Yok be bişy olmaz kocanın ski ince ise kalın aletli biri ile olabilirsin bu ihtiyaç sayılır cunku zaten sende olan bir şey için aldstmıyon ki doyumsuzluk olmaz kocan da o yok cunku
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Yok be bişy olmaz kocanın ski ince ise kalın aletli biri ile olabilirsin bu ihtiyaç sayılır cunku zaten sende olan bir şey için aldstmıyon ki doyumsuzluk olmaz kocan da o yok cunku
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
bunun 1 kereciği var mı
kerecik kelimesi ile demagoji yapmayın
aldatma aldatmadır
şeref onur haysiyet yoksa yapabilirsiniz sorun yok
aldtma şerefli insanların kullanacağı bir kavramdır. rahat rahat aldatanlar için bir rutindir
Öyledir ya şaka mısınız umarım senin ilerideki kocan da bir kerecik biriyle ilişki yaşar sonuçta aldatmak değil
Bı kerecik olunca aldatma sayılmıyor diye bı bilgi mi var?
Kesin bilgi yayalım mı
@Turnusolkoku senin tezin öyleyse yay kardeşim benim bakışım farklı aldatma aldarmadır.
Mübalağa ediyorum yahu 1 kere 20 kere ne farkı var aynı hepsi
@Turnusolkoku he o zaman kusura bakma yanlış anlamıdım. Evet kesinlikle haklısın.
Yoksa bikerecik oldu diye masumane yanı yok irade karakter meselesi
@Turnusolkoku bence sevda meselesi seven insan başkasına dokunamaz, bile midesi bulanır
Olması gereken ancak toplum hayat farklı akıyor
@Turnusolkoku herkes tecihlerini yaşar
Muhakkak seçimler ve vazgeçişler üzerine hayat
@Turnusolkoku oyle
Hangi durum altında? Hayatında bir sevgili ya da eş mi var?
Evet varken
Bu durumda evet, aldatmak olur. Kafandan böyle şeyler mi geçiriyorsun; nedir mesele?
Evet geçiriyorum bir başka adam ile tek seferlik ilişki yaşamak istiyorum
Hmm hmm... Sorular sorsam cevaplar alsam ama burada bunu yapsam nasıl olur acaba diye düşünmüş bulundum.
Sorabilirsin
Ulaşırsan sorayım.
yok kanka degil. tovbe tovbe agzimi bozdurmayin
saçmalama ln ne aldatması her çiftin yapması lazım 1 kere
Yok canım olur mu? İkincisi bile sayılmaz. Eee 2 olduysa bari 3te olsun. Boş kalmasın.
Sen aldatmaktan korkacagina ALLAH tan kork zinanın cezasını öğren
Yok bi 10 defa yaşarsan anca aldatmış olursun
zaten ulkedek basımza ne gelıosa 1 bıkereden bıse olmaz1 dıyerek gelıo
Bir kerecik, demek mahsumluha bak
Yok canım hiç aldatmak olur mu snjks
Ciddi mi bu soru
yok canııım olur mu hiç
ne saçma bi soru cevabı belli
Bı kereden bişey olmazmi diyelim yani🤷🤣
Ha bir kere ha bin kere
Aldatmaktır bu kadar
Evet