Yani temizlik çok önemli ilk sekste özellikle v e ön sevişme mutlaka yapılmalı ve uzun tutulmalı özellikle kızın ilki çok önemli bu konuda kızı sekse bagımlı da yapabilirsin nefrette ettirebilirsiniz ilk kız için asla unutulmaz kıza en iyi şekilde yapılmalı ön sebişme oral anal olmamalı
Selam Tabii ki tüysüz olmalı yani kıl olmamalı kadınların vücudunda bunu erkekler için söylemiyorum hazır hissetmesin kendini hazır hissetmeden asla cinsel ilişki yaşamak gibi bir düşünce içerisine girme rahat ol partnerinle konuş çok ciddi olma çünkü ciddi olursan kasılırsın olayı dalgaya vur İlk ilişkide fantezilerden ya da pozisyon fazlalığından uzak dur tek bir pozisyonda yap hatta bu mümkünse misyoner olsun çünkü iki tarafında en kolay girebileceği bir garanti zevk alabileceği pozisyondur. #perso
Yani insan bence sadece cinsellik yaşayacağı zaman kendine bakmamalı.. Temizliğine, hoş kokmaya, epilasyonuna dikkat etmeyen de ne bileyim.. :D Keyifli günler..
1 temiz olun 2 kişisel bakıma önem verin 3 rahat olun 4 izlediğiniz prno filmler gibi düşünmeyin 5 sadece bacak arası değil tüm vücutla ilgilenin 6 nefes almayı unutmayın
en uyuz oldugum sey bır kac kez denk geldım abı bakıyorsun hatun ates edıyor ayı eritir o derece eee yataga gırıyorsun sevistin kesfettin tamam şimdi kadınını tırmandırman gerek eee fınale bak gozukmeyen bır kuku :) temiz olsun bro ben temız degılsem o kadının yatıgına gıtmem
Temiz olunmalı, duştan hemen sonra yapılmalı, uzun bir ön sevisme sonrası birleşme olmalı, kol tüy olmazsa tabi daha güzel olur, çünkü doya doya yumulup Bi oral yapmak lazım öncesinde
İlişkiden önce mastürbasyon yaptım ya da partnerim boşalttı elliyle ya da oral yolla geç gelsin diye sonrası sevişme oldu ve seks oldukça geç gelmişti onuda hazırlamıştım haliyle 😊