Gizli Üye(36-45)+1 yılTabi ki hayır!
Aldatmanın bir sürü şekli var ve bunları ayrı ayrı yazmaya gerek duymuyorum!
Son zamanlar çok farklı şeyler olmaya başladı ve insan kendi milletini bile tanımaz hale geldi!
Eşini veya istediği kişiyi düşüncelerine, ya da istediği profile sığdırmak için, bir başkalarını kullanmaktan kaçınmaz oldular!Bir başkaların da yaşamaya ve onlarında duyguları olan insanlar olduklarını unuttular. Bu da bencilliğin bir başka formu! Zaten ihanete sözümüz yok, eden edene ve bu çirkin amellerinden, ne zaman vaz geçerler onu da bilemiyorum :(
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBakmaktan bakmaya çok fark var! Diyelim ki, alış verile gittin, ya da işte bir yerdesin ve birine refleks olarak baktın, buna aldatmak deyemezsin ki!
Misal, iyi anlaştığın, veya iş yapıyorsun, müşterin bayan ve mesaj atmak zorundasın! Peki bu nasıl olacak?
Ha telefonum açıkta, gelsin baksın bakalım ne var ne yok! Em azından ben telefon saklamıyorum ve şifremi de biliyor! Peki, aynısını ondan istesem verir mi?
Bence vermez!
Soran+1 yılAranızdaki iletişime bakar ben zaten bakmaktan kastım anlık refleksten baksetmedim konuyuda saptırma sohbet etmek bakmak bunlarda aldatmaktır işle ilgili sohbetin farklıdır ordada konuyu saptırmışsınız sohbetten kastımız gereksiz samimiyet gereksiz hal hatır sormaktır. O vermez demişsiniz siz kendinizi çok düzgün biri olarak lanse ediyorsunuz iyi ozaman vermeyenle devam etmeyin öylesiyle sevgili olmayın ozaman
Cevap sahibi+1 yılSevgili değil, karım olacak 😃
Allah inandırsın, baya pis saldırmışsınız ve şu an kendimi nasıl savunacağımı şaşırdım!
Bizdeki olay şuydu! Yolda giderken telefonumu verdim ve babası, “sen de istesene dedi” ben de istemedim tabi!
Bunu yapmamamın nedeni, kendisine güvenmediğimi düşünmesi!
Aslında, kıskanılması hoşuna gidiyor ve pek ben de belli etmiyorum, öyle gizlice içimden çatlıyorum 😃
Diğer bütün yazdıklarınıza katılıyorum!
Soran+1 yılSaldırmak değildi amacım eşiniz olduğunu bilmiyordum en azından ortak noktada buluştuk mutluluklar dilerim size
Cevap sahibi+1 yılHala değil canım , Allah’ın izniyle olacak!
Şimdilik o yönde hazırlıklar yazılıyor :)
Aslında insanların bir çok ortak noktası var, ama son zamanlarda bunları ısrarla görmekten kaçınıyorlar!
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 aylık eşim ortada darp aldatma yok sadece ufak tefek tartışmalarımız oluyordu birgün işten geldim üşütmüş yemek hazırladım ağrı kesici verdim yemek yedik niye huzursuzsun bir sorun mu var dedim sen görücen dedi kadesten polis çağırdı darp şiddet yok kesinlikle 2 gün sonra boşanma davası açtı. :) 10 gün sonra insgtramını tekrar açıp tanımadığı erkekler doldu instgramına aslında beni aldatmadı ama buda aldatma diyebiliriz. Gül gibi kokladığım kadın beni hayellerimi alıp gitti. Ha birde bana 1 ay uzaklaştırma aldırdı olsun allah yolunu acık etsin.
17 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş olsun anlattığınız gibiyse diyebilcek bir şey bulamadım cidden ama onuda dinlemek gerek çünkü şu siteye bakıyorum herkes melek herkes haklı bu kadar melek ve haklı toplanmış olamayız o kadına neler yaptın ne yaşattın bilemiyorum durduk yere 4 aylık evlilikte bir kadın dediklerinizi yapacağını sanmıyorum ama tabi insanız yapmışta olabilir bilemiyorum ama saçma geliyor bana
Cevap sahibi+1 yıl4 aylık evliliğimde tabiki bende hatalı olabilirim ama darp aldatma yok. Kendimi sorguluyorum sürekli ne yapmış olabilirim ama cevap yok. Eşim 1 evlilik 1 nişan atmıştı daha önce ben hic evlenmedim hic belli etmedim ama o hep konuyu buraya getirdi yok geçmişimi sorguluyorsun vs. Ya ne yaptım fayda etmedi mesela ben daha önce 1 evlilik 1 nişan attın bak ben seni kaybetmek istemiyorum yarın birgün ahını almak istemiyorum benle ilgili sorunların neler diyordum ben seni cok seviyorum sen beni bırakmazsan ben bırakmam dedi ertesi gün polis. :) trol gibi ama gerçek..
Soran+1 yılGeçmiş olsun dediğiniz gibiyse diyebilecek bir şey bulamadım
Cevap sahibi+1 yılhadi diyelim beni polise vermesi için ne olması gerek darp şiddet aldatma yok başka ne olabilir :)
Soran+1 yılBilemiyorum yanınızda değildim senin anlattığına göre çok saçma bir şey diyemiyorum hakkınızda hayırlısı olsun
Cevap sahibi+1 yıl@ZpAtş kadının ifadesi beyanı esastır ben uzaklaştırma istiyorum dediğinde uzaklaştırma alır.
+1 yılDuygusal aldatma vardır ki ruhta telafisi olmayan derin izler bırakır.. Kalbinde dağlar yakar tutuşturur ilk önce Sonra.. Göğsüne mermiyi saplar.. Yüreğine aşkın cilvesini atar.. Onunla seversin onu.. Sonra seni öylece bırakır gider.. Üçüncü bir kişiyle olan fiziksel ya da duygusal herhangi bir münasebeti bu kadar acı vermez insana.. Bu kadar koymaz.. Hatta öyle bir gidişi vardır ki.. senin üstüne basa basa gider.. ana avrat sövseydi daha iyiydi dersin.. Üçüncü bir kişiye gerek kalmaz ki.. Acıların en babasıdır..
103 Yorumla
Soran+1 yıl👏👏👏👏👏 harika yorum
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
Soran+1 yıl🤗🤗🥰
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
126Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılAsıl aldatma kavramı fizikselden çok duygusal ve mental boyuttadır bence.
50 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılAldatmak sadece cinsellik yaşayarak gerçekleşmez. Aldatma, bir ilişkideki güveni ve sadakati zedeleyen herhangi bir eylemdir. Cinsel aktivite, bu eylemlerden biri olabilir, ancak her zaman böyle değildir. Örneğin, duygusal bağlantılar, romantik flörtleşmeler, sır paylaşımı, zaman geçirme, mesajlaşma veya telefon görüşmeleri de aldatma olarak kabul edilebilir. Kişi, partnerinin izni olmadan başka bir kişiyle paylaştığı duygusal bağlantı, romantik ya da cinsel mesajlaşmalar da aldatma olarak kabul edilebilir. Bu tür davranışlar, karşı tarafın güvenini ve bağlılığını zedeleyebilir ve ilişki dinamiklerini etkileyebilir.
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılHayır çünkü aldatma insanların partnerleri dışından biriyle paylaşımda bulunması veya paylaşımda bulunmayı düşünmesidir yani aldatma fiziksel, duygusal veya zihinsel olarak üç farklı şekilde görülür:
Fiziksel aldatma, bireylerin partnerleri dışında biriyle fiziksel temasta bulunması, cinsel birlikteliğe girmesidir.
Duygusal aldatma ise bireylerin partnerleri dışında birine duygusal yakınlıkta bulunması, aşık olmasıdır. Duygusal aldatmada fiziksel temasın varlığı şart değildir.
Zihinsel aldatma, bireylerin partnerleri dışında biriyle bir paylaşımda bulunduğunu düşünmesi ve beyninde canlandırmasıdır.30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellikte yaşayacakta aldatma olur elbet ama sadece cinsellik değildir aldatmak. Duygusal yakınlık hissetmek, beğenmek, bakmakta aldatmaktır.
104 Yorumla- +1 yıl
o zaman 284828 kez aldatilmisim
- +1 yıl
@öylesinebiriste122 öyleyse evet
- +1 yıl
ofoffofofofofofof
- +1 yıl
Gelen beğeniyor giden bégeniyor :)
+1 yılSelamlar,
Tek aldatma yönü cinsellik değildir.. Duygusal aldatma da vardır ki en kötülerinden biridir.. Duygusal olarak biseyler hissetmek, yakınlık, beğenmek... Berbat şeyler.. Umarım yaşamazsınız
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak kandırmaktır. Ben seni çok seviyorum senden başkasıyla olmam derse biri şayet, sadakat sözü verir ve bir başkasıyla olmamalıdır. Olursa aldatmadır. Yok efendim ben pompa peşindeyim, takılırız falan diyen adam bir başkasıyla da gayet cayır cayır sevişebilir aldatmaya girmez. Verilen taahhütler önemli. Baştan konuşmak lazım. Noter huzurunda olursa daha verimli olur.
20 Yorumla Hayır duygusal olarak da aldatmak olur.. Mesela başkasını seversin, başkasını düşünürsün, bunlar da aldatmak.. Benim yaptığım gibi :))
27 Yorumla
Soran+1 yılSen napıyorsun ki
Soran+1 yılBiri varken bir başkasıyla oldun yani
Soran+1 yılKeşke ayrılsaymışsın daha doğru olurmuş
Soran+1 yılEvliyken oldu sevmiyordun eşini söyledin ayrılmayınca başkasından hoşlandın sonra şimdi anladım okey tatlım
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlan babam hep şey der; bir koca evde iyiyse, karısını, çocuğunu mağdur etmiyorsa, ailesine düşkünse dışarda birisiyle yatmasında problem yok, karısı da biraz rahat eder diyo 🤣🤣🤣 Allah bilir dışarda ne yapıyor da bu şekilde vicdanını rahatlatmaya çalışıyor 😄 ama tabii şu var, gerçekten bizim için canını verecek biri
20 Yorumla
+1 yılBaşkasına bakarak, başka karşı cinsle konuşarak bunlarda aldatmadir
34 Yorumla- +1 yıl
yok artık
- +1 yıl
Sana göre yok artık genissiniz
Soran+1 yılCok haklısın canım bizide geniş sanıyorlar kendileri gibi başkasıyla konusuyorsan oda aldatmaktır net
- +1 yıl
Aynn canım
Kisiden kisiye değişir kimisine gore bir baskasiyla konuşmakta aldatmak olarak kabul edilir illa ki fiziki bir sey olmasina gerek yok
14 Yorumla
Soran+1 yılKonuşuyorsan aldatıyorsun aklından geçiriyorsundur bu kadar net
Soran+1 yılAynen öylelerini iğrenç görüyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 837 cevap paylaştı.
+1 yılBence sadece fiziksel olarak yapılan bir şey değil. Flört amacıyla konuşmak bir yana aklından geçirmek bile aldatmaktir.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoo, cinsel birleşme şart değil. Ben mesela eski sevgilimi işyerinde bir kızın göğüslerini emerken yakaladım. Bizimki giyinikti kravat falan ama kapıyı kapamışlardı ve kızın gömleğinin önü açıktı. Yok ileri gitmedik, zaten giyiniktik cinsel birleşme yok filan dedi ama göğüsleri emiyordu. Bal gibi de aldatma bence.
23 Yorumla
Soran+1 yılİğrenç bir durum üzüldüm böyle bir şey yaşadığın için tatlım ya pislik iğrenç savunmasına bak bide
Cevap sahibi+1 yılHiç sorma.
- +1 yıl
Gerçekten mi🙄
Hayır tabi ki yakınlık kurmak yeterli el ele tutuşmak, karşındaki kişinin hoşuna gidecek onu etkileyecek sözler söylemek... Dahası da var yani aldatmak sadece cinsellikle olan bir şey değildir. Bir sürü sebebi vardır.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. verdiği söze sadık olmamak sözü tutmamak aldatmaktır. her konu için geçrli
21 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle bir erkekten duymak güzel 👏
+1 yılKız kardeşiyle konuşuyor gibi konuşmadığı her hal durum hareket aldatmadır
50 Yorumla
+1 yılKesinlikle katılmıyorum. Bir insan evli olabilir ya da flört. Duyguları ile de aldatabilir. Dürüst olmayarak da aldatabilir. Eşinden para saklayarakta aldatabilir
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak cinsellik yaşayarak da olur. Fakat sadece cinsellik aldatmayla dersek olmaz. Aldatan kişi karşı cinse kuyruk sallasa da aldatmanın fitilini ateşliyor. Ayrıca karşıdaki kişiyi kandırmak da aldatmaya girer.
10 Yorumla
+1 yılHayır, aldatmak cinsellik dışında da gerçekleşir. Örneğin, duygusal olarak bir başka kişiyle bağ kurmak, flört etmek, özel mesajlaşmak veya telefon görüşmeleri yapmak da o kişi tarafından aldatma olarak kabul edilebilir.
10 Yorumla
+1 yılAldatma sadece evli çiftlerin başına gelmez, birliktelik yaşayan çiftlerin başına da gelebilir. Aldatma, sadece fiziksel ya da cinsellik olarak gerçekleşmez. Aktif, pasif, duygusal, cinsel aldatma gibi aldatma biçimleri vardır
10 YorumlaHayır sevgilin haricindeki biriyle arkadaşca kardeşce ve dostça konuşmuyorsan farklı hislerde bile davranıyorsa aldatmış sayılır aldatmak sadece cinsel birliktelikle olmaz duygusal altatmada hissi aldatmada olur
10 Yorumla
+1 yılHayır tabikide aldatmakta nedir bee bana neden çok basit geliyor
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet basit hareket
Birine aşık olması, cinsellik yaşanmamış olsa bile daha kalp kırıcı geliyor bana.
İlişki senin için ruhen bitmiş belli ki, niye beni yalandan yere eyliyorsun derler yani adama.20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak isteyen her türlü aldatır.
Cinsellik yaşayarak
Aşk yaşayarak
İnternetten başkasıyla sexting yaparak, ilişki yaşayarak.
20 Yorumla
+1 yılHayir.. saklama geregi duydugun, gizli yapilmis bi sohbet, bulusma dahi aldatmadir!
40 Yorumla
+1 yılAldatmak sadece cinsellikle olmuyor. Evli veya sevgilisi olan birinin karşı cinsiyle konuşması ilgilenmesi bile aldatma sayılabiliyor.
20 Yorumla
+1 yılDuygusal da var ve bence o daha kötü. Yani adamın ruhu başkasında bedeni yanımda olduğunu varsayalım. Öyle birini ben ne yapayım?
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu fiziksel olarak aldatmak olur birde duygusal olarak aldatmak var ya
30 Yorumla
+1 yılher şey zihinde başlar. Sevgiliyken bir başkasını hayal etmek de bir tür aldatmadır.
31 YorumlaHayır elbette. olmaz en can yakıcı kısmı duygusal olması olur
30 YorumlaHayır tabi ki sevgilinlesindir, yanınızdan dekolteli bir kadın geçer. Sevgilin , hatuna bak bee taş gibi, derse aldatılmış olursun dusunce olarak
11 Yorumla
+1 yılbaşka Kızın fotoğrafını beğense bile aldatmaktır tanımıyorsaaaaa yakın arkadaşı vs değilse nokta dahi atsa aldatma gözümde
10 YorumlaCinsellik yaşayarak aldatma olmaz. Aldatma kalp ile olur. Verdiğin değer ile olur. Yoksa bedenini paylaşmışsın. Ne olur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılDuygusal da olur. Sevgilin varken biri hakkında sevgili olsak nasıl olurdu diye düşünürsen bile aldatmış olursun
10 Yorumla
+1 yılHayır. Sevişirken bile başkasını düşünüyorsan aldatmaktır. Aklın başkasındaysa niye adamı/kızı oyalıyorsun?
10 Yorumla
+1 yılHayır cinsellik son noktası ama sadece cinsellik aldatma sayılmıyor.
20 Yorumla
+1 yılBı cinsel bir duygusal birde hem cinsel hemde duygusal aldatma vardır
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılbeyinde aldattıktan sonra ten tene aldatmasan nolucak ya saçma
20 Yorumla
+1 yılDuygusal yakınlık duygusal konusmalar da bir aldatmadır sadece cinsellik değil
20 Yorumla
+1 yılHayır bırıne güzel hıssıyatına gıreresen bıle aldatmaktır
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır konuşmak, flört etmek, mesajlaşmak da aldatmadır
50 YorumlaFikriyatların aldatmasını gözler görmez ama en acı olanı da budur belki.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak cinsellikle olmaz mesajla konuşmakla olanda bişeydir
10 Yorumla
+1 yılHayır, başka biriyle duygusal ilişki yaşamak da aldatmak sayılır.
10 YorumlaAldatma sadece cinsel birliktelik yaşamaktan ibaret dgldir.
10 YorumlaHayır. Daha çok Duygusal anlamda bir şeyler hissetmek aldatmaktir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSanal sohbetlerin Ben aldatma olduğuna inanmıyorum tabii işin içinde cinsellik sohbeti yoksa
10 Yorumla
+1 yılHayır aldatmanın envai çeşidi var sadece cinsellikle sınırlı değildir
10 Yorumla
+1 yılHayır sadece bedenen olmaz duygusal aldatma göz aldatması falan
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Duygusal olarak da olur. Ki bence o daha kötü
10 Yorumla
+1 yılYo onunla görüşmen ona iltfiat etmen ya da onunla ele ele tutuşman aldatmaktır.
10 YorumlaKonuşman bile aldatmaktır abi bunu düşenemiyorsanız da yani... Karaktersizlik
23 Yorumla
Soran+1 yılÖyle zaten biliyoruz bizde bilmeyenler var birliktelik yaşamadım aldatmadım diyen öküzler var öküzlere hakaret etmiş oldum ama öyle miğdesizler var maalesef
Soran+1 yılAynen kanka ahhshs
- Cinsel Yaşam konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılHayır aldatmak hem duygusal hem de cinsel olarak yapılabilinen bir eylem ve bence en tehlikelisi duygusal olanı onun telafisi olmaz
21 Yorumla- +1 yıl
👏🏻👏🏻
+1 yılhayır ksde mesajlaşmak bile aldatmak
51 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum mesajlaşmakta aldatmaktır beni düşünse zaten başkasıyla konuşmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı.
+1 yılHayır duygusal aldatmada var
53 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum apt. al cinsellik yaşamadım diyor dedikçe delirtiyor beni
- +1 yıl
Demek ki beyin seviyesi onu algılamaya yetmiyor
Erkeklerden çokta bişi beklememek lazım alayı öyle saten
Soran+1 yılEvet maalesef öyleler iğrençler ya
Hayır bir başkasını düşünmek (cinsel olarak) bile aldatmak sayılır bence 💯
13 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik önemli değil ki diğer yorumlaştıklarıma da yazdım düşünmesi konuşması dahi aldatmaktır zaten
aklına geleni faaliyete döktüğün anda aldatmak olur:) yoksa insanın aklına hep düşünceler geliyor çok normal:)
10 Yorumla
+1 yılBunun üstüne çok düşündüm. Cinsellik yaşamasan da aldatabiliyorsun bence. Kendini kandırmak oluyor aldatmıyorum/aldatılmıyorum demek
10 Yorumla
+1 yılHayır şehvetle bakmak akıldan geçirmek düşlemek bile aldatmaktır
10 YorumlaAldatmak denilince akıllara neden hep cinsellik ve yatak geliyor anlam veremiyorum. Evli ve biriyle gönül ilişkisi olan kişide aldatmış olur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. duygusal yakınlık bile aldatma olur illa cinsellik değil.
10 Yorumla- Devamını Gör (169)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar