Kankam hangi ildesin bulayım sana bir eskrt hallet işini böyle olmaz ama bak tarifeye bayıltma ve bel kırılması dahil olmuyor ona göre önden asıl ilk zehri at zaiyat vermeyelim
Ben evlendikten 2.5 ay sonra askere gittim 18 ay askerlik yaptım, her işte çalıştım, dükkan açtım 25 sene işlettim , 2 dükkan yaptım sonra battım, inşaatta çalıştım 16 sene, sen çalışacak ol yeterki Allah verir kardeşim ama helal yoldan, 5 sene önce emekli oldum güvenlik olarak da çalışıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
30 a kadar escrt bulamadin mi abi Allah askina bu dayanilacak bir şey mi
30a kadar aramadım hacım,
Nasil la
Taş olsa catlar
Sabır deyince ben
Esc nerden bulacam reis
Bulun buna birini çabuk adam dini bi kenara bırakmış yakında kadın erkek farketmez dalacak topluma
Yok lan kadın lazım gjsjfjd
Kankam hangi ildesin bulayım sana bir eskrt hallet işini böyle olmaz ama bak tarifeye bayıltma ve bel kırılması dahil olmuyor ona göre önden asıl ilk zehri at zaiyat vermeyelim
Eyvallah kankam kfkdk
Reis bana esc lazım nerden bulurum
Hangi şehirdesin
Ankara
Ulan Ankara'da esc nasıl bulamıyon aq tinder a gir bi özel üyelik al esc ler ekler zaten
Kanka bulamıyorum değil nasıl bulacağımı bilmiyorum gjsjfjs hiç bulmamışım napıyım
Ulusa git yerde kart bulursun kanka ama tinder en rahatı
Ulustakiler olmaz fjskfkd daha nezih esc lazım
İyi paran var o zaman kanka nezih esc için tanıdık lazım nezih esc yi napacan la swinger partisine mi götürecen
Öyle bişey yapsam beni skler gmgkskgd nezihte tanıdık nerden bulcaz 😂😂
Sen bu azginlikla bana da saplarsin
Yok lan kadın lazım gkskfks
Hep öyle diyorsunuz ama parlak popo görünce şlap diye giriyorsunuz 😅😅
Evlenirsen bol bol yaşarsın
Evlilik istiyorum da zor değil mi
Neden zor olsun, harama bulaşacağına helalinden yap
Zor yani
Yoo zor değil çok güzel
Ne mutlu sana
Ben senin yaşında iken 2 tane çocuğum vardı hatta daha 30 bile olmamıştım, şimdikiler hep boş nesil
Ne iş yapıyorsun
Sen evini besle de ne iş yaparsan yap, emekliyim çalışıyorum malum gençler artık çalışmıyor baba parası yiyip yatıyor
Sıfırdan bir yerlere gelme gayretiyle geçti bu kadar zaman o yüzden de evlenmek önceliğim olmamıştı
Ben evlendikten 2.5 ay sonra askere gittim 18 ay askerlik yaptım, her işte çalıştım, dükkan açtım 25 sene işlettim , 2 dükkan yaptım sonra battım, inşaatta çalıştım 16 sene, sen çalışacak ol yeterki Allah verir kardeşim ama helal yoldan, 5 sene önce emekli oldum güvenlik olarak da çalışıyorum
bulunmaz pel
pek*
Neden