İlk kez yapmadan önce psikolojik olarak nasıl hazır olmalıyım
Abartıldığı kadar var mı bilmediğim için fazla mı geliyor
aklımda düşünceler varsa zevk almam tam olur mu
İlk kez yapmadan önce psikolojik olarak nasıl hazır olmalıyım
Abartıldığı kadar var mı bilmediğim için fazla mı geliyor
aklımda düşünceler varsa zevk almam tam olur mu
İlk kez seks için hazırlanmak aslında hem fiziksel hem de duygusal olarak kendini rahat hissetmekle başlar; önce gerçekten hazır olup olmadığını kendine dürüstçe sor, çünkü istekli olman en önemli şey. Ortamın güvenli, rahat ve huzurlu olması seni daha sakin hissettirir. Hijyenine özen göstermek, doğum kontrolü konusunda önceden bilgi almak da önemlidir. Partnerinle açık iletişim kurmak, sınırlarını ve kaygılarını paylaşmak ilk deneyimi çok daha sağlıklı ve güzel hale getirir. Acele etme, kendini kasma, her şey zamanla daha doğal hale gelir.
Bunu buraya yazmaya kalkarsam baya uzunca olur ama kısaca öpüşerek başlanır o arada tabi iki tarafta birbirini eller ve soyar, kadın erkeğin pantolonu indirip yaparsa erkek için zevkli olur ve erkeyi baştan çıkarır, sonra erkek kadına oral yapar ama aynı anda iki parmak vajina ya sokar ama düz şekilde deyi parmaklar içerdeyken aşağı yukarı oynatırki vajina iyi sulanıp kıvama gelsin ondan sonra hızlı sert şekilde vajina ya giriş final olur
evlenmeden önce düşünme bence hata olur evde kalan kızlar dan olursun yiğenim :)
Evlilik zaten
korkma bir şey olmaz 8 milyar insan var bunun 3,6 milyarı sikılmiştir onları düşün nasıl motive konuşmam 🙄
Çok güzel aynılarını ben de düşünüyorum
Eşin deneyimli bunu düşünmek beni etkiler mi
fazla takama deneyimli olsa ne olur olmasa ne olur hikaye belli yani :) kıra döke öğrenirsin zor bir şey yok yani olimpiyatlara hazırlanmıyorsun akrabasi haraketleri yapıyorsun netice de hopla zıpla :D
Cevap
25Cevap
bakım yap yeter. atomu parçalıyor sanki
Bunu eninde sonunda yaşayacak olduğun için bunun bilincinde hareket edersen senin için daha kolay olur. Yani sartlandirma kendini acı hissetcem diye. Partnerinin de etkisi büyük bu konuda.
Onun deneyimi olmuş bu beni psikolojik olarak etkiler mi o an düşünür müyüm
Yani bilemem benim aklıma gelir ama seni bilemem
malzemeler:üç yumurta, bir bardak un, iki kaşık süt veya yoğurt, az tuz az sirke
hepsini karıştır önceden 1800 derece ısttığın fırına sür 20 dk pişir afiyet olsun
Merhaba, abartıldığı kadar var mı diye merak ettiğin nedir, yani hazzı mı yoksa abartilan şey ağrı ve acı duymak mı
Haz duygusu
Haz duygusunun abartıldığını düşünmüyorum, hatta bana göre tarif edileneyecek kadar güzel hissettiriyor. Hazırlık olarak aslında en önemli görev partnerine düşüyor, seni gerek mental gerekse fizyolojik açıdan tam olarak seni hazirlamadan penetrasyon aşamasına geçmemesi gerekiyor
O deneyimli biri o an aklıma onun yaşantısı gelir de etkilenirsem berbat geçer dimi
İster istemez düşünürüm
İlkinde zevk alan ya da anın tadını çıkaran kadın çok nadirdir.
Kadın zevk almazsa erkekte alamaz ve o heyecan ve korkuyla beklediğin an düşündüğündne çok daha farklı geçecek
Yani hazırlık olarak temizlenmelisin güzel kok daha fazla detay istersen sohbet edip konuşabiliriz
İlkte zevk alamayabilirsin ama bence yüksek git yani Bi kaç gün mastürbasyon yapma istekli olursan daha iyi bence
Ne zaman yapıcaksın düğün mü var sevgili ile mi
Düğün
Ne zaman
Bu aslında yaşa göre değişir psikolojik şekillenme olayı kendini hazır hissetmen lazım ben bunu yapmak istiyorum demen lazım önece
Hem psikolojik hem de fiziken olmalısın
Prova yapmak
Yapacaklarını hayal etmek heyecanını azaltır
Daha rahat olursun
Hiç korkulacak bir durum değil. Kendini rahat bırak ve onun ahengine uyum göster
Hazırlık derken mental olarak mı yoksa giriş gelişme sonuç mu?
Kocanla mı Sevgilinle mi?
Eşimle olacak
Rahat ol. Korkulacak bir şey değil.
Ani heycana bırak kendini
Kendini erkeğe bırak o halleder
Sevgilinle mi yapıcan
Hayır
Eee kimle yapıcan yoksa sadece merak mı ediyorsun
Neyi merak ediyorsun tam olarak?
Daha önce sevişme de mi yaşamadın?
Evleniyor musun
Evet
Hayırlı olsun
Teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim
Kocanla mı sevgilinle mı yapacaksın
Eşimle
Akışına bırak heyecan var mı
Nasıl olacak konuşulduğu kadar abartılı bir şey mi yoksa o kadar bir şey yok mu diye düşünce var
Akışına bırakırsan gerginlik olmaz
partnerin yönlendirir
yardımcı olurum
Evlendi mi yoksa evlenecek mısınız?
Ne zaman yapıcaksın ona göre hazırlanman lazım
kıllar ve temizlik.