Yani hani mesela sakallarına bazı sıvılar bulaşması, o anın etkisini artırır mı o görüntü nasıl bi his uyandırır

Yani hani mesela sakallarına bazı sıvılar bulaşması, o anın etkisini artırır mı o görüntü nasıl bi his uyandırır

Kadından kadına değişebilir. Sinek kaydı ciltle yapılmasını isteyen de olacaktır, bir karış sakalla da. O esnada gösterilen performans elleri ve dili uyum içinde kullanmak, kadının zevkten erkeğin başını nefes alamayacak şekilde bastırması, zevk sıvılarını hissizce akıtması size bu işi doğru şekilde yaptığınızı gösterirken, sakalların verdiği hafif kaşınma hissi hazzı doruklara taşıyacaktır.
Değişir bence kişiye göre Oral seks sırasında sakalların batması konusu, kişisel tercihlere ve deneyimlere göre değişen bir durumdur. Bazı insanlar için bu durum tahrik edici olabilirken, bazıları için rahatsız edici olabilir. Sakalların batması, oral seks sırasında farklı bir duyusal deneyim yaratabilir. Bu, bazı insanlar için heyecan verici olabilir. Sakalların yarattığı hafif sürtünme, bazı insanlar için daha yoğun bir his sağlayabilir ve bu da tahrik edici olabilir. Herkesin cinsel zevkleri farklıdır. Bazı insanlar, sert veya pürüzlü dokunuşlardan hoşlanırken, bazıları daha yumuşak ve pürüzsüz dokunuşları tercih eder.
Oral yapılmasını severim daha çok ama senin gibi tutkulu ve hakkını veren kadınlar oral yapılmayıda çok hak ediyor. İsterse sakalım batsın, isterse dilimi içine soktursun. Yeter ki ona istediğ o orgazmı en top seviyede yaşatıyım.
Cevap
26Cevap
Sakallı ve bıyıklı olmasını istiyorum hep. Daha erkeksi geliyor gözüme. Batması da hoşuma gidiyor. Kirpi gibi sürünüp dursun 😂🤣
@CielosM estafurullah
@CielosM mersi cielos
@CielosM niye sinirleniyorsun sen
@CielosM haklısın :( tamam sustuk
🤭🫣🫣🤫
Çok uzun sakal olmamalı öyle olunca hem tahrik ettiği kadar tahriş de eder sonuçta. Onun dışında sakal iyidir hafiften hissettirir kendini😅
Kadını evet erkek için değişen bir şey olacağını sanmam
Hangi detaylar
İlk gift :) :D Batması da hoşuma giderdi.
Onu kadınlar daha iyi bilir O hazzin artıp artmadigini mesela kimisi de sakallı sevmiyor batıyor diye yani O kişiden kişiye değişen bişey
Hassas olduğu için orası herkesi tahrik etmeyebilir fakar sularının dudaklarıma bulaşmasını seviyorum 👌
Aç bir erkeği hızlı şekilde karpuz yerken düşün veya böyle bir an görmüşsündür onun gibi olur
Evet saksllida sakaksizida iyi olur yeterki arzulu kadın ve erkek/ kadın olsun
Tahriş etmesi beni daha da tahrik eder. Sevdiğim adamla cinsellik yaşayınca o acıdan çok saha zevk alıyorum.
Onu sadece bayanlara sorsaydın katılım oranı daha fazla olacağını düşünüyorum
Artık bu zamanda kıllı bayanlar kaldığını düşünmüyorum birçoğu lazer yaptırıp o killardan kurtuluyor
Benim sakallarım sert batar baya kimine zevk verir kimi hoşlanmaz
O kadının sakalıma bulaşacak kadar sıvısı varsa o oralın tadı da bi başka olur
@softpowerr kusam mı hocam
@OtakuBilge hiç kusulacak bişey değil emin ol
Sakal uzunluğuna göre değişebilir. Uzama başlangıç seviyesindeyken özellikle haz verebilir. 2-5 mm uzunluktayken diken gibi batıp rahatsız edebilir. Uzun sakal ise saç gibi bir şey zaten 🙂
Sanırım bu her kadında aynı etkiyi yapmıyor olabilir
Ben bazen sadece sakallarımı sürtüyorum ve hoşlanıyor kızlar. Tahriş etmemek lazım tabi.
organınızın üst kısmında kılların olması da aynı etkiyi yaratacaktır ;)
illa ki erkekte sakal olması şart değil :)
Hoş bir his d:
GİF konusundan bağımsız olarak seveni var sevmeyeni var sakalı. Kimisi rahatsız olur kimisi sever
Enteresan istekleriniz var hanfendi
Bence evett
Fazlasıyla hem de
Öyle olduğunu söylüyorlar genelde evet
niye erkeğe oral yaptırayım ki fkfkfkdldl
Tahriş ediyor bana göre
Canımı acıtır
Benimkisi seviyor
Etmez
Arttığını söyleyen oldu
İyyy midem bulandı
Ediyor