Lütfen düzgün bi şekilde anlatır mısınız? Benim anlatacak annem veya yakınım falan yok. Yakında evleneceğim ve ilk gece için nasıl hazırlanmalıyım? Yani şöyle acıyla falan derdim yok sadece bedenimi nasıl hazırlamalıyım ağda filan oluyorum zaten de bunun dışında bişey yapmam gerekiyor mu? Ve evleneceğim kişi tecrübeli ben değilim umarım sorun olmaz😞 biraz yardımcı olur musunuz genel detaylarıyla bana?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlk gece tamamen onun olmalisidiye bir şart yok bilakis o günün yorgunluğu ve stresiyle erteleyin bir sonraki güne buda eşinle konuşarak olur ve bir gecede olabilen iş değil olanlarda ve olmasına çabalamak erkeği aşırı yorar kadının hazırlıksız olduğu içinde canı fazla yanar deneye deneye kademeli günlere yayın yavas yavaş ilerleyin sakince erkek doğru sakın yavas olmalı zorlam
Asmalı kadını hazırlarken iyi islatmali nekadar çok ıslaklık okadar rahat kayıp rahat daha az acısız girer ilk zorlanildiginda beslenmeli yavaş hareket edilmeli00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle hayırlı olsun, ağdayi kendin yapma kuaförde yaptır, öyle söylendiği gibi evle gelir gelmez hemen dip dibe olacaksınız diye bir şey olmuyor. Dusa girip rahatlarsın eşinde girer, onun zaten tecrübeli olduğunu söyledin oyuzden çok kasma kendini, duş sonrası gecelik ya da şort askılı takım giyebilirsin ya da sana kalmış istersen sadece bornoz ile çık ama rahat ol, onsevismede hoşuna giden şeyleri belli et, yani mesala boynunu öperken keyif aldın onu tekrar oraya doğru çek. Sana oralı çok iyi yaparsa kayganlastiriciya gerek kalmaz ama sen yinede alabilirsiniz. Dogum kontrol hapına başla derim düğün ne zaman bilmiyorum ama ilk regli döneminde al ve ilk regli günü ile birlikte başla her gün ayni saatte al. Yazz kullanabilirsin. Sonrasinda bir doktora gidip iğne ile koruma falan yaptırabilirsiniz
22 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorum dicek bişey kalmamış. Hoşuna gidenlerde tekrar onu oraya cek yazmış katılıyorum. Sesle belli etmekten iyi. Numara yapıyomu sorusu da aklına gelmez eşinin. Takibe alıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, Öncelikle evlendikten ilk gece abdest almalisiniz birlikte namaz kilacaksiniz daha sonra birlikte oldugunda ön sevişmeyi abartmadan az tut, ayrica çok fazla kasma rahat ol, heyecanlanma çok fazla
33 Yorumla- +1 yıl
Öncelik ne güzel namaz kılmak Allahım Nasip Et Namaz kılmayı İlk Gece🤲
Cevap sahibi+1 yıl@Guesstt abartinca insanin cani sıkılıyo bunaliyor ondan hdjd
Offf kimsesizsen yardım edeyim temiz ol kendini kasma ön sevişmeyi uzun tütün artık dayanamayacak duruma gelmelisin kayganlastirici kullanın ve kendini serbest bırak 3 damla kan akar korkma
00 Yorumlaİnternet kullanabilşyorsanız
Googlede istediğin herbilgiyi , doğrusunu bulabilirsin...
Burada vakit kaybetmene gerek yok
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkek tecrübeli daha önce ilişkiye girdi ise sorun olmaz. Senin nasıl hareket edeceğini sana söyler. Acı vermeden girer.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖncelikle duygusal olarak hazırla kendini mantıksal da düşün pişman olacağınız şeyler yapma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel bir akşam yemeği sonra flim vs.
10 Yorumla
+1 yılDüz koşu ardından rejenerasyon çalışması.
10 Yorumla
+1 yılKan aldırır gibi yatma yeter
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılİstekli olmak lazım
00 Yorumla
+1 yılkremle iyice arkayı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşlar kaçç
00 YorumlaKendini ona bırak
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi