Açıkçası ben cidden şişmanım 95+ ve cok utanıyorum bir kız olarak. Böyle olup bir şeyler yaşayan hemcinslerim ya da bu tarz kızlarla bir sey yaşayan karşı cins varsa eger tecrube paylaşabilir mi ilk defa bir şeyler olacakta..
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Benim arkadasim var oyle , ozguvenli ol. Bak onu gorsen dersin nasil ya. Kiz kendisiyle o kadar barisik ki , ve bunu karsi tarafa yansitigi icin erkeklerin cok hosuna gidiyo. Yolda yururkende kendim sahit oluyorum. Numarasini isteyen gozlerinin icine bakan bakana.. aksini ida edene inanmam.
Herseyin basi ozguvenden basliyo
Gercekren o kadar fark ediyor mu ya.. Ben hiç ozguvenli degilim. Çünkü orantılı degilim. Yağlıyım baya. Bacaklarım ince popom küçük ama göbeğim ve kollarım cok fazla maalesef
Evett ozguven en bastan gelir , yani kendim gormesem inanmicam. Hadi birtane yoklukta dersin.. iki tane ama ona atilan mesajlari kendim goruyorum. Hepsi yoklukta olamaz herhalde kahvr icmrye davet eden edene..
Kız belki de güzel bir şişmandır. Benim vücudum cok orantısız 102 kiloyum. Bacaklarım ince popom kucuk ama belim kalın ve göbeğim büyük memelerim de..
Yok gercekten ozguvenin onemi bu.
En önemli olan şey kilolu sen isen eğer senden fazla performans beklenmemesi gerek kalpten gidebilirsin ciddiyim ya da yavaş tepmoda olmalı
Benim tempom iyi :( sadece cok terlerim
Bakiresin ama sen nerden biliyorsun temponun iyi olduğu denemeden bilemezsin ki mastürbasyon yapmaya benzemez bu işler
Ne yaptın son durum nedir
Çok zor oluyor o bir gerçek ama zevki çok başka.
Neden zor :(
Kilo kaynaklı. Her pozisyon denenmiyor
Peki zevk açısından? Bir de neden deneniyor mesela kadının yukarıda olduğu sürtünme olur mu
Zevk olarak zevkli zaten. Ama pozisyon kısıtlı oluyor işte. Bahsettiğin pozisyon zevkli oluyor evet
Tesekkurler aklımda olsunn
Rica ederim :)
162 cm boyunda 88 kilo bir kadınla ilişkiye girmiştim. bütün önyargılarımı yıkmıştı. belki de en çok zevk alarak gerçekleştirdiğim ilişkimdir bu. kesinlikle balık et ve üzerindeki kadınlarla daha zevkli oluyor cinsellik.
Ben 167 102 kiloyum.. daha sismanim.. Bir de vücudum cok orantısız. Bacaklarım ince popom küçük ama göbeğim cok büyük ve belim kalın ayrica me me lerim de büyük. Ve neden böyle düşündün
neyi neden böyle düşündüm? anlayamadım sorunu
Yani zevkli olma kismi
genelde zayıf ve minyonlarla ilişkim olmuştu o yüzden. sanki ilk boşalmadan sonra ikincisi olmazmış gibi hissetmiştim. dediğim gibi tam tersi oldu. ölçüler de aşağı yukarı seninki gibiydi. bence seninle de aynı şekilde olur. senle birlikte olan kişiler çok şanslı olacaklar
Merhaba, daha kilolu ama özgüvenli kadınlar tanıdım aslında, ilişkiye girmek te farklı bir hazdi
Erkekler mesela senin durumunda olanlarda face * e bayılır 😅. İyi nefessiz bırakırsın karşı tarafı
:( anlamadim
Yüze oturma ya niye sansürlemişse İngilizcesini
Ölür bu arada
Ya yok ben bayılırım bence çok güzel. Sabaha kadar isterdim kdkdkfkdkfkd hem de yalardım onu miss gibi
Kilolu kizlar cok hoşuma gidiyor eğer istersen benim olmalisin
150 küsur kilo biriyle olmuştum birkaç kere benim hoşuma gidiyor kilolular
105 kiloyum yapıyorum
Sen bi erkeğe göre cokta sayilmazsin
yapmak ister misin
Evet yaşamıştım öyle biriyle
Nasıldı ki :(
Duygulsrin incinecek
Neden öyle dedin ya
Görürsün çünkü. Bunu yapmak yerine düzenli kilo vermeye başla
Neden öyle dedin ki? Kişisel hijyenime dikkat ederim. Vücudum temiz ve pürüzsüzdür. Karşımdaki kişiye zevk vermeye odaklanirim. O kişi ile yakın zamanda olacak ben 3 ay sonra mide ameliyatı olacağım. Neden öyle dedinaciklaa
Ne kadar zamandır tanıyorsun kullanıp atacak seni
Naber
Oluyor ya sorun değil
Nasil ama ya adamı ezerswm
O an zaten akışın da oluyor güzelim gelirecek bir durum yok
Evet yaşadım çok daha güzeldi
Aktarayım mı..
Lütfen
Bekliyorum seni
Yaşadın mı hiç
Bakireyim.
İstiyormusun
Vereceksin yanı
Zayiflayabilirsin
Yaşadım çok kez
Sey nasil oluyor
Çok iyi oluyor yatakta dolgun her zaman iyidir
Keşke benim olsan
Olmaz degilmi
Ben cok kiloluyum
Bende kilolu seviyorum zaten bekliyorum
bekliyorum ama nerdesin
Anlamadım niye engelledin neyse yordum seni özür dilerim her şey için kendine iyi bak
Ama nedenini söyleseydin keşke neden aniden gittin
Bence normal şeyler dediklerimiz ben engeli kaldirmani beklicem umarım kaldirirsin kırma beni
Yorumu okuduğunu biliyorum nedenini söyle söz rahatsızlık vermicem bende rahatsız etmek istemiyorum ama merak ediyorum neden
Sana demiştim ya daha önce nasip olmadı kilolu diye sen olunca sevinmiştim tamam dediklerim seni biraz tedirgin etti sanırım ama böyle olmamaliydi bence ben hala bekliyorum seni illa olacak değil sen biraz düşün uyumadiysan ben bakicam sürekli engeli kaldirirsan yzzarim ama beklicem seni hayalimsin cunku
Günaydın ben bı işe gideyim hava yine sıcak yine kavrulacam akşam gelince cevap ver dünkü gibi yapma tamam olan oldu dün geçti getti 5 dakika dinle beni yine gitmek istersen zaten engelliyor sun sıkıntı yok senin için akşam yazarim ama cevap ver
Nasılsın bir zahmet bişey de artık
Bak okuduğunu biliyorum ya kafayı yedim neden diye ölmüşünüun hatırına bişey de cevap ver rahatsız edersen şerefsiz olayim
Tabi yazabilirsin
Yazmadın canım
Şişman misin
Evet