Cinsel Yaşam Erkekler boyundan etkilenir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Öpüşürken erkeğin boynundan tutmak veya boynundan öpmek tahrik eder mi? Erkekler boyundan etkilenir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Hakan3595 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Ne kadar tahrik olunursa, o kadar iyi sistem çalışıyor :))) 0 8 Yorumla Soran +1 yıl istekli mi olur😃 Yorumla Hakan3595 +1 yıl Senin işini daha iyi bitirir Yorumla Soran +1 yıl Yok sadece öpüşme dışında bir şey olmuyor Yorumla Hakan3595 +1 yıl O zaman yeterince tahrik edemiyorsun demektir Yorumla Soran +1 yıl Hayır oluyor hatta nefesi hızlanıyor. Ama ben ileriye gitmesine izin vermeyeceğimi biliyo Yorumla Hakan3595 +1 yıl Ben olsam senin izin vermemeni dinlemezdim Yorumla Soran +1 yıl İyi sabrediyo demek ki Yorumla Hakan3595 +1 yıl Ne sabrı ya, o sırada sabır mı kalır Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır ifrit olurum huylanmaktan başka bir şey değil 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Başka bir yolu yok gibi ama Yorumla _Expendable +1 yıl Nasıl yok , erkek için hoslanmasina gerek yok ki , dudakların tenin kokun ona yeter. İlla onun bir yeriyle özel ilgilenmene gerek yok. Yorumla Soran +1 yıl Evet onlar zaten oluyor opme, kokum falan. Ama yeterli olmaz sandım Yorumla _Expendable +1 yıl Yaaa mesela kadınlar çamaşırlarına özen gösterir seksi olsun falan. Bazen o bile zaman kaybı ve işe yaramaz. Sadece ilk an için etkileyici olabilir o kadar. Yorumla Soran +1 yıl Yani önemli olan kadına duyulan arzu mu? Bir şey yapmasa da Yorumla _Expendable +1 yıl Aynen öyle , ama tabiki kötü bir durumla karşı karşıya gelmek soğutabilir. Erkek her zaman atılgan ve isteklidir. Ayrıca iradesiz ve hayır diyemez. Yorumla Soran +1 yıl Ben her zaman bakıma dikkat ederim. Ama öpüşmekten ilerisi olmadı hiç. İstekli olsa da kendini tutuyordur mecbur Yorumla _Expendable +1 yıl Sen ne kadar izin verirsen ve ne kadar yanlız kalırsanız o kadar ilerler. Bunu kendi adıma düşündüm. Yorumla
yenibirisi1 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Evet eder. Dokunmaktan ziyade Bi dil veya öpücükler :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim kocam neresine dokunursam ordan etkileniyor masrafsız hahsjsjjd 2 1 Yorumla emircan2001 +1 yıl seninki baya etki alanı geniş Yorumla
LaNDaC Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. ben çok huylanıyorum :D 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yapmiyim mi yani Yorumla LaNDaC +1 yıl tahrik etmek istiyorsan yap Yorumla Soran +1 yıl Hangisi peki? Öpmek mi dokunmak mi Yorumla LaNDaC +1 yıl normal dokunmadan bişey olmaz ama öpme , nefesini hissettirme ve dil değdirme tahrik eder Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim boynum uzun boyumda oyle. Sevgilim hep boynumu operdi yalardi ben kendimi kaybederdim :) 0 0 Yorumla
MkSubZero Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Her delikten etkilenirim göbek deliği dahil 0 0 Yorumla
SertSevimliAdam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. öpmek beni tahrik eder. 0 0 Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. olur tabiki bazılarında bende severim 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Evet eder 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ne kadar tahrik olunursa, o kadar iyi sistem çalışıyor :)))
istekli mi olur😃
Senin işini daha iyi bitirir
Yok sadece öpüşme dışında bir şey olmuyor
O zaman yeterince tahrik edemiyorsun demektir
Hayır oluyor hatta nefesi hızlanıyor. Ama ben ileriye gitmesine izin vermeyeceğimi biliyo
Ben olsam senin izin vermemeni dinlemezdim
İyi sabrediyo demek ki
Ne sabrı ya, o sırada sabır mı kalır
Hayır ifrit olurum huylanmaktan başka bir şey değil
Başka bir yolu yok gibi ama
Nasıl yok , erkek için hoslanmasina gerek yok ki , dudakların tenin kokun ona yeter. İlla onun bir yeriyle özel ilgilenmene gerek yok.
Evet onlar zaten oluyor opme, kokum falan. Ama yeterli olmaz sandım
Yaaa mesela kadınlar çamaşırlarına özen gösterir seksi olsun falan. Bazen o bile zaman kaybı ve işe yaramaz. Sadece ilk an için etkileyici olabilir o kadar.
Yani önemli olan kadına duyulan arzu mu? Bir şey yapmasa da
Aynen öyle , ama tabiki kötü bir durumla karşı karşıya gelmek soğutabilir. Erkek her zaman atılgan ve isteklidir. Ayrıca iradesiz ve hayır diyemez.
Ben her zaman bakıma dikkat ederim. Ama öpüşmekten ilerisi olmadı hiç. İstekli olsa da kendini tutuyordur mecbur
Sen ne kadar izin verirsen ve ne kadar yanlız kalırsanız o kadar ilerler. Bunu kendi adıma düşündüm.
Evet eder. Dokunmaktan ziyade Bi dil veya öpücükler :)
Benim kocam neresine dokunursam ordan etkileniyor masrafsız hahsjsjjd
seninki baya etki alanı geniş
Ikizler erkegi cok etkilenir
ben çok huylanıyorum :D
Yapmiyim mi yani
tahrik etmek istiyorsan yap
Hangisi peki? Öpmek mi dokunmak mi
normal dokunmadan bişey olmaz ama öpme , nefesini hissettirme ve dil değdirme tahrik eder
Tamam teşekkürler
Benim boynum uzun boyumda oyle. Sevgilim hep boynumu operdi yalardi ben kendimi kaybederdim :)
Her delikten etkilenirim göbek deliği dahil
öpmek beni tahrik eder.
evettttneden etkılenmesn
Evet kadınlar daha hassas ama
Evt.
olur tabiki bazılarında bende severim
Boyundan opmek evet
Hayır
Evet eder
Hayır
Öptün mü hiç
Kişisine göre evet