Cinsel Yaşam Göğüs erkekleri çok mu etkiliyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Cidden o kdr etkileniyo musunuz Göğüs erkekleri çok mu etkiliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. beni etkilemez 0 0 Yorumla
Sondans20 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kadınlığın en temel özelliği.. Nasıl etkilemesin ki 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Haklısın Yorumla Sondans20 1 yıl Ne kadar var Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ona göğüs denmez... Bir kadın olarak biliyor olman lazım...Onların bir adı var... Meme... Me Me... 😅 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hshahssjhdjd Yorumla Sundaddy 1 yıl Neymiş 😂 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Göğüsler sevişme anında tamamlayıcı olarak görüyorum 1 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. bildiğin gibi değil :)dakikalarca bankası geliyor insanın gerisini sen hayal et :) 1 1 Yorumla dreamliner61 1 yıl sonrasında da malum şey oluyor tabi ki :) Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet etkiliyor. Kadının göğüs ve kalçası bizi ceker dekolteside kobrayı uyarir 0 0 Yorumla
olgun1kisii Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yani öpülüp okşanması gereken bir organ ama yatak harici ilgimi Çekmez 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Yani iyi göğüsler var cidden etkilenmemek elde değil tabi 0 0 Yorumla
Mmustx Takip Et Bilge Yaş: 28 1 yıl Her yaşta ayni tepki nasl ki bebeler gornce mutlu olur susar aynn öyle 🤣 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hahahah cidden öyle Yorumla Mmustx 1 yıl Tabi 🤣 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. yok beya meme dedıgın 80b olsun yeter onemlı olan got 0 2 Yorumla Soran 1 yıl niye Yorumla darrrrbelimatttkapp 1 yıl 80b sevıtorum ben su damlası seklınde ucları dık karsıyı gosterıyo avuca alması kolay sıkması zevklı Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Feminen özelliklerden biri tabi etkiler. 1 5 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Alta gelip birisi erkeklerdede gögüs var demesin. Erkeklerdeki göğüs anne karnında cinsiyeti belli değilken östrojen kadınlık hormonu ile oluşur Erkekler kromozom olarak YY değil XY. Erkeklerki gögüs pasif etkisi yok tabi. Bilimsel bir şey bu. Yorumla Soran 1 yıl Evet ikisi nir mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yorumlarda bazı erkekler çok değil demiş şaka gibiler Yorumla Soran 1 yıl bundan etkilenmeyen erkek mi olur🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynen öyle 😅 Yorumla
kemalburak38 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Hemde çok fena ama her göğüs değil tabiki 1 0 Yorumla
Maaniac Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı. Disardan bakildigin da popo kadar etkilemiyor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hımm Yorumla Maaniac 1 yıl Sadece yatak da Yorumla
samsam06 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kimi erkek göğüs kimi erkek kalça sever. 0 0 Yorumla
Rijit Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Küçük olursa çok severim etkiler beni 0 0 Yorumla
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. baktığımız şeylerden biri 0 0 Yorumla
BriannOconner01 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% 1 yıl Daha çok kalçalar 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kalça niye Yorumla BriannOconner01 1 yıl Önceliğim diyelim. Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Etkiler 0 0 Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Evet etkiliyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ne kadar etkilendiğimi anlatabilir miyim? 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Anlat Cevap sahibi 1 yıl Burdan olmasa olur mu c e z a yemesem Soran 1 yıl Gzldn çk Cevap sahibi 1 yıl Ciktim
Erkekler Ne Diyor
beni etkilemez
Kadınlığın en temel özelliği.. Nasıl etkilemesin ki
Haklısın
Ne kadar var
Ona göğüs denmez... Bir kadın olarak biliyor olman lazım...
Onların bir adı var... Meme... Me Me... 😅
Hshahssjhdjd
Neymiş 😂
Göğüsler sevişme anında tamamlayıcı olarak görüyorum
bildiğin gibi değil :)
dakikalarca bankası geliyor insanın gerisini sen hayal et :)
sonrasında da malum şey oluyor tabi ki :)
Evet etkiliyor. Kadının göğüs ve kalçası bizi ceker dekolteside kobrayı uyarir
Yani öpülüp okşanması gereken bir organ ama yatak harici ilgimi Çekmez
Yani iyi göğüsler var cidden etkilenmemek elde değil tabi
Her yaşta ayni tepki nasl ki bebeler gornce mutlu olur susar aynn öyle 🤣
Hahahah cidden öyle
Tabi 🤣
yok beya meme dedıgın 80b olsun yeter onemlı olan got
niye
80b sevıtorum ben su damlası seklınde ucları dık karsıyı gosterıyo avuca alması kolay sıkması zevklı
Feminen özelliklerden biri tabi etkiler.
Alta gelip birisi erkeklerdede gögüs var demesin. Erkeklerdeki göğüs anne karnında cinsiyeti belli değilken östrojen kadınlık hormonu ile oluşur Erkekler kromozom olarak YY değil XY. Erkeklerki gögüs pasif etkisi yok tabi. Bilimsel bir şey bu.
Evet ikisi nir mi
Yorumlarda bazı erkekler çok değil demiş şaka gibiler
bundan etkilenmeyen erkek mi olur🤣
Aynen öyle 😅
Hemde çok fena ama her göğüs değil tabiki
Disardan bakildigin da popo kadar etkilemiyor
Hımm
Sadece yatak da
Kimi erkek göğüs kimi erkek kalça sever.
Küçük olursa çok severim etkiler beni
baktığımız şeylerden biri
Kalça daha çok etkiliyor
Ben wow olmuyorum ama Seviyorum
Daha çok kalçalar
Kalça niye
Önceliğim diyelim.
Etkiler
Evet etkiliyor
Şekline göre
Maalesef
Ne kadar etkilendiğimi anlatabilir miyim?
Anlat
Burdan olmasa olur mu c e z a yemesem
Gzldn çk
Ciktim
Ebet
Hayır
tiksşnççç
Neden
Evet
Evet
Evet