Cinsel Yaşam 39 yaşında hiç cinsellik yaşamamış flörtüm normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Benimle sadece cinsellik için konuşuyor galiba çünkü başka kızlarla da konuşuyormus ve sevgilisi varmis 39 yaşında hiç cinsellik yaşamamış flörtüm normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Mahperi_Geri_Döndü Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 10 ay Sevgilisi var ve sana mı yazıyor her şeyden önce bunu bilipte neden engellemiyorsun 0 1 Yorumla Soran 10 ay Engelledim Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay İki cilve yapsan üzerine ev araba alır 😄 aklını kulan derim sen kullanamazsan başka kızlar kullanıp ihtiyaçlarını giderir 0 8 Yorumla Soran 10 ay Nasıl yani 😀 Yorumla Soran 10 ay Sevgilisi varmış ama Yorumla Cevap sahibi 10 ay İsterse 5 kadınla evli olsun erkek doyumsuzdur kadınlar gibi tabu yasak koymazlar kendilerine hayatın her an tadını yaşamasına bakarlar kız olsam dünyanın en zengin insanı olurdum siz kızlar da hiç iş yok dişilik artılarınızı kullanamıyorsunuz Yorumla Soran 10 ay Ne yapayım biraz taktik versene Yorumla Cevap sahibi 10 ay Adamın parası var mı eminmisin Yorumla Cevap sahibi 10 ay Ona göre Yorumla Soran 10 ay Olmaz mı zengin baya o yüzden o kadar kızı bir anda idare ediyor Yorumla Cevap sahibi 10 ay E niye kaz gelecek yerden tavuk esirgedin sen 😄 Yorumla
Kriptolog Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 101% 10 ay Yalan yaO yaşa kadar en asosyal biri bile seks yaşamıştır. İnanma. 0 0 Yorumla
pyschologist Takip Et Xper 6 Yaş: 27 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. Sen ilk cinselligi tattir bakire oldugunu duusnuyorsan 0 3 Yorumla Soran 10 ay Neden Yorumla Soran 10 ay Sevgilisi varmış Yorumla pyschologist 10 ay Hmm konusuyorsan tatirmayida yaparisn Yorumla
SertKaan Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% 10 ay sen ne düşünüyorsun önemli olan o 0 2 Yorumla Soran 10 ay Bitti benim için Yorumla SertKaan 10 ay o zaman soru ile kendi güzel zamanı harcama güzelim. yeni deryalare yelken aç Yorumla
zamansız003 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sende az değilsin he hemen konuştun mu 0 2 Yorumla Soran 10 ay Bilmiyordum ki öğrenince defettim Yorumla zamansız003 10 ay İyi bari kurtulmuşsun 😂😂 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı. Şurada bi tane düzgün hikaye okumadım henüz 1 2 Yorumla Kriptolog 10 ay Yeminle kronik üretim hatası bunların çoğu 😂😂 Yorumla ρнσєηιχ_ 10 ay @Kriptolog aynen öyle Yorumla
Cioarslann34 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İnandınızmı gerçekten 0 0 Yorumla
anteplibradpitt Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 10 ay 39 yaşında hiç yaşamamış mı? İmkansız 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. benim de sonum böyle olacak herhalde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Niye ki cinsellik mi konuşuyor sadece 0 2 Yorumla Soran 10 ay İma ediyordu hep Yorumla Cevap sahibi 10 ay Nasıl ima derken Yorumla
doktorayasin Takip Et Xper 4 Yaş: 32 10 ay Sen mi hiç cinsellik yaşamadın o mu? 0 2 Yorumla Soran 10 ay O yaşamamış güya Yorumla doktorayasin 10 ay Sen peki hangi açıdan ona bakıyorsun ciddi mi yoksa takılmak için mı Yorumla
Fetih2024 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 94% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Parasını ye 0 4 Yorumla Soran 10 ay Neden Yorumla Fetih2024 10 ay Evet parası ye Yorumla Soran 10 ay İyi fikir aslında Yorumla Fetih2024 10 ay Sağ olma Yorumla
DerdeDevaXXX Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 10 ay yol ver yalandır 0 2 Yorumla Soran 10 ay Yol verdim zaten Yorumla DerdeDevaXXX 10 ay yalancı biri Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 897 cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 10 ay Utangaç 0 2 Yorumla Soran 10 ay Utangaç olsa bir sürü kızı idare eder mi Cevap sahibi 10 ay Haaq
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Sevgilisi var ve sana mı yazıyor her şeyden önce bunu bilipte neden engellemiyorsun
Engelledim
İki cilve yapsan üzerine ev araba alır 😄 aklını kulan derim sen kullanamazsan başka kızlar kullanıp ihtiyaçlarını giderir
Nasıl yani 😀
Sevgilisi varmış ama
İsterse 5 kadınla evli olsun erkek doyumsuzdur kadınlar gibi tabu yasak koymazlar kendilerine hayatın her an tadını yaşamasına bakarlar kız olsam dünyanın en zengin insanı olurdum siz kızlar da hiç iş yok dişilik artılarınızı kullanamıyorsunuz
Ne yapayım biraz taktik versene
Adamın parası var mı eminmisin
Ona göre
Olmaz mı zengin baya o yüzden o kadar kızı bir anda idare ediyor
E niye kaz gelecek yerden tavuk esirgedin sen 😄
Yalan ya
O yaşa kadar en asosyal biri bile seks yaşamıştır. İnanma.
Sen ilk cinselligi tattir bakire oldugunu duusnuyorsan
Neden
Sevgilisi varmış
Hmm konusuyorsan tatirmayida yaparisn
Yalancıyo sksnler de
sen ne düşünüyorsun önemli olan o
Bitti benim için
o zaman soru ile kendi güzel zamanı harcama güzelim. yeni deryalare yelken aç
Sende az değilsin he hemen konuştun mu
Bilmiyordum ki öğrenince defettim
İyi bari kurtulmuşsun 😂😂
Şurada bi tane düzgün hikaye okumadım henüz