Biriyle fak badi ilişkimiz varken aramiz bozuldu beni bıraktı diye başka benden hoşlananla görüşüp yaşadım oda fak badi iliskisiydi ama içim rahat etmiyor aldattım diye şimdi aramiz duzeldi nasıl kendimi affettirebilirim çünkü adamla aramızda duygusal bağda oldu pişman oldum herseyi anlatıp ona güzel bi hediye alsam doğum gününde af olur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen bir kızın yüzüne bakmaya utanıyorum belki benden rahatsız olur diye, millet bir onunla bir bununla neler yapıyor... Yemin ediyorum siz kadınlar akıllanmazsınız.
132 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var kanka sevdiğin insanı öpmek kotu mu seks yapmiyozki sevisme
- +1 yıl
Lan beni niye diğer kaş * arlarla bir arada tutuyorsun? Ona bakarsak tecavüzcü erkeklerde var bende hiçbir erkek hiç o küçük et parçasına sahip çıkamayacak diyeyim.
Soran+1 yılYok kizim
- +1 yıl
Soruyu soran kişiye: Sevdiğin kişiyi öpmek kötü bir şey değil hatta aksine çok güzel bir şey ama seninki sevgi değil sorun orada. FB dediğin ilk kişiyi gerçekten seviyorsan, neden sırf tartıştınız diye başka birine gidiyorsun? Ona olan duyguların hemen yok mu oldu? İnsan sevdiğine sadık olmaz mı? Hadi diyelim gittin, o zaman ikincide kalacaksın. Bir laf vardır, iki kişi arasında kaldıysan ikinciyi seç. İlkini yeteri kadar sevseydin ikinci olmazdı, diye.
- +1 yıl
Yedi Ekim denen arkadaş, sana trol olduğumu düşündüren nedir? Benim sohbet botu tarzı bir şey olduğumu falan mı sanıyorsun?
Soran+1 yılBeni kullandı gitti sandim başka hoslanana gittim bi anlık rehavete kapıldım:) 2. Kişide kalcaktm ama oda sirf cinsel yaklaştı 1. Siyle duygusallık olur diye devam etmem lazım ama ikisini de aldatma oldu gibi olduğu için 2 sine de hediye alsam bu olay çözülür mü 😂 duygusallık olur sandim sevgililik biseyler yasaninca ben ciddi arıyorum ama bana yaşamak için geliyolar
- +1 yıl
Matmazel hanım elbette ki bütün erkekler bir olmadığı gibi bütün kadınlar da bir değil. Ama sana kısa bir soru sorayım: neden kendinizi bu kadar değersizleştiriyorsunuz? Yani ben sosyal medyalarda, burada sık sık görüyorum. Gerçekten çok güzel bir sürü kız var. Sırf birkaç beğeni almak için açmadığı yer kalmıyor. Erkeklerle bir sürü şey yaşıyor. Tamam herkesin hayatı da ahlâkı da kendine bu doğru ama benim merak ettiğim şey, neden çıtanız bu kadar düşük? Sizinle birlikte olan ya da olmak isteyen erkek, sizinle birlikte olacaksa sizi hak etmek zorunda. Size layık bir adam olmak zorunda. Size kraliçe gibi davranmalı, size sürpriz yapmalı, size iltifat etmeli. Size hak ettiğiniz ilgiyi göstermek zorunda. Ben bunları hak etmiyorum diyebilir misin, ben bunlara layık değilim diyebilir misin? Ben erkek olduğum halde bunları söyleyebiliyorsam sizin hayli hayli söylemeniz lazım. Benim 3 tane yeğenim var, hepsi kız. Sizleri görünce onlar aklıma geliyor. Onlar da ileride sizin gibi olacak diye ödüm kopuyor. Kendilerini hak etmeyen birkaç salağı serseriyi bulacaklar diye aklım çıkıyor. Ben size üzülüyorum siz hiç mi umursamıyorsunuz?
Soran+1 yılHoşlandığım adam evde arabada görüşüyor sevgililikte dokunma öpme olur diyor ciddi olan adama da ben aşık olmuyorum mecbur bi yakinlasma yapiyoz yani bu erkekler de hiç mi suç yok onlar kullanınca sikinti değil biz kanıp kullandirdik diye suç bizde
- +1 yıl
Seyfettincim istediğimiz gibi giyinmemiz bizi değersiz yapmaz size göre kapalı giyinsek koca bulmak istiyor oluyoruz açık giyinsek yine kendini erkeklere sergilemek istiyor oluyoruz ama şunu unutmayın biz kadınların zerre bı tarafında değilsiniz biz kendimiz için güzel giyiniyoruz. Üstelik siz erkeklerinde cinsellik hayatı olduğu gibi bizimde cinsellik hayatımız olabilir ki biz sizin gibi namussuzda değiliz öyle erkeğe para verip onunla yatmıyoruz. Bizim değerimizi giyinişimiz, bacak aramız belirlemez bizim keyfimizin kahyası ne istiyorsa onu yaparız aynı yüz yıllardır siz erkeklerin yaptığı gibi.
- +1 yıl
Soruyu soran kişiye: soruda ayrıntı verirken FB yazmışsın. Hatta her iki adam için de FB yazmışsın. Eğer ki bu ilk adamla FB isen beni kullandı gitti diyemezsin, zaten FB liğin anlamı odur. Sen beni tatmin edersin ben seni. İşimiz bitince de bir sonraki sevişmeye kadar görüşmeyiz. Eğer ki siz fb değil de sevgili iseniz neden ikinciye gittiniz? Ayrıca ikinci yorumunda hem hoşlandığım adam demişsin hem ciddi olan demişsin. Ciddi olan adama aşık olmuyorum ama mecbur yakınlaşma yapıyoruz ne ya? Sen istemedikten sonra seni kim buna zorlayabilir, sen hayır dedikten sonra konu kapandı. Eline dokunsa tacizdir bu. Ayrıca yanlış anlama da benim kafam karıştı senin bu iki adama olan durumun nedir yani bu adamlar senin FB in mi yoksa biri ile ciddi mi düşünüyorsun, sevgili misin nesin ben anlamadım.
Soran+1 yılOnlar beni fb olarak görmüş ama ben hoslaniyordum duygusal biseyler vardı ben fb gormedm yani :) ben duygusal sevgililikte yaşanıyor sanıyorum anladnmi safligimdan yararlandilar
Soran+1 yılYani biseyler yaşamak için aşığız sevgiliyiz demisler
- +1 yıl
Matmazel hanım yorumunuzun bir yerinde aynen şöyle yazmışsınız "biz sizin gibi namussuz da değiliz erkeğe para verip onunla yatmıyoruz" haklısınız erkeklere para verip de onlarla yatmıyorsunuz, onlarla bedava birlikte oluyorsunuz. Ben şu an Bitlis Tatvan'dayım. Arkadaşlara sordum bir eskortun fiyatının ortalama saatlik bin TL gecelik birkaç bin TL olduğunu söylediler. Erkekleri bin ₺lik masraftan kurtarıyorsunuz. Bence bu daha kötü. Ayrıca benim yazdıklarımdan siz sadece giyinme kısmını anladıysanız, beni hiç anlamamışsınız demektir.
Soran+1 yılAsk diye bizi kandiriuolar amaa
- +1 yıl
Seyfettin seks için para verecek kadar düşük seviyedesiniz sizin gibilerle sokakta yanlışlıkla temasa deysem tiksinirim kendimi ıslak mendil ile silerim hemen.
- +1 yıl
Ben hoşlanıyordum duygusal birşeyler vardı ne ya? Daha adını bile koyamadığınız hislerinize bakarak mı bir erkekle birlikte oldunuz? Bunlar yetmez, o adam olmadan uyumak dahi istemeyeceksiniz, o olmadan yatağa girmek dahi istemeyeceksiniz, geceleri görmek istediğiniz son yüz, sabahları da görmek isteyeceğiniz ilk yüz o adamın yüzü olacak. Dünyada ondan başka erkek yokmuş gibi onu arzulayacaksınız. Tüm bedeninizde onu arzulayacaksınız onu hayal edeceksiniz. Kaldı ki siz bir erkekle de değil iki erkekle birlikte olmuşsunuz. Önceden söylediğim gibi çıtayı çok düşük tutuyorsunuz!
Soran+1 yılBirlikte olmak değil sevisme opusme kizlik duruyor abartma kanka 😂
- +1 yıl
Matmazel hanım sizin gerçekten okuduğunu anlama sıkıntınız var. Ben seks için para verecek kadar düşük seviyede biri olsam, eskortların fiyatını biliyor olurdum. Bu durumda neden arkadaşlarıma fiyatı sorayım? Benim hayatım boyunca hiç kız arkadaşım olmadı maalesef. Ben hayatım boyunca ne para karşılığı ne de aşk meşk bahanesi ile hiç bir kadına dokunmadım çünkü aynı şeyin yeğenlerime yapılmasını da istemedim. Buna inanırsınız ya da inanmazsınız bu size kalmış bir şey ama lütfen yazdıklarımı doğru anlamaya çalışın.
- +1 yıl
Setfettin zaten senin şahsına söylemedim siz erkeklerin geneli namusunu hiçe sayıp çatır çutur s * kişiyor sonra bı kadına gelip kendini bu kadar küçük düşürme, bakireliğini koru diyemezsiniz buna hakkınız yok önce kendi si * kinize sahip çıkın sonra gelin konuşun.
- +1 yıl
Soruyu soran kişiye: davulun zarı sağlam kalıyor diye tokmak her yere değsin mi yani? Kaldı ki sen kendin yazmışsın cinsel ilişkiler diye. Kendin yazdığından haberin mi yok, yoksa beni mi kandırmaya çalışıyorsun anlamadım.
Soran+1 yıl@Matmazellz aynen öyle bakir erkek bakire kadin isteyeblr ama her gün birine basan çapkın ve uçan kuşla anisii olan erkek bakire ariyom demesin
Soran+1 yılFak badi iliski yazdım onu sistem cinsel iliski diye duzeltms
Soran+1 yılYa cevredeki erkekler ihtiyaç için hergun birine basıyor ben erkeğim elimin kiri diyo burada sıkıntı yokta kadin yapinca mi suç ki yapmadm yani sevisme opusme oraldan nolacak
- +1 yıl
Matmazel hanım yazdıklarınızı kendi üstüme alınmıştım ama madem beni kast etmiyorsunuz sorun yok. Erkeklerin geneli için de söylediklerinizde haklısınız. Ben de kendi cinslerimin yaptığını doğru bulmuyorum. Bana sorarsanız yaptıkları sadece iki yüzlülük değil aynı zamanda çok ahlaksız bir hareket. Yani bir kadın bir erkeği ne kadar kışkırtırsa kışkırtsın, erkek adam uçkuruna sahip olmak zorunda. Ama ben bütün bunları söyleyebiliyorum, çünkü ben hiç bir kadına dokunmadım. Hiç bir kızla sevgili de olmadım ama sevgili de olsaydım, sevdiğim kızın ailesinin öğrenmesi dahilinde onların karşısında başını öne eğecek hiç bir şey yapmazdım.
Soran+1 yılNeyse bosverin ask sevgililik cinsellik ciddilik işlerini de yarın kemale basiyormuyuz gençler oyu :))
- +1 yıl
Soruyu soran kişiye: o zihniyetteki bir adam zaten benim gözümde adam bile değildir. O şahıslara sor bakalım aynı şeyin kendi kızlarına yapılmasına nasıl bakıyorlar? Hepimiz değil tabi ama biz erkeklerin içinde çok iki yüzlü adam var. Ben 31 yaşındayım benim ihtiyacım yok mu, var. Ama ben evli de değilim nikahlı da değilim. Helal ile haramın ayrımını yapabilecek aklım da var ahlakım da var çok şükür. Hiç bir evlilik yaşamadım ve zinanın da büyük bir günah olduğunu bildiğimden cinsel bir tecrübem olmadı hiç. Bazen çok zor oluyor kabul ediyorum ama ben bir hayvan değilim dürtülerime göre hareket edemem. Böyle bir düşünce yapısına sahip bir erkeği de bulmak sizin göreviniz. İki çift söze tav oluyorsunuz, ufacık bir romantik söze hemen yelkenleri suya indiriyorsunuz. Yapmayın. Eğer o adam sizi gerçekten hak eden biriyse gelecekteki kızlarının anasına nasıl davranması gerektiğini bilir.
Soran+1 yılHaklisin seyfoo kemale bas yarın 😂😂
- +1 yıl
Ben askeri personel olduğum için siyaset hakkında konuşmam doğru olmaz. Sadece şunu söyleyeyim ülkeme en iyi hizmet edecek kişi lider olsun.
- +1 yıl
Bu arada hoş geldin yedi_ekim nerdesin yaa 😂😂🖐️ muhabbet koyu gel gel.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSayılır ama en kötüsü duygusal bağ yaşanmış olması ben başkasının gözlerine bakıp güldüğünü gördüm çok kötü bir his
11 Yorumla
Soran+1 yılKotu yaa
Gizli Üye(18-24)+1 yılbiriyle tek sıkıcı oluyor di mi knk
26 Yorumla
Soran+1 yılYok kanka bıraktı diye rehavete kapılıp diğerine gittim :)) biriyle ömür boyuna da razıyım
Cevap sahibi+1 yılkanka ben de aldattım ama ilişkiye girmedik sadece sevişme
Soran+1 yılBen de girmedim kanka evlenince kizlik gidecek sevisme oral ve opusme oldu ama pişman oldum yaa buna hediye alacam doğum gününde bida da aldatmm
Cevap sahibi+1 yılaldatma boş ver kanka yazik
Soran+1 yılSen pişman oldunmu
Cevap sahibi+1 yılevet
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa daha aptal çok az soru gördüm bu kadarda geniiiiişşş olamazsınız
17 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha fak badi derken iliski yasanmiyor heralde opusme sevisme kanka abartma bu kadar
Cevap sahibi+1 yılYa ne bilim bana yanlış geldi senin hayatın
Cevap sahibi+1 yılBişey diyemem
Soran+1 yılErkekler hergun birine basiyor kanka birakta duygusal aşık oldugumuzu opelim:)
Cevap sahibi+1 yılBen her gün birine basmıyorum genelleme yapmayalım, peki siz bilirsiniz hanımefendi
Soran+1 yıl:) peki öyle yapan bazı erkekler var diyelm ozaman
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır bu tarz ilişkilerde aldatma olmaz duygusal bir şey yoktur
15 Yorumla
Soran+1 yılAma sonradan duygusal sevgililige döndük ya içim hiç rahat etmiyor
Soran+1 yılOldu işte şimdi duygusal sevgiliyiz ozaman aldatma sayılıyor ayrıyken yapilmis sey
Soran+1 yılAynen bana göre de değil beni terketti korkusuna baskasi bana yaklaşınca kabul ettim pişman oldum bi şekilde affettirmek lazimm
+1 yılBu nasıl bir soru yaa 🤣🤣
11 Yorumla
Soran+1 yılAhhahaha sadece sevişip opusuyoz asko kizliga caktirmadik sakin 👍😂😂
Yok canım bir tıraş köpüğü al affeder
11 Yorumla
Soran+1 yılHahahahahhahaja tras kopugu haykırdım shdjdjd
+1 yılEe yani ihanet oluyor tabiki de biraz
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen rahat etmedi içim anlatsam aramiz bozulacak en iyisi doğum gününde hediye alayim
Yine troll, yine troll!!!
11 Yorumla
Soran+1 yılDeğil merak etme degil
+1 yılBelki düzelir
16 Yorumla
Soran+1 yılAynen içim rahat etmesi lazmmm
- +1 yıl
O na unutamayacağı bir gece yaşat
Soran+1 yılSeks yapmıyoruz evlenince yapicam ben sevisme opusme yaşıyoruz:)
- +1 yıl
Tamam işte sevişmenin en harikasını yaşat o na. Bir erkeği en fazla nasıl hazza ulastirabilirsin ve bir erkek en fazla neden etkilenir anlatayım tüyo vereyim istersen
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Bekliyorum
+1 yılAldatma sayılmaz ikisi de bir şeyin olmuyor
114 Yorumla
Soran+1 yılAma sonradan duygusalliga gectik ya pişman oldum
- +1 yıl
Olabilir normal ilk kez olduysa pişmanlik hissi verir
Soran+1 yılAnladim ona hediye alayım ozaman bidaha baskasiyla olmayim içim rahat eder belki
- +1 yıl
Ne alacaksın
Soran+1 yılDoğum günü için bileklik filan alirim belki
- +1 yıl
Vay be hem bileklik alacak hem seni karlı çıktı 😂
Soran+1 yılHHAHAHAJAHAA
- +1 yıl
Şu çocuktaki şans kadar şansımız olsa yeter 😂
Soran+1 yılDimi ahhahahahjaa hem hediyeyi hem opusme sevişmeyi kaptı ahhahaja kizlik dursa da ahdnnfnf
- +1 yıl
Nasıl yani kızlık duruyor mu seks olmadı mı 🤔😂
Soran+1 yılEvet evlenince yasicam ilk ilişkimi öpüşüp sevisiyoz
- +1 yıl
Himm ben de eski sevgilimle öyle yapıyordum canım çekti 😂
Soran+1 yılEvlenmeden seks yasamam tamamen almıyorlar:))) erkekler kizlik olmayanı hahaha eskisine dön sende canın cektiyse
- +1 yıl
Artık zor cok zaman geçti 😂
+1 yılKesinlikle sayılır
10 Yorumla
+1 yılYok ya estagfurullah sefan olsun ağam ne aldatmasi
11 Yorumla
Soran+1 yıl:) haklisin gönlünü almam lazmmm
Aldatma olmaz ayrılmıisınız?
14 Yorumla
Soran+1 yılAma sonra yine döndk ya kötü hissettim
Soran+1 yılEvet o yaşıyordur zaten biz seks yasamiyoz sevisme opusme ihtiyaç için o seks yasiyodur ben evlenmeden yasamam :))
+1 yılHayatinizi yaşayın takmayın
11 Yorumla
Soran+1 yılPekiii
+1 yılTabiki
10 Yorumla
+1 yılSayılır
10 YorumlaKarı bul ziksin
12 Yorumla
Soran+1 yılHahaha yok olmaz. d
Soran+1 yılZaten oda baskasiyla sevisiyodr
Gizli Üye(30-35)+1 yılMemnun et kanki 😉
16 Yorumla
Soran+1 yılEdiyorum kanka da duygusala geçtik ya aldatmis gibi üzülüyorum ya en iyisi doğum gününde bi surpriz hazirlayam
Cevap sahibi+1 yılNasıl bi sürpriz düşünüyorsun kanki
Soran+1 yılHediye kanka başka nolacak :))
Cevap sahibi+1 yılBilemem orasını kanki 🤣
Soran+1 yılDoğum günü için bi bileklik yeter kanka seks yasamiyorz evlenince yasicam sevisme opusme yeterli hahaha
Cevap sahibi+1 yılYalat kanki 🤣
Senin şerefini si... m o. o. pu
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka seks yasamiyoruz ki sevisme opusme
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?