Güncellemeler
11 ay
böyle tip erkeklerin performansı da kötü olur gibi bir algı var biz kızlar arasında çünkü sağlıksız duruyorlar
Adam 30-35 de saçları seyrelmiş nerdeyse kel. böyle tip erkeklerin performansı da kötü olur gibi bir algı var biz kızlar arasında. bu doğru mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
bu soruyu bilinçaltıma işledin şu an herkesin öyle düşüncem
ya böyle dazlak değilde genç yaşta saçları seyrelmiş alnı açılmış erkekler oluyor ya ya da tepesi açılmış onlar mesela sağlıksız görünüyor performansları haliyle pek iyi olmaz bence
Yok artık daha neler 😅
Geldim buradayım 30 35 yaş arası ve neredeyse kelim bence çok farketmez. Bir çok cinsel içerikli film oyuncusu kel. Siz kaç yaşınıdasınız?
28
Cinsel ilişki yaşadınız mı?
Tam aksine.. Saç dökülmesine neden olan, erkeklik hormonu testosterondur. Gerisini sen düşün.
Öyle olsa brzerteki kel adam öyle mi olurdu hiç izledin mi onu😂
yok kim o
Johnny sins
Aksine, erken yaşta saç dökülmesinin nedeni yüksek testesteron hormonu... "Yakıtı Shell'den, y.. arağı kelden" diye boşuna dememişler.
benzini shelleden, o'nu kelden alıcan demiş çin atasözü
39 um daha beyazım yok
O zaman ben damızlık aygırım😃
Tam tersi, testosteron fazlalığından dökülüyor saçları
Kel erkek seksi erkek kimliksiz üye, yapıştır
Saç dökülmesi stres veya aile geninden gelme kaynaklı ama seks performası kişiden kişiye değişir saç alakası yoktur
Keleri kizdirdin bak 😊
Kellee daha sert olur ilişkide 🤣
Sen kelin gücünü görmemişsin
Nasıl yani? Aksine daha yüksek oluyor. Ben kelim kendimden biliyorum. Libidosu yüksek olan erkeklerin saçları dökülüyor, bunun fizyolojik nedenleri var. Detaylı konuşabiliriz istersen. 🌹
Keller daha iyi
sağlıksız duruyorlar
Napim peruk mu takim adamlara awk
Saç testesterondan dökülüyor 😂
Testesteron düşük olur
Olmaz
Doğru değil 🫢
Sünnet sünnetsiz olmak avantajlı mı
Sen hiç kel yrrğı yememişsin
Alakası yok bence