1 yılbende yaşamadım açıkcası normal yani yaşayanlar kendine saygısı olmayanlardır yani bugün biriyle sevgili olup sonra ertesi gün başkasıyla olup evliğe bu süreç devam eder birde evleneceği kişiye saygısı olmazlar.. bakacak olursa biz en iyisini yapmışız...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba, bu insanların kendi tercihidir, bunu inançları gereği, aile yapısı ya da toplumsal normlar gereği yaşamıyor yasamak istemiyor ya da evliliğe saklamak istiyor olabilir
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Temiz kalmışsın ne güzel. Evlenene kadar da yapma ve evlendiğinde dilediğin gibi yaşa... Doğru yoldasın, sakın bozma. Burada normal değil diyenlere de kulak asma...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
1 yılNeden hayıflanıyorsun. Namuslu olmak ne zamandan beri kabahat olmuş. Öyle bir algı kurdularki gençler arasında onunla bununla yatmak marifetmiş büyük bir başarıymışda bunu yapmayanlar aciz başarısız insanlarmış gibi dönüşüyor herkes.
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bir erkege bunu desen seni isteksiz görür... nerde yaşıyorsun da öyle dağ başı orası? bakımsız kilolu birimisin de neden kimse sana yaklaşmamış
02 Yorumla
Soran1 yılSenjn olayın ne benim tercihim bu katılmak zorunda değilsin de biraz saygı mi duysan diyorum erkekler yaklasmiyor derken dünyanın en çirkin kadını bile olsam sırf cinsellik için yanaşan birsuru sözde erkek bulunur. O kadar basit birsey ama işte benim midem böyle ucuz şeyleri kaldırmıyor. Sen böylesin olabilir ben böyleyim olabilir
Herseyi cinsellikten ibaret sanan bir topluma neyi anlatıyorum ki neyse iyi geceler diliyorum uzatmaya gerek yok...- 1 yıl
yazışma dili böyle anlaman neden olmuş belliki burada senin arkanda durdum sen saldırma geregi duydun...
Gizli Üye(30-35)1 yılBende universiteye gidene kadar yasamamistim sonrasi sonrasinda evlilik falan derken bir sekilde yasiyor insan istesin yeter ki
62 Yorumla- 1 yıl
unıde yasamayan yok
- 1 yıl
üniversitede kimle yaptın cinselliği
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yıl33 yaşındayım seninle aynıyım evlenmeyecem ama evlenirsem senin gibi bir kız bulup evlenirim bu zamanda bulması da çok zor artık
11 Yorumla
Soran1 yılAllah gönlüne göre versin
Gizli Üye(18-24)1 yılBende yirmi ikiyim bende yaşamadım normal tercih meselesi
68 Yorumla- 1 yıl
Bakirelerde çokmuş burada
Cevap sahibi1 yılEee bu sorun mu
- 1 yıl
Yooo
Cevap sahibi1 yılO zaman no problem
- 1 yıl
Problem değildi zaten sen yanlış anladın okadarcık
Cevap sahibi1 yılDoğrudur
- 1 yıl
Ok
- 1 yıl
Yapmayan normal var
çok normal ve en iyisini yapmışsın. evlendikten sonrası zaten en uygun olanı. bunları düşünme bile.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılYani yaşadığın ortam seni buna teşvik etmiş o yüzden biraz çabalaman lazım aksi taktirde böyle uzun süre bu duygulardan mahrum kalırsın
00 Yorumla
1 yılNormal değil açıkçası yaş geçiyor zaman akıyor bu zevkten tutkudan mahrum kalıyorsun bu arada köyde falan mı yaşıyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
1 yılDoğru yoldasın. Bugünün dünyası tam tersini normalleştirsede sen doğruyu yapıyorsun. Tebrik ediyorum seni.
00 Yorumla
1 yılGayet normal sonuçta kendini kocana saklamış birisin bu saatten sonra senin yerine olsam kendimi tamamen eşime saklardim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yıl27 yaşında olupta cinsellik yaşamayan sen kaldıysan ne mutlu sana gerçekten hanfendi ciddiyse tanışırız ileriye yönelik
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı.
1 yılGayet normal. Özellikle de içinde bulunduğun şartlar düşünülünce. Sıkma canını bu yüzden. Umarım istediğin gibi birini bulursun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılNormal, yani herkes yaşayacak diye bişey yok. Kendi tercihin. Ama mastürbasyon vs yapmak gerekir vucut isteklerine yanıt vermek için
00 Yorumla En azından istekli oldugunu mastürbasyon falan yaptıgını düşünmek istedim eger oda yoksa durum harbıden vahım 😀
00 Yorumlaİnançlı biri isen tabiki yapmaman normal anormal olan şuanki ilişkiler özenip hataya düşenler Allah affetsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılNeden yanlış olduğunu, evlenmeyi neden beklemen gerektiğini hiç sorguladın mı?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenle aynısın. Bende 27 yim. Keşke gerçekten tanıssak hatta evlilik yoluna girsek çok isterdim. Cünkü insan kendi gibi temiz biri istiyo
05 Yorumla
Soran1 yılNerelisin
Cevap sahibi1 yılAnkara sen
Soran1 yılGizliden çıkar mısın
Cevap sahibi1 yılCıktım
Cevap sahibi1 yılKoyunlarınla ilgilen daha yazma. Sen yaşadığın hayattan kurtulamazsın. Zihniyetin öyle çünkü haketmiyosun
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılŞimdi nasıl olacak ne yapalım? Normal desem kendini iyi mi hissedeceksin? Yoksa ooo sen nerede kaldın geç kaldın desem ne olacak?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl29 yaşındayım bende hiç yaşamadım, önceden sevgilim oldu ama dudaklarım dudaklarına değmedi. Böyle içim daha rahat
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen de aynı senin gibiyim... Bu konuda yalnız değilmişim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGayet normal 28 yıldır bende yapmadim bunlari ve esimle yapacağım hepsini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende yaşamadım artık zamanı geldi gibi ama bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlen erkenden işte bu zamana 3 çocuk olması lazım idi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende aynı durumdayım dokunulmadım resmen canım istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSıradan ve sürüden olmak zorunda değilsin bu senin hayatın dilediğin gibi ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNormal olan seninki zaten mastla yetineceksin evlenene kadar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılNormal. Kültürel ve aile baskısı bu düşünce ve isteği kadınlar baskılamak zorunda kalıyor. Ama bu istekte iç güdüsel olduğu için herkeste var.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı.
1 yılBence normal bir durum değil
40 Yorumla Gel el sıkışalım kanka aynısı bende de var keşke senin gibisini bulsam
00 YorumlaNiye anormal ne var en guzelini yapmissin helal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı.
1 yılNormal sen burada yazanlara bakma
20 Yorumla Doğu da mı yaşıyorsun
07 Yorumla
Soran1 yılHayır
Soran1 yılHayır bursa
Soran1 yılVar gerçekten kuş bile uçmuyor
Soran1 yılAvcı var vururlar senj
Gizli Üye(30-35)1 yılNormal degıll bence ısteklısın dır ama
50 Yorumla
1 yılBirlere yapdında durmadan yaparsın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılHemde çok normal ve olması gereken bu
00 Yorumla
1 yılnormal ablam normal. sana bir 35 lik usta lazım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılgeciktiriyoırsun sadece
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sen doğrusunu düşünüyorsun takdir ediyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılikimizde bu hasrete son versek ya artık :/
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılnormal kendini tatmin etmek yetiyodur
00 Yorumla
1 yılBişi olmaz, sana ne doğru geliyorsa öyle yap
00 Yorumla
1 yılGayet normal. Kendi tercihin bu 🌸
00 Yorumla
1 yılVar demekki boyle ınsanlar helal olsun dıyelim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHerkes cinsellik yaşamak zorunda değil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılKöyde filan mısın?
00 Yorumla
1 yılİki cinsiyet için de normal değil
30 Yorumlahiç değil
31 Yorumla- 1 yıl
Neden
Gizli Üye(25-29)1 yılAyni🤗🤗
50 YorumlaÇok mu istiyon
10 Yorumla
1 yılDeğil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılTercih senin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gayet normal tebrik ederim seni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılYasarsin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Normal
00 Yorumla
1 yılNormal arkadaşım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılaşık ol sev say sayi guven ve baglan her şey olur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 625 cevap paylaştı. Normal
00 Yorumlanormal tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİstiyor musn Peki
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılMastürbasyon mu yapıyorsun
10 Yorumla- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem