Cinsel Yaşam 25 yaşında ve cinsellik yaşamamış olmam garip mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Garip bir durum mu sizce Güncellemeler+1 yıl Kendi isteğimle değil 25 yaşında ve cinsellik yaşamamış olmam garip mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
gizliligiilktercihim Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 90% +1 yıl trol soru değilse bu durum çok ta garip değil ama itersen böyle hayırlı işte yardımcı olabilirim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden garip değil Yorumla gizliligiilktercihim +1 yıl çünkü böyle bir suru kişi var Yorumla
BenimHepUmudumVar Takip Et Master Yaş: 38 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı. Aradığınız yaşıtınız kişiyi bulup mutlu bir evlilik çatısı altında dilediğinizce yaşamanızı dilerim. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Siz öyle mi yaptınız Yorumla BenimHepUmudumVar +1 yıl Ben bakirim ve evlenmeyeceğim. Evlenmeden de cinsellik yaşamayacağım. Sorgusuzca yaşayan bu kadar kişi varken sorgulayarak cinsellik yaşamayan da bir ben olayım dedim. Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yok hiçte anormal değil bu ara bulur evlenirsen ideal yaşta evlenmiş olursun 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Doğrusu biraz garip! Yani tam seks yasamasanda, birşeyler yasamis olabilirdin 0 0 Yorumla
18cmboyut Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Hayır Gayet normal hayatinin erkeğini bulamamışsin sadece 😋😋😋😋 0 0 Yorumla
Annunaki16 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır gayet normal olabilir senin hayatın senin tercihin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence hayır. Bende 22 yaşındayım bir şey yaşamadım ve absürt gelmiyor. 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. hacı arada bi elektrik süpürgesi ile çektir orayı örümcek bağlamıştır 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok garip hayatının hatasını yapmışsın oooooo olmaz şimdiye kadar en az 5 kez olmalıydı 0 0 Yorumla
XDesideroX Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Bende 25 yaşındayım ama hiç yapmadım normal mi? Onu bilemem 😅 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yo neden garip olsunki libodun düşük demekki 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yo niye garip olsun. Sıfır mı peki 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Tuhaf değil 0 0 Yorumla
ragingbull34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı. Bayağı geç kalmışsın canım 0 0 Yorumla
birhatunişteğ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Hayır normal olan bu 0 1 Yorumla KayıpKimlik +1 yıl Tatlıbihatun😀 Yorumla
cilveli56 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl patlatırlar senide merak etme 0 14 Yorumla Filozof8787 +1 yıl 😀 yani Yorumla cilveli56 +1 yıl @Filozof8787 lagertayı benimde ağlatasım var :D Yorumla Filozof8787 +1 yıl Legarta kim? Yorumla cilveli56 +1 yıl @Filozof8787 hatun ;) Yorumla Filozof8787 +1 yıl Öyle bir hatun denk gelmedi be😀 Yorumla Filozof8787 +1 yıl Sende süresini kaldır ya. Yorumla cilveli56 +1 yıl @Filozof8787 31 dakika :D Yorumla Filozof8787 +1 yıl Anladım; ama kutun kapali😀 Yorumla Filozof8787 +1 yıl ? Yorumla cilveli56 +1 yıl @Filozof8787 bayrak kalkıyo mu bayrak ;) Yorumla Filozof8787 +1 yıl Evet tabiki. Her gün çadır kuruyorum😀 Yorumla cilveli56 +1 yıl @Filozof8787 iyi trollcüyüm demi ben? Yorumla Filozof8787 +1 yıl Çadıria gel😀 Yorumla Filozof8787 +1 yıl Pek dikat etmedim trol olayına Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Mücevher deniliyor 0 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. ver gitsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kimse yok iste Yorumla thescorpion +1 yıl bul :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
trol soru değilse bu durum çok ta garip değil ama itersen böyle hayırlı işte yardımcı olabilirim
Neden garip değil
çünkü böyle bir suru kişi var
Aradığınız yaşıtınız kişiyi bulup mutlu bir evlilik çatısı altında dilediğinizce yaşamanızı dilerim.
Siz öyle mi yaptınız
Ben bakirim ve evlenmeyeceğim. Evlenmeden de cinsellik yaşamayacağım. Sorgusuzca yaşayan bu kadar kişi varken sorgulayarak cinsellik yaşamayan da bir ben olayım dedim.
Yok hiçte anormal değil bu ara bulur evlenirsen ideal yaşta evlenmiş olursun
Doğrusu biraz garip! Yani tam seks yasamasanda, birşeyler yasamis olabilirdin
Hayır Gayet normal hayatinin erkeğini bulamamışsin sadece 😋😋😋😋
Hayır gayet normal olabilir senin hayatın senin tercihin
Bence hayır. Bende 22 yaşındayım bir şey yaşamadım ve absürt gelmiyor.
hacı arada bi elektrik süpürgesi ile çektir orayı örümcek bağlamıştır 😂😂
Çok garip hayatının hatasını yapmışsın oooooo olmaz şimdiye kadar en az 5 kez olmalıydı
Bende 25 yaşındayım ama hiç yapmadım normal mi? Onu bilemem 😅
Garip değil kendini tercihin
Yo neden garip olsunki libodun düşük demekki
Yaşamak istiyor musun peki
Yo niye garip olsun. Sıfır mı peki
Bence garip ben de yaşamadım 😂
Garip değil neden garip olsun ki
Kendi isteğimle değil derken
Bende 25 yaşındayım bakirim
Tuhaf değil
Bayağı geç kalmışsın canım
Garip
Hayır normal olan bu
Tatlıbihatun😀
Garip evet
anormal
patlatırlar senide merak etme
😀 yani
@Filozof8787 lagertayı benimde ağlatasım var :D
Legarta kim?
@Filozof8787 hatun ;)
Öyle bir hatun denk gelmedi be😀
Sende süresini kaldır ya.
@Filozof8787 31 dakika :D
Anladım; ama kutun kapali😀
?
@Filozof8787 bayrak kalkıyo mu bayrak ;)
Evet tabiki. Her gün çadır kuruyorum😀
@Filozof8787 iyi trollcüyüm demi ben?
Çadıria gel😀
Pek dikat etmedim trol olayına
Mücevher deniliyor
ver gitsin
Kimse yok iste
bul :)
Hayır bence normal
Yooo değil
Yooo normal
Kendi tercihin