Erkeğin bıyık ve sakalı oral sekste kadını irrite eder mi, olumsuz etkiler mi?

Erkeğin bıyık ve sakalı oral sekste kadını irrite eder mi, olumsuz etkiler mi?

Kesinlikle evet. Sert killarin batmasini kim seviyor ya da sever? Ben bu yüzden sakallari kestiriyorum. Sağolsun o da itiraz etmiyor. Hatta sevmedigimi bildiği icin eger spontane bir birliktelik degilse banyo yapiyoruz, o arada sakal tıraşı da oluyor. Sakal cok birakmiyor ama iliskimiz sirasinda sakalliysa orali es gectigim oluyor bazen. Ben kil hissetmek istemiyorum. Dudak ve ten hissetmek cok daha güzel.
Sakalımı kısa tutarım ama sırf seks yapacağız diye sakalımı kesmeyi de hiç düşünmedim, düşünmem.
Bencillik oldugunu düşünüyorum. Kadina gelince elim puruzsuz tene degsin istiyorum diye kadinda az bir kil gorseniz sorun yapıyorsunuz. Kendinize gelince kesmem, elletmem, bilmem ne etmem. Bu sadece benim icin bile degil ki. Bebegimiz olsa illaki kesecek. O sert sakallariyla bebegin narin, yumusacik tenine yaklasamaz kusura bakma ama. Ayrica benim partnerim degilsin. Ben sakalini kesmeyen adamla beraber olmam. Kesmezsen bu seninle olan kadinin sorunu. Bana niye aciklama yaptın anlamadim. Sen sormussu sorunu cevapladim, ben sormamistim. Ben kadin olarak, vulva sahibi olarak oralda sakaldan hoşlanmıyorum. Tipki siz erkeklerin sekste hoslanmadiginiz seyler oldugu gibi ve cogu kadinin bu hoslanmadiginiz seylere saygi duydugu gibi bende erkek tarafindan saygi duyulmak isterim. Ki sakal dedigin ne ki zaten. 2 gune çıkan bir sey. Sanki aylar aliyor cikmasi. Hafta da 1-2 yapiyoruz. Kendi istedigi sakalli haliyle de dolaşıyor o surede zaten. Iliski kisminda da kesiyor. Sonra hemen çıkıveriyor zaten. Sorun edecek bir sey yok. Yani kadinlar sekste erkekler icin yatakta bircok fedakarlik yapiyor. Belki sevmedigi orali erkek icin yapiyor, sevmedigi sert sekse erkek ici katlaniyor ama bir sakal kesmeyi bile sorun ediyorsaniz gerçekten yazık. Biz bencil kisilerle yataga giriyoruz o zaman. Kadinlarin isteklerinin hicbir önemi yok. Varsa yoksa siz erkeklerin istekleri
Senin düşüncene saygı duymadığıma dair bir ifadem olmadı. Sadece kendi görüşümü paylaştım
Kendimle ilgili saygidan bahsetmedim. Hayatindaki kadin da oralda sakaldan hoslanmayabilir. sende sirf seks yapacagiz diye kesmem demişsin. Bende kadinlarin seks icin, erkekler icin fedakarliklarda bulundugunu ama bir erkek olarak senin basit bir sakal,2 gunde cikacak sakal icin bile saygi duymadigini görüyorum.
Yani partnerin/sevgilin/eşin boyle bir seyi istese yapmayacaksin görüşüne gore. Bu da bence seksin dogasina aykiri. Sizinde kadindan beklentiniz oluyor, yapmasini istediginiz seyler oluyor. Seninde vardir kadindan bekledigin seyler.
Örnek veriyorum. partnerin ozel bölgesini kokten almiyordur aciyor vs diye. Jilet yapiyordur ya da kisaltiyordur ordaki killari. ama sen puruzsuz seviyorsundur. Oral yaparken agzina jiletten dolayi sert cikan killari dillemek istemezsin belki de. Bunu sen söylersen partnerin mutlaka bunun cozumunu bulmaya calisir. Kadinlar bu gibi seylere onem verir ve partnerine saygi duyar istegine karsi.
Ama sen bir erkek olarak kadinin, partnerinin sakalini kes demesine saygi duymuyorsun. Kadinda tipki senin o bölgede kil sevmedigin, jiletlenmis killari sevmedigin gibi o da oralda sakal batmasindan hoslanmiyor olabilir. Ya da illa oralda da degil. Penisinde de hissedersin o jiletlenip çıkmış sert killari. Bu hosuna gider mi?
Ya da kisaltilmis killari bir yandan klitorisi yalarken diğer taraftan killari da yalamak, agzinin icinde olmasini istemezsin diye dusunuyorum. Kadininda en dogal hakki olarak sakalın dudaklara, klitorise batmasini istememesi cok dogal. Bu isteğe karşı asla kesmem, düşünmem bile demen fazla bencilce. Seks iki kisilik ve alinan zevke karsi taraf bir seyler yapmali. Bu sakal kesmekse kesmek. Sorun edilmemeli.
Doğru düşünüyorsun. Haklısın.
Beni geçiştirmek icin haklisin demiyorsundur umarim
Yoo gerçekten hak verdiğim için söyledim
Peki hala ayni görüşte misin? Sevgilin, partnerin falan sakaldan hoşlanmıyorum diye gorus belirtse yine kesmem mi dersin?
Şimdiye kadar ilişki yaşadığım kadınlar bşr rahatsızlık duymamış demek ki. Sakalını kes diyen olmadı. Zaten 3-6 mm arasından daha uzun olmaz benim sakalım. Kesmem gerekiyorsa kesebilirim. 1 haftada aynı boya gelir
Tamamdir. Kesmem gerekiyorsa kesebilirim cümlesi guzel bir empati ve saygi cumlesi oldu şimdi. Ya herkes parmak izi kadar farkli. Kimi kadin rahatsiz olmaz, kimi kadin olur. Senin kesin yargin, hicbir sekilde kesmem gibi cümlen beni rahatsiz etti sadece.
Yoksa ozel bolgeyi killi seven erkeklerde var mesela. Erkegi sakalli seven de var. Döşü killi da olsun diyen var. Ben sakal sevmem ozellikle oralda, döşte kil da sevmem. Ben killara dokunmak istesem oyuncak ayiyla falan oynaşırım yani.
Ben tene dokunmaktan, o tenin sicakligini hissetmekten hoslaniyorum. Dudaklari tam hissetmektek hoslaniyorum. Elimi gogus bolgesine koydugumde kila degil, tene dokunmak istiyorum. Kil da keramet olsa... cikmazdi derler. Ben hoşlanmıyorum sahsen.
Ama sorun etmeyen kadinlar elbette var. Ben boyle kaliteli ve tatminkar bir iliski yaşayabiliyorum. Sana da boylesi denk gelebilir mesela. Boylesi denk gelse saygi duymamis olman kesin ifadeler kullanman rahatsiz etti beni. Simdi de tatliya bağladık. Sorun yok.
Uzun ve ikna edici görüşlerin için teşekkür eder iyi geceler dilerim
Iyi geceler. Uzun görüşlerimi okudugun ve zaman ayırdığın icin ben tesekkur ederim. Bu kadar detayli yazmamin sebebi anlasilmak ve aciklamaktı yoksa zor oluyormus uzun gorusler yazmak, pek tercihim olmuyor zaten normalde. Iyi gunler
Eig icin tesekkurler
Ricalar efendim
Uzun olmasın. Ama olsun..😊
Ricalar datlım
Cevap
5Cevap
Etkilemez ama sert olduğu için sakallar tahriş edebilir 😂
Napalım yani, sakalımıza vernel mi sürelim? 🤣🤣
Kötü etkiler
Soru başlığını kopyala yapıştır yapıp tekrar açıklama kısmına yazan biri nasıl fenomen seçilebiliyor, ben onu anlamadım.
Eşimde sakallı trasli erkeği sevmem. Kısa sakallı iyi değil batıyor
Olumlu etkiler bence.
Daha çok tahrik oluyorlar
Aksine bıyık sakal olunca daha azdırıcı oluyor. Hele yeni traş olmuşsa 😁
Tecrübe
Evet 🥲
Ediyor. Normal öpüşürkende, oralde de, ilişki esnasında da irilti ediyor.
irite*
Yeni çıkan sakal rahatsız eder
Umarım irite etmiyordur
Hayır
hayır daha iyi bence
Biliyorsun tadını
Karım olsunda keseriz onuda
Bakımlı sakalsa güzel olur bence
Etmez
Kimisini rahatsız eder elbette
Öpüşürken güzel ama oralda batıyor
olur mu tam tersi fırça görevi görüyor