Merhaba, sormak istediğim soru şu, ilk cinsel ilişki öncesi yapılması gereken hazırlıklar neler olmalıdır? Sonrası için bir hazırlığa gerek var mıdır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İyice temizlenip kıldan tüyden arınmalı, öpülecek dil diyecek yerlere acı parfüm surmemeli, mümkünse bir iki gün mastürbasyon falan yaşamak lazım doya doya sevişmek için döl biriksin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılTemiz ol. Karşındaki insan şeyini falan yaladığında pis koku grlmesi. Pis koku gelince gerçekten kötü oluyor.
Seksi iç çamaşırı giymek güzel olur.
Bir de seks esnasında hareketsiz kalma herşeui erkekten bekleme biraz hareketli ve cilvrli olursan erkeğin daha çok hoşuna gider.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sadece temizlik zaten hazırlığı on sevişmeyle halledersiniz o an
10 YorumlaPrezervatif alın. Bakimli hijyenik olun. ön sevişmeyi uzun tutun.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTemizlik giyecegin kıyafet güzel koku😊eğer anal yaşanacaksa öncesinde ona göre tedbir 🙂
10 YorumlaBence ilk deneyimin için acele etme bu kadar
210 Yorumla
Soran+1 yılAcele etmedim aslında, tam zamanı şu an.
Soran+1 yılDoğru kişi mi bilmiyorum, bunu zaman gösterecek. Tek bildiğim iyi birine benzediği.
Soran+1 yılİlk deneyimim onunla olmasa bile bir başkasıyla olacak zaten, en azından tanıdığım biriyle olursa daha iyi hissederim kendimi. Yaklaşık 3 aydır birlikteyiz ve evet muhtemelen onun ilk deneyimi değil.
Soran+1 yılDoğruyu söylemek gerekirse mantıkla düşünebilecek kadar beynimi kullanabildiğimi sanmıyorum, ergenliğin zirvesinde olduğumdan yakında ipleri hormonlarımın eline vereceğim muhtemelen ve bu süreç içerisinde biriyle beraber olacaksam bu kişi tanıdığım biri olmalı. Tanımadığım biriyle birlikte olup daha sonra o kişiyi düşünmek istemiyorum. Tanımak konusunda ise en az 1 ay daha var zaten olayların yaşanmasına, 1 aya kim öyle , kim kala.
- +1 yıl
Senin bir düşünce sistemin var hormonların yönetmiyor vücudu bende 21 yaşındayım bende ergenlik geçirdim daha önce bir ilişkim olmadi hani bu senin elinde olan bir şey bana göre düşün biraz daha bu konu hakkında hemen olsun veya olacak diye bir şey yok çünkü ister tanı o kişiyi veya tanıma bunu ömür boyu hatırlayacaksin onun için sana değer veren seni seven birisi ile olsun
- +1 yıl
3 ayda böyle yaparsan o erkek seni zaten bırakır mantıklı ol
+1 yılGenelde dogaclama oluyor 😂
00 Yorumla
+1 yıltemiz ol
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYakin zamanda ıliskiye mi gireceksin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Temiz ol mutlaka
10 Yorumla
+1 yıl3 ayda jizkikgi vermek biraz erken demi
00 Yorumla
+1 yılTemiz olmak kafi