Ne alaka diyeceksiniz ama. Merak ettim
Bu insanlar nasıl iliskiye giriyor ve nasıl
Bu insanlar nasıl iliskiye giriyor ve nasıl
Düşününce hakkaten nasıl yapıyorlar diye merak ediyor insan, arkadaşımın birisi bir yöntem söyledi ama çok komigime gitmişti, şimdi burada yazmak abes olur ama 🤣🤣🤣
Neymis yontem merak merak ettim
Burdan yazmam ama yaa
Yaz bee kim ne yaoacak silerim hemen
Kadının kilolu göbekli olduğunu varsayarak anlattı, elleriyle göbeğini yukarı doğru çeker iyice, pozisyonu alıp da içine girince göbeği saldımı geri iter dışarı çıkar öyle öyle yaparlar demişti 🤣🤣🤣
Zor oluyor tabi. Zaten kolay kolay kimse vermez onlara. O yüzden pratikte olmuyor pek. Ben de kiloluyum. Eşimin sevgilisi var bu yüzden ihtiyaçlarını görüyor
Cevap
22Cevap
Erkekler buna kapakli a.. diyor bacaklarindan tutup salladiklarinda gobegi yani kapagi a... Ustunden kaldiriyoruz ve giriyoruz sahsen benim kilolu sevgilim olmustu bende boyle yaptim ama ustunuze otutturmayin dalinizi kirabilirler
bende senin gibi meraklıydım ve bunu denedim. cidden baya kilolu bir kadınla seks yaptım. karakter olarak fazla iştahlıydı ama fiziki olarak göz doldurmadığı için çok zevk almamıştım
Evet heralde çok zor olur biraz alet büyük olmali
Kilolu kadınlarla seks yapmak daha ayrı bir zevk veriyor şahsi kanaatimce.
Az çok tahmin ediyorum ama tam gerçeğini duymadım
Evet ve bazen zevkli olacağını düşünüyorm yumuşaaaciıkkkkk😊😊😊
Valla umrumda değil ben kaslı erkeklerle ilişkiye girerim
Internette izlemistim videolarini cok kotu ya ozellikle erkeklerde penis gorunmuyor bile iliskiye girmesi neredeyse imkansiz gibi
Kilolu kadınların vajinası bana garip geliyo zayıf olanların çok estetik ağzını daya tadını çıkar ama kilolura karşı o istek olmuyor
Hiç ilişkiye girdin mi?
Yani organlarına ulaşabilmek güç olsa gerek
Onlar daha istekli oluyor diyolaaaa
Zor oluyordur muhtemelen
sen kilolu musun peki?
Ben de merak ediyorum bazen hahahahs
Normal
Göbek göbeğe degiyo 😅
aç p*rno izle
Snn merağına,, 🤣
İlişkiye girilmiyor ya 😅
Daha azgnlar