Benim gibi düşünen kızlar var mı acaba 🤔
Beyler siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında 😅
#ToEnjoy #seksinizbololsun 😌

bunun anlatımı uzundur aslında. oral yapan eğer bunun üstadı değilse, dilin hangi an hangi bölgesi nereye ne sürede uyarı yapmalı bilmiyorsa kadın ve vücudu beklentiye girer. bu beklentide alacağı her uyarı istek olarak algılanır. bu işin sanatkarı yapacak olursa o zevk veriyor dediğiniz sakaldan rahatsız olursunuz. çünkü sanatkar dilini nasıl kullanacağını bilir. kadının nefesine tepkilerine göre nereyi yalayacağını bilir yani dudaklar kasık iç dudaklar klitoris üretra çıkışı vajina girişi klitorisin glansı üst derisi lafın kısası nereyi hangi tepkide yalamalı bilir. hangi bölge hangi anda dilin ucu mu ortası mı yanı mı ile yalanır bilir. hangi anlarda kısa bekleme yapılır bilir. hangi anlarda emilir hangi yerlere diş dokunulur hangi yerler dudak baskısı yapılır bilir.
neyse laf uzuyor. sözle anlatılamaz bunlar
Sanırım sakal boyunun da önemi var, hani kirli sakal dediğimiz ya da biraz daha kısa boyda olunca acıttığını tecrübeledim bir kaç kez. Kadına yapılan oral sekste vajina alanı dudak ya da dil alanından büyük olduğundan özellikle klitoris bölgesi ile ilgilenirken alt kısımların da yüz ya da sakal ile uyarılması dediğini desteklemekte.
Ben o işi kadınlarla hallettigim için sakal falan yok 😂
Ne yuh yaaa eşcinselim 😂
Lezbiyenim zaten 😂
Tercih meselesi sende takma sakal al. mahrum kalma😂
Kesinlikle. Benden sonra erkeklere tövbe eden kadınlar tanıdım ben 😂
Kendi kendini yapmiyomus karsisindaki bayanmis karsidakinin taniyim sey yapmasi lazim senin frekanslar allak bullak
@tasfırın61 yok doğru söylüyo aslında, kendimi iyi bildiğim için kadınları da iyi biliyorum mantık bu
O mantikla solemisae mantikli elbette
Birini daha kaybetmek uzereyiz lanet olasi sistem😂
@ToEnjoy kendine hakim ol saflari sıkı tutalim🙂
Takip et 😂
@ToEnjoy oyuna gelmeeeeeeeee😂
Seda kiz olduğuna emin misin benden daha erkek. gibi duruyon masallah🤣
@tasfırın61 eyvallah 😂 kadınım sıkıntı yok
Yolda gorsem abi cekerim😃😅seninle birlikte olanlar bence lezbiyen değil biseks olur😃
Cevap
47Cevap
sana böyle bişi lazım zewkten ölürsün :P hahahaha
img-s1.onedio.com/.../...a0fd0172bdd6aec29103.webp
al sana kirli sakal :D
galeri8.uludagsozluk.com/.../...eki-nur_585502.jpg
Küçük kaşıntı hissi iç titreten bir durum oluyor bununla birlikte tahrik olan vajinal bölge daha hassas hâle geldiği için tahrik durumu artıyor , bu durumda benim karşımdaki biraz oral yapınca iyice bastır, kafanı sok diyor ve surtuyorum sakallarımı ve başımı :-) aynı zamanda kadınımda da Küçük kıllar olunca benim daha çok hoşuma gidiyor zaman zaman ;-)
Nasıl anlatmamı istersin? Anlatımım ya da anlatım içinde garibine giden neler oldu? :-)
Evet haklısın biraz detay verdim, daha kısa olabilirdi ama içimden geldi yazdım :-)
Birde mızmızlanmadan direk bacakları açan kadın bulsam doya doya yaparımda. Siz kadınların ya benden tiksinirse takıntısı yüzünden doya doya yalayamıyoruz.
Tiksinen zaten yapmaya yeltenmiyor. 😉
Ben benim gibi direk kadının bacak arasına yönelen seve seve yapacak adama engel olan kadınlardan bahsediyorum. Zevkin nirvanasına ulaşacakken yokuş yapıyor.
Ya bırak işte yalamak istiyorum, seviyorum, bayılıyorum tadına kokusuna. Kadını dilimin ucunda kıvrandırmaya, inletmeye, delirtmeye bayılıyorum işte.
ben sakallarım batmasın diye traş oluyorum sevgilim partnerlerim hiç bundan bahsetmedi bilseydim traş olmazdım ;)
tamam deneyeceğim ;)
Uyarici bir dokunus olusturuyor. sürtüşmenin insana yan etkisinin bir sonuvudur😂
C benden kaçtı :DD d
Masaj etkisi yapıyordur belkide. Ama ben sakalsızken bile Oral senle bile kadınımı yalaya yalaya zevkle inlete inlete boşaltabiliyorum. Denemek isteyen buyursun.
Yani bayanlarda sakal olmadiğı için o duyguyu bilmiyorum 😂
Yüzümüzun de genital bolgemizin de kirli sakallı hali ile cillop gibi traşlı halinin her iki durumunu da jadinlar farklı seviyor oral esnasında. Her iki durumun da tadı başka diyitlar. Bizim ićinde sizin genital bölgenizin aģdalı ya da 9 gün sonraki hafif kıllı hali hic farketmiyor syrı bir lezzet syrı bir güzelliģi var. Ama dilimizi kıllı iken biraz tahriş ediyor a*ınız o zaman ağdalı olsun da doyayım diyorum itiraf ediyorum 😘😚👅💋
Marifet sakalda değil o tatlı ıslak pürüzsüz klitoris ve vajinalarınızda çünkü orası sinir uçları bakımından zengin
bence de kirliden azıcık uzun sakallarımla gıdıklıyorum önce... teninde dolanıyorum ve çookk tahrik oluyor...
evet özellikle kullanıyorum... çok etkili işe yarıyor çünkü...
evet...
herkesin yaptığını yaparsan sıradan olursun...
Bazıları da özellikle traşlı olsun istiyor.. sakalı kast ediyorum. :P
tırtıklı vibratörler neden daha fazla zevk veriyorsa benzer sebepten bu da :)
Partnerim tahrik oldukça ben daha hızlanırım sertleşirim durmam yani 😁
3 numara kirli sakal kesimi batmasi masaj etkisi yaratir.
Sanırım haklısın, normalde sakal istemez ben de ama oralda hiç sesi çıkmıyo
Zor ikna oluyo fakat başta istemiyo sanırım benim için böyle yapıuo
Aksine ben daha çok zevk alıyorum, yaptığım için karşılık beklemeyecdğimi de söyledim fakat yine de baştan bir naz oluyo aslında bu da hoş bir durum 🙈
Aynen her anı, ben bitaz abarttığım için baştan o yüzden de şart koşmalar oluyo
😂 sakalsız sadece dil değiyor sakkala 100 tane dokunuş oluyor
Bende severim 😂 ama hafif kıllı olacak dil sürterken kıyır kıyır ses gelirse çok tatlı oluyo
O andaki tensel his o aslında daha çok uyarılan noktalarda git gel ile tahrik olmanı sağlıyor :)
Etkiliyormu rahatsızmı ediyo sakallarımın battığını canının acıdığını söyledi hep bana
ayni anda teninin heryerine sürtünmek zevk katsayısını arttırır 😊
Sırf bu yüzden sakal kesmiyorum
O kadar iyi yalamalı ki sakala kıla tüye ihtiyaç kalmasın bu da arzuyla zevkle tutkuyla mümkün
Sakal bırakmam ama kendime güveniyorum gözleri kayıp titreyen kızlardan :)
Sakalli sakalli puruzsuz kukularda surtunmek bizi de hosnut ediyor😀
cok da matah degildir be
Sevmez misin
Öyle mil oluyor bilmiyorum hiç
Sakallarimi kesmeyeyim o zaman evlenince lazım olur
Yediniz yediniz doymadınız
Sizin o akıntıya bir çözüm bulmanız lazım :)::)
Siz derken yani kadınları kastettim ya :)
Gidip sakalı keseyim bari😂
bende aksini düşünür endişe ederim bazen
Keyf alıyorsunuz
Daha neler batırırız oraya 😀
"fear the beard" derken bunu kastediyorduk :D
Sirf bu yuzden sakal bıyık kesmiyorum zaten
Haklısın sakalamı sürtünce ıslanan biliyorum
Boşuna sakal bırakmıyoruz biz ajshdjhasjdh
O yuzden hep kirli sakal👍
Oral seven kadin candir ya👍
Sürtünme kuvvetinin nimetleri diyelim 😂
Düşünülecek birşey yok