Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. istek ya da uyarılmayı etkilemez. çok aşırı obezite sorunu olanda karaciğer zorlaması olursa isteksizlik olabilir ama normal kilo fazlası isteksizlik yapmaz.
kilonun en büyük engeli sevişirken çabuk yorulur. nefes nefese kalır. performans düşer04 Yorumla
Soran+1 yılHmm zayiflaraa no problem yaniib
Soran+1 yılYok kendisi iri yapili kemikli yani. haff gobek var oda gidecek
En İyi Cevaplar
vücut yağları cinsel gücün en büyük düşmanıdır. erkeklerde testesteron hormonunu emerek östrojen salgılar. böylece bütün erkekliği öldürür. kadınlardaki mekanizmayı tam bilmiyorum ama kadının da cinsel performansını ve özellikle de hamile kalma olasılığını düşürür. eğer kiloluysan "böyle de güzelim" çabalarını bir kenara bırakmanı ve ciddi bir diyet ve spor programına başlamanı öneririm. çok güzel bir vücuda sahip olmak senin elinde. hadi ne duruyorsun ;)
011 Yorumla
Soran+1 yılHahaaha sorun karsi taraftaa abii
Ben zayifim hafif kiloli olan o. Ani iri yapili kemikli hafiftr gobek var :)
Soran+1 yılHahaha zayiflamali yani? Peki erkekler oradan nasil zayiflar? Kas icin evde nasil hareketler yaoabilirler?
Soran+1 yılHmm pekii. Bakalim artik
tavsiyeler iciin tesekkurler :)
Soran+1 yılAhaha evet isin acigi kasli isterimz bn vucuduma dikkat ediosam karsimdakindede aynisi isterim. Kasli olani vardir belki ama bunun kadarda iyi yureklli iistedigim gibisini bulanilirmiyim biilmemm
Soran+1 yılCiddi degilsen tipine daha cok onem verirsin kolay o. ama evlenecek olan kiside oyle olmuor
Soran+1 yılBak cocuk yakisikli gercek ama iste kilo. Ikisi hep guzel olacak diye bsy yok
kilo erkeğin cinsel hayatını performansını etkilemez demek yanlış olur. bir kere karın altı yağları penisi olduğundan küçük gösterir. her pozisyonu rahatlıkla yapamaz. sonra görüntü kirlilği olur şimdi kaslı taş gibi bir vücut bide yağ sarkan bir vücut. bunların hepsinin ötesinde zevk alıyorsan seviyorsan görüntü kirliliğinin bir önemi yok. hemen kilo vermeye başlamalı kendini zorlamalı dayanmalı ondan sonraki farkı ikinizde hissedeceksiniz.
00 Yorumla
Kilolular seks yapmaz veya zevk almaz demek doğru değildir kilonun getirdiği rahatsizliklar sexede engel olabilecek birçok agriza cikarabilir veya en kotu ihtimal performansi etkilenir ama istisnai durumlarda oldugundan kilolular seks yapamaz yanlis
08 Yorumla
Soran+1 yılYok zaten yapamaz degilde kotu yonden etkiliomus mesela. Oyle olmamasi iicn ne yapilabilir
Soran+1 yılPeki erkekler o bolgeden yani belden karindan nasil kolayca zayiflar. Ama ev sporlarii
Soran+1 yılIlla fitnesse gidecek yanii?
Soran+1 yılHmm pekii sagool
Tavsiyelerin iciin sagool :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
+1 yılkardeşim sen hıc p*rno fılm ızlemedınmı kıloluların :) hıc bır alakası yok hatta bazıları daha cok zevk alıyor kılolu olmanın belkı tek bır dezavantajı olabılır hanı oda rahat hareket etmeme bıde hızda dusuukluk ama zevk meselesı aynı :)
06 Yorumla
Soran+1 yılKilolu olan karsi taraf. Mesela normal olanlar gibi 2/3 defa pespese olurmu?
- +1 yıl
bende kıloluyum ya sorun olmuyordu hıc 2 3 4 daha fazlasınıda dayanabılıyordum sabaha kadar parnerım ısterse bende yapmaya devam edıyordum :)
Soran+1 yılAfedersin ama kizin bacak arasina sigmak mumkunmu? Yani kilon onu engellermi yoksa ne?
- +1 yıl
hıc alakası yok penıs bamya kadarsa tamam dedıgın olurda kucuk olmadıgı ıcın oyle bır sorunum olmuyor:) bır sıkıntısı oluyor kalınlık bazıları kabul etmek ıstemıyor nadırende olsa
Soran+1 yılEvlendikten snra kabul etmem diye bisey yok. Incelttiremem ya adamin seyinii tovbe tovbee
- +1 yıl
yok ya acıtıyor ama sonradan cok zevklendırıyor boyle oldugunu parnerımın yuzune bakınca anlayabılıyorum onemlı olan on sevışmenın tatmın edıcı azdırıcı olması gerısı acı versede dayanılmaz bır zavktır kadın ıcın :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl105 kiloyum. performansa bir etkisi yok. penis, kasık bolgesındekı yaglardan oturu kısa gorunuyor. 14 cm falan.
kılonun soyle bır etkısı olabılır kılolu ınsanın seks konusunda kendıne guvenı pek olmaz bu da cınsel ılışkıyı etkıler. hıç kımsenın kolay kolay arzulamayacagı bır vucuda sahıp oldugunu bılır kılolu olanlar, bunun ezıklıgını duyarak sevişirler. kendını seksi hişssetmeden nasıl rahat sevişebilirsin ki?03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbu arada ben mıllı gureşciyim o yuzden cabuk yorulmam. ama dıger sısmanları bılemıyorum. gercı cok bı etkısı olmazzannımca alt tarafı sevısıceksın nıye yorulasın kı di mi :)
Soran+1 yılhmm evet oda dogru. bu kisi en fazla 90 kilodur ve zaten dugune kdr zayiflamasi kendisine soylenecek. Ben yaninda zayif ve kucuk kaliyorm. etrafimdakiler diyor zaten sana uyum saglamak icin bile sen demeden zayiflar Cunku etraftan derler kiz yaninda cok kucuk kaliyor flan diye
Cevap sahibi+1 yılfızıksel olarak bı zararı olmaz zannımca ama psıkolojık olarak kotu hıssedebılır belki sonuç bu. güzel sevişmeler size:)
perfrmasnı kesinlikle etkliyo bikere kiloluysan saglik prblemin vardır basta kalp
kalpde sorın varsa zaten seks hayatın bitik demektir.04 Yorumla
Soran+1 yılNiyeki?
Soran+1 yılHmm ama okadar kilo değil sadece yasitlarina gore daha iri. Gobegi kendisinden once gorunuor diye bay yok yani
+1 yılben 65 kiloydum hergün 31 çekmekten 59 kgye düştüm 1 yılda gayet formdayım
03 Yorumla
Soran+1 yılAma o kilolu degilkii. Ben soyle bir 80 kilodan falan bahsediriorum
- +1 yıl
tamam o zman 3 kez çeksin günde
- +1 yıl
)))
Gizli Üye(36-45)+1 yılHani girip çıkarken bir ses çıkar " çat çat " diye... Genellikle kilolularda oluyor işte onun verdiği haz var bnde bence zevki de arttırır.
06 Yorumla
Soran+1 yılErkek kiloluysami kadinmi
Cevap sahibi+1 yılKadın kiloluysa sonuçta git-gel yapan erkek sert olmalı
Soran+1 yılErkek kilolu olrsa sorun olurmu?
Cevap sahibi+1 yılBenim demek istediğim kilo engel değildir. :) Zevk olduktan sonra hiç farketmez :D
Soran+1 yılHahaa Pekii tesekkurler :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
+1 yılkilolu adamların libidoları tavan olurmuş kötü yanı ise performansları düşük olur. 2 dakkada sucuğa dönerler.
09 Yorumla
Soran+1 yılHmm hepsindemi oyle oluyor?
- +1 yıl
şöyle test et aşkım gel hızlı yürüyelim bir süre sonra geride kalıyorsa cacık olmaz.
Soran+1 yılEee cacik olmaz diye bosanacazm? Nasiil duzeliir orasini sen bana soylesene
- +1 yıl
nasılı mı var. kilo versin daa. :) spora gitsin tazıya dönüşsün. o zaman seyret fikifikiyi
Soran+1 yılZayiflamasini zaten istiicem diyecem yani. Ozaman o soru ortadan kalkar yanii?
- +1 yıl
bak bunları ben onu için değil senin için söyledim. kilolu adam performansını kötü olması onun değil senin zararına. o bir dakikada yapar mutlu olur sen olamazsın.
Soran+1 yılYani o zayiflasa performans artar oyle
Oluncada hem o ben ben oke oluruz?- +1 yıl
yanii. uzun sürer en az 25-30 dk. haydi belinize bereket. :)
Soran+1 yılhahhaa sagool tavsiyelerin iicin :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla bende kıloluyum ama evlenınce fena fantazılerım var :))
27 Yorumla
Soran+1 yılYukarda arkadas yazmis libidosu mu ne yuksek olur ama kotu yani iki dakikada suck olur. O nedemek ya?
Cevap sahibi+1 yılcabuk yorulur anlamında demıstır canım. ne zaman evlenceksın kı sen dugunune kadar kılo ver fıstık gbı olrsn
Soran+1 yılSoruun bende degilkii oglanda! Hafif kilolu Gobegi kendisinden once gelmior ama var yine iri duruyor biraaz
Cevap sahibi+1 yılofff o zaman takma senın derdın mı dıkkat etsın kendıne azcık o zaman
Soran+1 yılZaten biraz zamn gecsin diyecem. Ama nasil denirki? Bira kas yapsin yani
Tamam kendisi bulent inal gbiyken cagatay ulusoy olmasini beklemem ama ben zayifsam oda biraz oyle olsa guzel olur yanii :) dugunde haziran gibi olur en gec
Cevap sahibi+1 yılkıbarca sole canım saglıgın ıcın bıraz kılo ver de okuz degıl ya anlar mutluluklar canım :))
Soran+1 yılHahhah sagool fistiik :) sanada evlilikte bol mutluluklaar :))
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen 110 kiloyum inan çok zorlanıyorum, 1. ciden sonra yığılıp kalıyorum, hem penisinde kasık yağından dolayı küçülüyor.
00 YorumlaValla hayalimde kiloli biriylw birlikte olmak var benim bilmiyorum :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHaha benm kastim erkegin kilolu olmasi
Hayalinde onun oldugunu zannetmiorum :
Cinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Bazı pozisyonlar da zorlandığı bir gerçek ama hard seks te tabi o da istekliyse o konu da daha çok uyum gösteriyor.
00 Yorumlavajina aynı vajina :D kilotris aynı kilotris ablacım :D ne alakası var kiloyla :D
04 Yorumla
Soran+1 yılErkek iciin gecerlii Erkek kilolu olsa ynaii
Soran+1 yılPekii tesekkurler :)
+1 yılyüz kilo olsan bile seni cikerim.. sewgilim kiloluydu 9 sene ciktim çok zewk aldım ve zewki yaşattım
00 Yorumla
+1 yılkilolu bir bayandansa mastürbasyonu tercih ederim. o derece yani
05 Yorumla
Soran+1 yılOzaman kilolu erkek olursa kadinda erkege bakmasin kendi kendini tatmin etsin diosun? Tamamdiir
- +1 yıl
bu memlekette köpek beceren adamlar var. durum o kadar ümitsiz değil yani :)
Soran+1 yılHahaa ben trde yasamiosam oyle seyleri becerenlerede bakamicam yanii
- +1 yıl
bulup sormak lazım. niye köpeğe oral yapmıyorsun l*n i*ne diye :)
+1 yılPerformansım iyidir. Kalitelidir. 75 kiloyum üstelik kalın penisim var
04 Yorumla
Soran+1 yılDaha agir?
- +1 yıl
Daha ağır ne kızım? Açık konuş.
Soran+1 yılYani abi sn 75 kilosun Eger daha kilolu veya agir olsa 80/90 gibi?
- +1 yıl
Bilemezsin. Ya penisi kucukse? Veya kullanamıyorsa? Kilolu oldu diye canını çıkaracak hali yok.
Gizli Üye(36-45)+1 yılkilolu birinin altında kalırsam ben onu halledeceğime o beni ezer halleder altında kalırım :D
06 Yorumla
Soran+1 yılErkek kilolu olursa kizin isi yas mi dion simdi?
Cevap sahibi+1 yılgaliba öyle
ikisi de kilolu olsun anca o zaman ilişkiyi kurtarırlar
Soran+1 yılHahahha ama kizda zayifsaaa?
Cevap sahibi+1 yılkız da zayıfsa o halde her şey yolunda demektir
çokta zayıf olmasın ama beli meli kırılır
Soran+1 yılHmm kizin ozaman ustte olmasi nasil olur? Yani gobekli birinin ustunde olmak nasil olrki
Cevap sahibi+1 yıleger üstteysem kontrol bende olur
dibine kadar yaşarız ilişkimizi
evet tüm gücünü götü ve göbeğini kaldırmak için harcar ve orayı kaldırmaya gücü kalmaz :)))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlara zayıf olan erkekler itici geliyor normalde ama bizim de giderimiz başka :))
00 Yorumlaevet cok etkiler o isi rahat yapamaz git geller cok zor olur egerde göbekliysede yandin ozman penis arkaya cekilir bisey nalayamssini bir kiz olarak
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılelbette dakıkada 118 vuruş yaptığını düşünürsen 130 kılo bırı nasıl tşısın bu yükü
09 Yorumla
Soran+1 yıl130 kilo değil ya en fazla 90. Oda kemikli ve iri yapili. Kilolu ile kastim hafif gobekli olmasiZ yani gobegi ayri bir devlet degiil :)
Cevap sahibi+1 yılsorun yok ozaman
bende 180 85 kg yım
en son dun denedım
12-16 arası 4
fena sayılmaz
Soran+1 yılIri yapilimisin?
Cevap sahibi+1 yılkapı gıbı :)
yani çok değil ama 178 boy 85 kg
abartılı bı durum değil
en azından ben ve etrafımdakıler öyle düşünüyor.
sen sanırım zayıfsın
yani çıtı pıtı tarzı
Soran+1 yılHmm ben cokta citi piti degilim yani monyon tipli dglim ama zayof sayilirim
55 kiloyum ama daha zayif gosteriorum
Belim ince ama baska yerlerimden gelyor o kilolar boyda 1.62
Cevap sahibi+1 yıltam olarak öğrenmek ıstedığın partnerının yatakta ıyımı kötümü olacağı yoksa kılosundan dolayı senın canın yanarmı neyı öğrenmek ıstıyorsun
Soran+1 yılKilosu yuzunden iyi olup olmamasi
Cevap sahibi+1 yılkılo elbet etkıler sexı
ama bıde önemli olan o tarz bı vücuda sahıp olanı sen ne kadar ıstersın sana ne kadar haz verır
hıç seks yapmadınmı onunla
Soran+1 yılHickimseyle birlikte olmadim bu zamana kadar. Evlenecegim kisiyide yatak iyi olup olmadigina gore secememki. Oyle bisey varsa onu bir sekilde yok etmek lazim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKiloların penis boyu çok çok ufaktır.10 cm arasında birşeydir. O yüzen seks olmaz onlarla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de kiloluyum deneyelim senle performansım nasıl anlarsın
00 YorumlaEtkiliyor ve bayanlar bu sebeple bizden uzaklar
00 Yorumla
+1 yılKilolu erkeklerde daha iyi sevişir diye biliyorum.
00 Yorumla
+1 yılben zayıf olduğum için çok rahat oluyor :Ddd
16 Yorumla
Soran+1 yılBen zayifim zaten. Karsi taraf hafif kilo. Iri yapili gobegi var hafif Oda dugune kadar gidecek
InsAllah- +1 yıl
hmm anladım sorun olmaz ya neden olsun ki
Soran+1 yılNe biiliyim altta olan ben olcam sonucta. Ustte olamam yani en azindan smdilik. O ilk olacak ve utangac biriyimdir.
Bide insan ister istemez karsi tarafin vucuduun guzel olmasini ister. Ama insan seviorsa fark etmezler gormessin kiloyu diolar dogrumu?- +1 yıl
yani seviyorsan kilosunu dert etmemelisin
Soran+1 yılBen biyerde okumustumki eger iliskide bir taraf cinsellikten memnun degilse iliskide ister istemez pruz cikabilir. Birbirilerini yanlis anlarlar. Ben istiorumki ikimiz iicnde o vakiyler guzel gecsin
- +1 yıl
sen bana mesaj at
kilolu kizlar daha iyi seks yapior
03 Yorumla
Soran+1 yılKilolu olan erkek
Soran+1 yılIste bilen birinden yardim istiorum bende :))
+1 yılKimin kilolu oldguna bagli bence
05 Yorumla
Soran+1 yılErkek kilolu ama boyle karni kendisinden once geliyor degil tabiki
- +1 yıl
Tatmin edemiyor mu seni.
Soran+1 yılDaha hc olmadiki olunca diye soruorum
- +1 yıl
Kilolu erkeklerim penisi kucuk olur unutma
+1 yılYok canım seni uçururuz
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil ucururuZ?
- +1 yıl