Cinsel Yaşam Kilosundan dolayı cinsellik yaşamayan var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Kilosundan dolayı cinsellik yaşamayan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
budahaneki Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl vardır illaki ama çoğu da kendi fiziğini beğenmediği için yaşamıyodur bence. Belkide karşıdakinin umrunda değil kilolu olman ama kendi kendinize tribe giriyosunuz bence 0 0 Yorumla
HanOtagı Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl yaşım daha 20 küçüğüm o yüzden yaşamadım bir de hiç kızlarla konuşmam mejkfekfjef 0 8 Yorumla Soran +1 yıl niye konuşamıyon çirkin misin? Yorumla HanOtagı +1 yıl Çirkin olmak ile konuşamamak pek alakalı değil. İletişim sorunu. Yorumla Soran +1 yıl tipin yeteri kadar iyise çevrendeki kızlar konuşur senle zaten Yorumla HanOtagı +1 yıl ilişkileri tipe indirecek kadar ucuz düşünmediğimi biliyorum Yorumla Soran +1 yıl kızlarla konuşmakla sevgili olmanın alakası ne normal olarak konuşabilirsin Yorumla HanOtagı +1 yıl ilişkiler derken insani ilişkileri kastetmiştim ama neyse Yorumla Soran +1 yıl tamam işte kızlar gelip nasıl felan derler en kötü yakışıklılara benim gördüğüm normal arkadaş olurlar Yorumla HanOtagı +1 yıl anladım. iyi günler diliyorum sizlere. Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yasayamiyorsa bence sexting yaparak bosalabilir 0 0 Yorumla
angar_ali Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Yani en az bi 150 kilo olması lazım 160 boyla. Anca öyle engel olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yoktur ya o kadar engel olmaz bence hem filmin birinde gördüm yapıyorlardı 2 0 Yorumla
Herakkles Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Neden ki kilolu musun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 110 kilo Yorumla Herakkles +1 yıl İlişki yaşamak mı istiyon Yorumla Soran +1 yıl hıhı Yorumla Herakkles +1 yıl Bakire misin ki. Sevismek mi istiyon Yorumla
tetikci13 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erkek vardır kadın yoktur 0 3 Yorumla Soran +1 yıl beni niye becermiyorlar Yorumla tetikci13 +1 yıl Sen o ıstegı bellı ettın mı Yorumla tetikci13 +1 yıl Sen bellı ett becermek kolay Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kilo değilde çevre olmadığı için kimsem olmadığından yaşamadım hiç 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Müsait misin Yorumla
MuratRna Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. bilmem böyle problem yaşamadım 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Neden yaşanmasın sadece pozisyon olmaz 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kilo sorunum hiç olmadı 0 0 Yorumla
DeathXIII Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 30% +1 yıl O nasıl bir sorun ya... Kilo engel mi buna 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen yaşamıyorsun galiba 0 8 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl orada mısın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cevap vermicen mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cevap vermiyosun ki Yorumla Soran +1 yıl burdayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir iki sorum var sana ama özel nasıl sorabilirim Yorumla Soran +1 yıl sor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özel soruları nasıl böyle herkesin önünde sorayım ki ama Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yakışıklıyim ama biraz zayıfım diye yapmiyom 0 12 Yorumla Soran +1 yıl niye yapmıoyn? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zayıfım diye çekiniyorum ve güven yok kimseye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen niye yapmiyon Yorumla Soran +1 yıl kiloluyum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boy kaç Yorumla Soran +1 yıl 175 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yüzün tatlı mı Yorumla Soran +1 yıl evt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaş kac Yorumla Soran +1 yıl 19 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende 19 hangi şehir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla
wwakle Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kac kilon peki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 110 Yorumla wwakle +1 yıl Himm peki zayiflamk icin biseyler yapiyomusun Yorumla Soran +1 yıl evet diyet 1 aydır 7 kilo verdim Yorumla wwakle +1 yıl Guzel devam et bence Yorumla
siyahhizci Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Sen varsın birtek sen 1 3 Yorumla sdjjdkdks +1 yıl Bir sürü kişi var Yorumla siyahhizci +1 yıl Sanane. Lan sna ne Yorumla sdjjdkdks +1 yıl Asıl sanane Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Vardır :D :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çirkin misin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yok ya yüzüm tatlı ama zayıflamalıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zayiflarsin ya zor değil irade meselesi spor yap Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ne oldu ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kaç kilosun ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 110 Yorumla asiprens2905 +1 yıl Boyun kaç? Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl kaç kilosun? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 110 Yorumla Rafadantayfa00 +1 yıl Doğru kişiyi bulduktan sonra olur neden olmasın ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl senlik sıkıntı olmaz da, ilişkiye gitecek olanın cihaz biraz büyük olması lazım Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Var ben 0 7 Yorumla Soran +1 yıl kaç kilosunki Yorumla Highline +1 yıl 1.85 boy 80 kilo Yorumla Soran +1 yıl normal değil mi kilon? Yorumla Highline +1 yıl Bana göre normal atletiğim birde ama gelde karşı cinse anlat Yorumla Soran +1 yıl niye kim ret ettiki? Yorumla Highline +1 yıl Red etmiyor şikayet ediyorlar göbek varmış Yorumla Soran +1 yıl o zaman sıkıntı yok Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Vardir sanirim 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mevzu ne tam olarak :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
vardır illaki ama çoğu da kendi fiziğini beğenmediği için yaşamıyodur bence. Belkide karşıdakinin umrunda değil kilolu olman ama kendi kendinize tribe giriyosunuz bence
yaşım daha 20 küçüğüm o yüzden yaşamadım
bir de hiç kızlarla konuşmam mejkfekfjef
niye konuşamıyon çirkin misin?
Çirkin olmak ile konuşamamak pek alakalı değil. İletişim sorunu.
tipin yeteri kadar iyise çevrendeki kızlar konuşur senle zaten
ilişkileri tipe indirecek kadar ucuz düşünmediğimi biliyorum
kızlarla konuşmakla sevgili olmanın alakası ne normal olarak konuşabilirsin
ilişkiler derken insani ilişkileri kastetmiştim ama neyse
tamam işte kızlar gelip nasıl felan derler en kötü yakışıklılara benim gördüğüm normal arkadaş olurlar
anladım. iyi günler diliyorum sizlere.
Yasayamiyorsa bence sexting yaparak bosalabilir
Yani en az bi 150 kilo olması lazım 160 boyla. Anca öyle engel olur
Yoktur ya o kadar engel olmaz bence hem filmin birinde gördüm yapıyorlardı
Bu en çok kızlarda görülen bir durumdur fiziğini kapatmak
Neden ki kilolu musun
110 kilo
İlişki yaşamak mı istiyon
hıhı
Bakire misin ki. Sevismek mi istiyon
Erkek vardır kadın yoktur
beni niye becermiyorlar