiye zarar verebilir duygusal aldatma kişinin sevgisini ilgi ve bağlılığını başka biriyle paylaşması anlamına gelir bazen sadece zihinsel olarak başka birine karşı derin hisler beslemek bile aldatma sayılabilir çünkü ilişkide güven ve sadakat sadece bedensel yakınlıkla değil duygusal bağlılıkla da ilgilidir fiziksel temas olmasa bile gizli saklı yapılan sohbetler başka biriyle özel paylaşımlar veya duygusal destek aramak da aldatmanın bir türüdür gerçek aldatma partnerin duygularını önemsememek ve arkasından başka bir dünyaya yönelmektir bu yüzden sağlıklı bir ilişki için sınırların net olması ve karşılıklı güvenin korunması çok önemlidir iletişim açık olursa aldatma riskleri de azalır çünkü her iki taraf da neyin kabul edilebilir neyin kabul edilmez olduğunu bilir ve saygı gösterir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)10 ayAldatmak tabiki sadece cinsel olarak yapılmaz bu da aldatma sayılabilir ama şunu söyleyim sana, bu söylediğin kadarını her erkek yapar. O yüzden boş ver unut gitsin, evlenince farklı olur. Bir ömür mutlu olun inşallah
04 Yorumla
Soran10 ayBen neden kız arkadaşlarımla dışarıya çıktığımda bana hayatı Zehir etti? Kendimi pislik gibi hissettim ya sırf kızlarla dışarı çıktım diye. Onunla eğlenmeye çıkacağımı zannederken bunu haketmemgerektiğini söyledi her seferinde, ama onları kolaylıkla çağırmış görüyorum ki
Cevap sahibi10 ayYerden göğe kadar haklısın, ne diyim bilmiyorum
Soran10 ayCevap veren herkese sordum sana da sorayım ben ondan nasıl intikam alacağım?
Cevap sahibi10 ayBunun tek intikamı aldatarak olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
14Cevap
10 ayAldatmak sadece cinsellikle olan bişey değil tabiki
35 Yorumla
Soran10 ayBunlar aldatmaya dahil dimi :( ben ne yapacağımı bilmiyorum
- 10 ay
Maalesef aldatmaya dahil, senden gizli olan her şey dahildir. Yol ver yksa ummadgn anda o bırakır seni
Soran10 ayDün bana ne olduğunu sordu söylemedim ailesel problem dedim inanmadı. Gününü mahvettiğimi söyleyerek ara verdi zaten :)
- 10 ay
Ona bu fırsatı verme sktret işte
Soran10 ayBana kötü hissettirdi her an için ondan intikam almak istiyorum hiçbir şey olmamış gibi benim canım yanmamış gibi o çekip gidecek mi öylece
- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
10 ayHayır tabiki sadece cinsel olarak değil ama onun öyle yapması hem sana saygısızlık hemde oralara gidip cinsel birşeyler olmadığını sanmıyorum
02 Yorumla
Soran10 ayEvet aldatmayı geçtim bana neden bunları yaptı bende yedim yuttum. Şimdi ondan nasıl intikam alacağım
- 10 ay
Aldatmayı niye geçiyorsun ki normal bir şey mi intikam almaya uğraşma bir gün olur intikam için fırsatın olur
10 ayihanet olmasi icin daha ne olmasi lazim allah askina? bunu ona anlatsan NE VAR BUNDA cümleleriyle seni manipule edecek sakın buna kanma. seni kisitlarken kendisi ne bk yedi kim bilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Aldatmak için illa bir temas olması gerekmez. Kaba tabirle aldatmak illa birinin altına yatmak değildir. Bana göre bu da aldatmaya dahildir.
03 Yorumla
Soran10 ayAldatmasını da geçiyorum hadi… ben sosyalleşirkrn beni aşağıya çekti ya bu adam… kendimi kötü hissettirdi kızlarla dışarı çıktığım için bile suçlu hissettirdiği günler oldu.
Soran10 ayBana hayatı Zehir edip arka planda bu işleri çevirdiği için ondan intikam almam lazım
O ilişki olmaz çünkü artık bunları unutamazsın ve hep ona karşı kuşkulu kalırsın
11 Yorumla
Soran10 ayAldatması artık umrumda değil ama bana hayatı Zehir ederken orada böyle işler çevirmiş benim ondan intikam almam lazım ya da bilmiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 714 cevap paylaştı.
10 ayEn nefret ettiğim erkek modeli tedavülden bian önce kalkması gerekiyor
00 Yorumla
m 10 ayYuh. Böyle biriyle sahiden evlenecek misin? Deli olmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayAldatma çok geniş bir yelpazedir
Biri ile konuşmak mesajlaşmak hatta bakışmak bile aldatmadır00 Yorumla
10 ayAldatmayi kafaya takmayin ihtiyac meselesi
01 Yorumla
Soran10 ayNasıl yani anlamadım? Aldatma ihtiyaç meselesi ise ben neden dışarı çıktığımda pislik gibi hissettirdi bana kendimi. Neden benim onunla eğlenceye çıkmam için haketmem gerektiğini söyleyerek başkalarını davet etti yok ya bu aldatmanın çokta ötesinde bi durum sanırım bilmiyorum sabaha kadar uyumadım ne düşüneceğimi bilmiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Baska niçin yapıyorlar
01 Yorumla
Soran10 ayHadi diyelim aldattı peki bana neden aynı konular üzerinden baskı yaptı? Kendisi bunları yaparken ben sadece kız arkadaşlarımla dışarı çıktığım için hayatımı kararttığı günler oldu neden ya neden
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayVurdurursada aldatmış olur
00 Yorumla Hayır birine bakmak bile aldatmak
00 YorumlaBakışma ile bile yapılabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence duygusal olarak yapılır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 10 ayHayır göz ile yazı ile niyet ile
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
10 ayAldatmak cinsel olarak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayKocam boynuzlu olmak istiyor
11 Yorumla- 10 ay
kac yıllık evlısınız kı
Gizli Üye(25-29)10 ayAldatma aldatmadir. Cinseli duygusali olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayGülücükle bile yapılır
00 YorumlaHayır iki türlü aldatilir
02 Yorumla
Soran10 ayBu da aldatmaya dahil dimi..
- Cinsel Yaşam konusunda 618 cevap paylaştı.
10 ayOnunla EVLENİLMEZ
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayİhanet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Bence cinsel
00 Yorumla
10 ayTabi ki değil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi