Cinsel Yaşam Erkekler boyundan etkilenir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Beyaz tenliyim v yaka tişört giyitorum boynum baya açılıyor ama dekolte yok. Etkileniyor musunuz boyundan Güncellemeler+1 yıl Süper soru Erkekler boyundan etkilenir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
xerdi Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Hanımefendi bende beyaz ten kadın severim ama her beyaz kadın ten güzel gelmez o yüzden böyle soruya cevap alamazsın. 0 0 Yorumla
dartXman Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 35% +1 yıl Yürüyüş endam saçlar yürürken sallanıyor bir oyana bir buyana gidiyor boyun açılıyor sa evet!! 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Koklayinca miss gibi parfüm kokuus varsa evet 0 0 Yorumla
rhythm072 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 44% +1 yıl Tipine göre değişir bu durum eğer güzelsen her türlü dikkat çekersin 0 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Sadece boyundan değil , her şeyden etkilenir onlar. 0 0 Yorumla
OtuzlarındaBirAdam Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Senin boyun kaç santim ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahah Yorumla OtuzlarındaBirAdam +1 yıl 🤗😅 Yorumla
BubiiBubii Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Yank kimisi etkilenir kimisi etkilenmez 1 0 Yorumla
AydınlıkMYHEART Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bogazlayinca avcuma gelirse etkilenirim 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Görsem söyleyebilirim 0 0 Yorumla
Makro00 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı. Görsele bakıp karar vermem lazım. 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Fiziğini görmeden etkilenmem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl yeterki kimi erkeğe ten olsun 😂 0 2 Yorumla Darker_ +1 yıl Hayir yanlış dusunuyosun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl genelleme yapmadım kimi erkek diyorum Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet benim ilgimi çeker 0 0 Yorumla
CENK_XXL Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İyi emilir 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Yeap 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Ben etkilenmm ya 0 0 Yorumla
orhii59 Takip Et Bilge Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. kişiye göre değişir 0 0 Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hemde nasıl 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır 0 4 Yorumla isterseninanma +1 yıl Bir bayana nikahsız yan gözle bakmak bize yakışmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu niye benim yorumumun altına yazdın kral Yorumla mutluet06 +1 yıl Ndjjsksksozokskxkksks Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @mutluet06 ne oldu Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Etkilenmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Hanımefendi bende beyaz ten kadın severim ama her beyaz kadın ten güzel gelmez o yüzden böyle soruya cevap alamazsın.
Yürüyüş endam saçlar yürürken sallanıyor bir oyana bir buyana gidiyor boyun açılıyor sa evet!!
Koklayinca miss gibi parfüm kokuus varsa evet
Tipine göre değişir bu durum eğer güzelsen her türlü dikkat çekersin
Sadece boyundan değil , her şeyden etkilenir onlar.
Senin boyun kaç santim ki
Ahahahah
🤗😅
Yank kimisi etkilenir kimisi etkilenmez
Evet sıcak nefes güzel oluyo
Gıdıktan dermişim haha
Bogazlayinca avcuma gelirse etkilenirim
etkileniyorum desem
Boynun neyinden etkileneyim
Görsem söyleyebilirim
Görsele bakıp karar vermem lazım.
Evet hemde baya.