Cinsel Yaşam 26 yaşında cinsellik yaşamamış olmak tuhaf mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Evlenebilecegim birini bulamadim o kisiyi bulmadan da yapmak istemiyorum ama ya hic bulamazsam 26 yaşında cinsellik yaşamamış olmak tuhaf mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. normaldir herkes cinsellik yaşamak zorunda değil. 0 0 Yorumla
AhmetHasanCan Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Tuhaf değil, ama böyle yaşamak zor. Madem evlenene kadar yapmak istemiyorsun, vajinal penetrasyon hariç diğer türlü sevişmeler ya da mastürbayonlar ile idare edebilirsin. 0 0 Yorumla
İstanbollu34 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl ailene söyle bulsunlar birini bende henüz yaşamadım imkan oldu ben istemedim ben istedim imkan olmadı bi türlü 0 0 Yorumla
SpaceLoverTeacher Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Bence daha çok gençsin ve bunda bir sıkıntı yok. Eğer cinsel olarak sıkıntın yoksa gayet normal dostum. 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ben 32 yaşındayım yaşamadım da neden tuhaf olsun ki ya 😊 0 0 Yorumla
Hilmi_Can Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir adım atmalısın her geleni geri cevivirsen kurur gidersin 0 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ya bulduğun kişiyi doyuramaz isen? O da doyuma dışarıda ulaşmak isterse? 0 0 Yorumla
Doyumsuz6969 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Hayır tuhaf değil, ve en güzel zevki alırsın ilk deneyiminde. 0 0 Yorumla
Ork0045 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Senin hayatın senin kararların senin bedenin 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Bulursunnnn. Dert etme, ayrıca tuhaf olan bir durumda yok ortada keyfine bak 0 0 Yorumla
kirlisohbetler Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl Buluncaya kadar mastürbasyon ile idare edersin 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Gayet zamani bencede 0 0 Yorumla
Beyefendi92 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı. nasıl durabildiğin önemli 0 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bulamazsan zaman da geçer 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hiç bulamazsan anal, oral yaparsın.. 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ya da evlendiğin kişi hayal kırıklığı olursa 0 0 Yorumla
Bi_Sus Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı. her kızın hayali kaşar mı olmak 0 0 Yorumla
ÇölAslanıı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 101% 1 yıl Bence en iyisi ve en doğrusunu yapiyosun 0 0 Yorumla
whitewe4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Değil neden tuhaf olsun 0 0 Yorumla
SymanN Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. En kötü bu hiç bulamazsan ve yaş geçiyor 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. değil 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
normaldir herkes cinsellik yaşamak zorunda değil.
Tuhaf değil, ama böyle yaşamak zor. Madem evlenene kadar yapmak istemiyorsun, vajinal penetrasyon hariç diğer türlü sevişmeler ya da mastürbayonlar ile idare edebilirsin.
ailene söyle bulsunlar birini bende henüz yaşamadım imkan oldu ben istemedim ben istedim imkan olmadı bi türlü
Bence daha çok gençsin ve bunda bir sıkıntı yok. Eğer cinsel olarak sıkıntın yoksa gayet normal dostum.
Ben 32 yaşındayım yaşamadım da neden tuhaf olsun ki ya 😊
Bir adım atmalısın her geleni geri cevivirsen kurur gidersin
Ya bulduğun kişiyi doyuramaz isen? O da doyuma dışarıda ulaşmak isterse?
Hayır tuhaf değil, ve en güzel zevki alırsın ilk deneyiminde.
Senin hayatın senin kararların senin bedenin
Bulursunnnn. Dert etme, ayrıca tuhaf olan bir durumda yok ortada keyfine bak
Cinsellik şart değil biri için yapmadan da yaşayabilirsiniz
Ortalık mali olmaktan iyidir kocana sakla kendini.
Buluncaya kadar mastürbasyon ile idare edersin
Gayet zamani bencede
nasıl durabildiğin önemli
Bulamazsan zaman da geçer
Hiç bulamazsan anal, oral yaparsın..
ya da evlendiğin kişi hayal kırıklığı olursa
her kızın hayali kaşar mı olmak
Bence en iyisi ve en doğrusunu yapiyosun
Değil neden tuhaf olsun
En kötü bu hiç bulamazsan ve yaş geçiyor
Değil bende yaşamadım
Sen çok geç kalmissin ya