Gizli Üye(45 üstü)1 yılAldatmak , ilişkide yaşanan birçok olumsuzluğun sonucudur. Ve elbette sadece cinsellikle alakalı değildir. Temelinde haksız kazanç, yani hırsızlık yatar.
Hırsızlık ise dünyadaki bütün suçların ( günahların) ana nedenidir. Doğrudan hırsızlık gibi görünmeyenler ise aslında hırsızlığın türevleridir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBende aldatmanın en masum hali cinsellikle olan... Sadece fiziksel bir ilişkiyse bunun geri dönüşü olabilir. Ama duygusal olarak başkasıyla görüşüldüğü zaman ilişki bitmiş demektir.
34 Yorumla- 1 yıl
Fazlasıyla doğru bir bakış açısı 👍
- 1 yıl
Bu konuda da aynı düşünmemize sevindim ❤️ Keşke sizinle olsaydık...
- 1 yıl
Fiziki aldatmayı meşru kılmaz tabiki sana hak vermiş olmam.. yanlış anlaşılmak istemen.. sadece duygusal bir aldatmayla karşılaşmak fiziki aldatmadan çok daha derin acılar bırakır anlamında hak verdim..
- 1 yıl
Tabii ki ben de onu kastettim. Ancak sizden farklı olarak kadınların evli bile olsalar cinsel özgürlüğe sahip olduklarını düşünüyorum.
ilgisizlik iletisimsizlik, bir zaman sonra duygu bağının kopması ile, özel hayatı tetiklemesi, kişilerden birinin, isteksiz olması, kalitesiz ve isteksiz cinsellikle gelen duygusal soğuma, boşluk hissi, yanlizlik hissi,
81 Yorumla- 1 yıl
Doğru 👍
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılHayir ilgisizlik ve sevgisizlik ruhsal açlığı tetiklediği için duygusal aldatmaya yol açar
23 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru 👍
- 1 yıl
Sadece ilgisizlik olmayabilir. Bazı insanlar doğuştan çok eskidir ve flörtözdur. Ben kadın erkek fark etmez sadece kendim için de değil, başkası da flört ettiğinde çok hoşuma gider. Eşimin de şimdiye kadar biri ile internetten uzun süre flört ettiği yabancı biri var, heyecanla izlerim. Bu aldatma değil, çünkü izin veriyorum, rahatsız olmuyorum. Libido yükseliyor bizim ilişkimizi de çok olumlu etkiliyor bu durum.
- 1 yıl
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️🥰
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır, duygusal aldatma diye bir şey var daha beter.
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kişinin karşısındakinde bulamadığını arama çabası da buna dahildir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır karaktersizliktir aldatmak başka hiç bir şeyle ilgili değildir.
17 Yorumla- 1 yıl
😘.
- 1 yıl
Doğru emoji dimi :D
- 1 yıl
Hahaha 😅 evet tatlım.. öpücük gönderdim yorumuna.
- 1 yıl
Teşekkür ederim hiç almadığım için bünyem alışık değil 🥰😅
- 1 yıl
Ben de sadece sana verdim 😊
- 1 yıl
Öpücüğü..
- 1 yıl
Teşekkür ederim tekrar 🥰😌
Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. "O gece aranızda ne geçti?" dedi kadın, yılgınlığın, belkide yeisliğin verdiği bir sakinlikle. "Sana yemin ederim ki, sana olan saygımdan aramızda hiç bir şekilde cinsellik yaşanmadı. anılardan bahsedip, sade gözlerinden akan yaşlarına daynamadım ve ona sarılarak birlikte uyuduk." Kadın gözlerinin nemini saklamak arzusu ile bakışlarını yukarılarda görmek istediklerine odaklayarak; "keşke onunla o gece sabaha kadar, en vahşi, en hoyratça, tüm şehvetinizi çığlıklara gömzeydiniz de, sabaha kadar sadece z.. qişseydiniz ve sabah ayrılsaydınız bu kadar canım yanmazdı."
Herkeste farklıdır ama ben her boş bulduğum kuytuya çomak sokanlardan değilim. Diyelim ki, bu sitede yüzlerce şehvet felehatlığı teklifi alsam (ki almışlığım var.) hiç tevessül etmem ama aşık olmadığım, hatta yüzünü görmediğim halde bu sayfadan birisi ve bazı hayran olduklarım olsa uçarım, kendime mukayet olamam, sanırım, galiba, belki.🤲
24 Yorumla- 1 yıl
Sanırım galiba ve belki fazla kaçar 😅
- 1 yıl
😊.
Değil.
Sevmiş gibi yaparak duygusal olarak, güvenilir birisiymiş gibi davranarak kişisel olarak, kazanç sağlattıracakmış gibi davranarak maddi olarak vs. de insanlar aldatılabilir. Hatta inançdırma konusunda aldatmak da en yaygın aldatmalardan bir tanesidir.
Hangi konuda yapılırsa yapılsın aldatmak insana yakışmayan bir meseledir. Fakat epey de yaygındır.
Mesela pek çok kişi cinsel aldatmayı temas ve birleşme olarak görür ama aslında o düşüncenin oluşması bile daha kötüdür.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ya bunun cevabı çok kolay ki. Seviyorsan sadece fiilen cinsel ilişki ile aldatma somut hal alır der çıtayı yüksek tutarsın. Ama sevmiyorsan, düşüncesi bile yeter der kestirir atarsın. Mesaj kutusuna bakar cımbızla kelime arar emoji sorgularsın. Niye öyle baktın, ne konuştun dersin. Niye KS desin bile dersin. Samimi olmak gerekirse sevip sevmediğin, sevginin derecesi çok önemli.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Her zaman değil, ilgisizlik, mutsuzluk duygusal doyum eksikliği için yapılan aldatma tehlikelidir ki genellikle kadınlar bu şekilde yaşarlar ve aldattığında aşık olma ihtimalleri yüksektir. Birde ilişkilerdeki birtakım eksikler yüzünden aldatlamalar olur. O da cinsellik le alakalı oluyor genelde.
10 Yorumla
1 yılHayır bir çok şey aldatma olabilir. "Araba satılınca sana da şu kadar para vericem" deyip ama para vermemek bile birinin diğerini aldatmasıdır
12 Yorumla- 1 yıl
Duygusal ilişkilerdeki aldatmayı kasdetmistim..👍
- 1 yıl
Aldatma sadece duygusal ilişkilerde olmaz işte
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Her insanın yaşam tarzı farklıdır. Çok eşli bir insanı baskı ile tek eşli yapamazsınız, tek eşli bir insanı baskı ile çok eşli yapamazsınız. En güzeli çok eşliler çok eşliler ile tek eşliler de birbirleri ile birlikte olursa sorun çıkmaz
20 Yorumla
1 yıldervişin zikri neyse fikride odur derler düşünceleri icra etmenin etüt yapısıdır dolayısıyla sürekli dile getirdiği konu espriyse bile aldatma ile alakalı kurgular kesinlikle birgün fiiliyata dökülecektir durum budur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılerkeğin aldatması %99.9 cinsellikden dolayıdır kadının aldatması %99.9 duygusallıklıkdan dolayıdır duygusal açıdan aldatmak cinsellikden daha yıkıcıdır çünkü duygu kalıcı cinsellik geçicidir
11 Yorumla- 1 yıl
Haklısın
u 1 yılDeğil aslında. Hatta daha çok duygularla ilgili o nedenle duygusal düzeyde olan aldatma çok daha önemli... Kadınlar duygusal varlıklar olduğu için duygusal olarak aldatmaları çok daha önemli... Ez cümle duygularla ilgili bir mesele...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Zaten cinsellik asamasina gelene kadar birbirimize turlu yalanlar soylemiyormuyuz aldatma oradan basliyor bence
11 Yorumla- 1 yıl
Bu da doğru ya..
Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Sadece cinsellikle alakalı değildir tabi güzel insan.. Aldatmak karakresizliktir.. Şerefsizliktir.. Aldatanları görünce duyunca dövmek istiyorum ne hikmetse..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılAldatmak cinsellikle ilgili bir mesele değil. Aldatmak, bir insana karşı sadık gibi görünüp onu kandırmaktır, aptal yerine koymaktır, gerçeği ondan gizlemektir.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Hayır değil. Sevgilin varken başkası ile mesajlaşıyorsan bile aldatmaya girer. İlla cinsel bir ilişkiye girmek gerekmez.
10 Yorumla
1 yılFiziksel değil sadece mental ve duygusal aldatma da mevcut ve tamamen karaktersiz kişilerin hoşgörebilecekleri bir iğrençlik.
10 Yorumla
1 yılAldatmanın bir çok çeşidi var başkası ile ortak olup kişinin canına kıymak ya da Arkaşından işler çevirmek
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılHayır bunu sadece cinsellige bağlamayı doğru bulmuyorum aldatmayida bu arada destekleyen biri değilim
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
1 yılHayır bir başkasına aşık olduğunda kalbi ona attığında daha kötü.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hayır mesela sosyal medya da başkaları ile konuşmak fptoraflasmakta aynib
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle değil bence yalan söylemek bile aldatmaktır
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır, duygusal ve egosal aldatmalar da var.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
1 yılBeyinde başlar ilk olarak. Nefret, ilgisizlik, beklentilerin boş çıkması buna sürüklüyor.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılKadın için genelde duygusallık. Erkek her türlü aldatır zaten. Köküne kibrit😂😂
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Bence eşinden genel soğuma ve ilgisizlik gün geçtikçe eşten ziyade ev arkadaşlığına dönen bir ilişki
10 YorumlaHayır tabi ki
Ne olursa olsun affedilmemeli böyle bir durumum karşısında.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılHayır illa bı ilişki olduğunda aldatma olmaz ilişki olmadan da aldatma vardır başkasına ilgi veya değişik düşünceler de aldatmadir
10 Yorumla
1 yılDeğil en azından zamanında annemde bunu görmüştüm
22 Yorumla- 1 yıl
Ne gibi.. açar mısın
- 1 yıl
Annemde bunun böyle olmadığını görmüştüm yani başka olaylar vardı da buradan söylemek zor tabi
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Cinsel doyumsuzluk ilgili olur mu
12 Yorumla- 1 yıl
Cinsel doyumsuzlugun temelinde duygusal yönden doymamış olmak yatıyor..
- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
1 yılDeğil maddi manevi baya baya dallı budakli konu
10 Yorumla
1 yılEvet ama bazıları bunu duygusala çeviriyor.
10 YorumlaAldatan insanların hem kendi hemde kalbi siqi$yor
10 Yorumla
1 yılHayır tam tersi duygusal bir mesele..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılHayır her şey var içinde
10 Yorumla Tabıki degıl baskasıyla flortre aldatmaktır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yıl%90 evett
11 Yorumla- 1 yıl
Erkekler için mi bu oran 😊
Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. Asıl duygusal bence
50 Yorumlamesaj kutuna bir bakarmisin abla lütfen
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılErkek genelde cinsellik yaşamak için aldatır
10 Yorumla Hayır değil
10 YorumlaSonu öyle bitiyor zaten
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Değil
10 YorumlaAhlâkla ilgilidir.
10 Yorumla
1 yılkalple ilgili
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılHayir
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılOlabiliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHayirr
10 Yorumla
1 yılDeğil bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılHayır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar