Cinsel Yaşam Göğüs sarkması erkekler için ne kadar önemli? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Isiniz gucunuz gogus olunca merak ettim Göğüs sarkması erkekler için ne kadar önemli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Her şey görsellik değil 👍Daha önemli şeyler var. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Herkes aynını düşünse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman benim gibi düşünenlerin değeri kalmaz Yorumla Soran +1 yıl haklısın bravo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eğitimle mi ilgili bir işin var? Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl kadınlar için erkeğin aletinin büyüklüğü gerçekte ne kadar önem arzediyorsa dön kendine sor cevap o kadardır... 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Önemsiz diyorum Yorumla PATRON79 +1 yıl Göğüste bizim için öyle Yorumla Soran +1 yıl vay be inş bakalım Yorumla PATRON79 +1 yıl büyüklük için söyledim yoksa çok rahatsız edici derecede bir sarkma varsa o gerçekten soğutur. Yorumla
Çekilmez1adam Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Yok benim işim kalça. O büyük ve geniş olsun kafi 😅 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hahha niye Yorumla Çekilmez1adam +1 yıl Basene zaafım var da 😍🥵 Yorumla Soran +1 yıl ahah iyimiş Yorumla Çekilmez1adam +1 yıl Senin sadece göğüsler mi büyük? Yorumla
-Brahmann- Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Sarkıyorsa yaşlanmıştır. Önemli ama en önemli şey değil. Kaldı ki erkekler sarkmışı, pörsümüşü, dik olanı, yuvarlağına bakmıyor artık. 0 0 Yorumla
BayyBilen Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı. Doğum olunca, kilo kaybı olunca, yaş ilerledikçe sarkma olur. Normaldir. Bir erkeğin hayatındaki kadın göğüslerden ibaret değildir 0 0 Yorumla
y3s5f Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl tabi dik olması çok önemli ama hile yapıp dikleştirici kullanıp erkeği kandırma ilişki ilerledikten sonra sorun edebilir 0 0 Yorumla
Thefurkan2343 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 87% +1 yıl pek önemli değil nasılsa sarksa da sarkmasada bizim için aynı işe yarıyor 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hadi ya bana niyeyse güzel olsun isterler gibi geliyor Yorumla Thefurkan2343 +1 yıl sana öyle geliyor ama yaptığımız hep aynı sonununda küçük büyük farketmez Yorumla Soran +1 yıl Hahaha olabilir bilemedim Yorumla Thefurkan2343 +1 yıl ahh merkak etttim bak seni şimdi nasıl sarkıyorlar Yorumla Soran +1 yıl Sjjsjs Yorumla Thefurkan2343 +1 yıl ekle benı nırsey soradxcagım Yorumla
Vâkıf1358 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Çok önemli. O yüzden bizimkiler sarkmasın diye spor yapmaya başlayacağım. 0 0 Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sarkik daha cokHosuma gidiyor sanki 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Uluocakerem +1 yıl Cok etkileniyorum arasina aliyor vakumluyor ya cok guzel Yorumla Soran +1 yıl Bilemedim ya Yorumla Uluocakerem +1 yıl Seninki sarkik sanirim bilemedim dedin ya :) Yorumla Uluocakerem +1 yıl Tanimak isterdim seni belki fikirlerim olabilir Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Çok önemli değil çözümü olan bir şey 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Estetik mi jsjs ay sütyenle sevişmeyi bile düşündümm Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Estetik güzel bir çözüm kadının öz güvenini arttırır Yorumla Soran +1 yıl Acılı ama düşünülür teşekkğr Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Kısa bir süre acıya dayanmak uzun bir zaman özgüvenli gezmeye değer diye düşünüyorum Yorumla Soran +1 yıl Orası öyle doğru Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Çok mu sarkık duruyor Yorumla Soran +1 yıl Eh Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Neden böyle oldu kilo alıp verme ya da doğum sonrası oluyor genelde Yorumla Soran +1 yıl Kilo al ver Yorumla
müsaitim06 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Görebilir miyim ona göre yprum yapıyım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hajajahn bir siz akıllı Yorumla müsaitim06 +1 yıl Tabii shshshsh Yorumla
theofi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Aşırı sarkmıyorsa önemsiz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hımm iyi sağol Yorumla theofi +1 yıl Kaç beden ki Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sarkık göğüs hicde hoş olmuyor evet 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sarkmayan göğüs yoktur zamanla sarkar 0 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Benim sevdigim gogus tipi sarkik olmali 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çok asagı inmesi takımlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Büyük olsunda sarkık olsun valla 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Saçma bence ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Büyüklük daha önemlii küçük olduktan sonra dik olsa nolcaakk Yorumla Soran +1 yıl Ahhaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seninki kaç bedeennn Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aaaaa 🤫🤫🤫🤫😃😃 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Noldu Yorumla
marco-pasam Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl güzeller sevisirken 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilemedim Yorumla marco-pasam +1 yıl sarkan memeleri severim evet Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Ben önemsemem 0 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ben severim 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. çok önemli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Her şey görsellik değil 👍
Daha önemli şeyler var.
Herkes aynını düşünse
O zaman benim gibi düşünenlerin değeri kalmaz
haklısın bravo
Eğitimle mi ilgili bir işin var?
Ne alaka
kadınlar için erkeğin aletinin büyüklüğü gerçekte ne kadar önem arzediyorsa dön kendine sor cevap o kadardır...
Önemsiz diyorum
Göğüste bizim için öyle
vay be inş bakalım
büyüklük için söyledim yoksa çok rahatsız edici derecede bir sarkma varsa o gerçekten soğutur.
Yok benim işim kalça. O büyük ve geniş olsun kafi 😅
Hahha niye
Basene zaafım var da 😍🥵
ahah iyimiş
Senin sadece göğüsler mi büyük?
Sarkıyorsa yaşlanmıştır. Önemli ama en önemli şey değil. Kaldı ki erkekler sarkmışı, pörsümüşü, dik olanı, yuvarlağına bakmıyor artık.
Doğum olunca, kilo kaybı olunca, yaş ilerledikçe sarkma olur. Normaldir. Bir erkeğin hayatındaki kadın göğüslerden ibaret değildir
tabi dik olması çok önemli ama hile yapıp dikleştirici kullanıp erkeği kandırma ilişki ilerledikten sonra sorun edebilir
pek önemli değil nasılsa sarksa da sarkmasada bizim için aynı işe yarıyor
Hadi ya bana niyeyse güzel olsun isterler gibi geliyor
sana öyle geliyor ama yaptığımız hep aynı sonununda küçük büyük farketmez
Hahaha olabilir bilemedim
ahh merkak etttim bak seni şimdi nasıl sarkıyorlar
Sjjsjs
ekle benı nırsey soradxcagım
Çok önemli. O yüzden bizimkiler sarkmasın diye spor yapmaya başlayacağım.
Eğer ki benim emmelerim dolayi sarkıyorsa no problem
Sarkik daha cok
Hosuma gidiyor sanki
Niye
Cok etkileniyorum arasina aliyor vakumluyor ya cok guzel
Bilemedim ya
Seninki sarkik sanirim bilemedim dedin ya :)
Tanimak isterdim seni belki fikirlerim olabilir
Çok önemli değil çözümü olan bir şey
Estetik mi jsjs ay sütyenle sevişmeyi bile düşündümm
Estetik güzel bir çözüm kadının öz güvenini arttırır
Acılı ama düşünülür teşekkğr
Kısa bir süre acıya dayanmak uzun bir zaman özgüvenli gezmeye değer diye düşünüyorum
Orası öyle doğru
Çok mu sarkık duruyor
Eh
Neden böyle oldu kilo alıp verme ya da doğum sonrası oluyor genelde
Kilo al ver
Görebilir miyim ona göre yprum yapıyım
Hajajahn bir siz akıllı
Tabii shshshsh
Aşırı sarkmıyorsa önemsiz
Hımm iyi sağol
Kaç beden ki
Sarkık göğüs hicde hoş olmuyor evet