Cinsel ilişkide kadınlar neyden mutlu olur? Ne yapılması hoşlarına gider? Bir kadın ne ister partnerinden?
![Friends with Benefits [2011]](https://cf.kizlarsoruyor.com/q25066667/02047117-86a4-4195-b2e0-58e07f5ff88e.jpg)
Cinsel ilişkide kadınlar neyden mutlu olur? Ne yapılması hoşlarına gider? Bir kadın ne ister partnerinden?
![Friends with Benefits [2011]](https://cf.kizlarsoruyor.com/q25066667/02047117-86a4-4195-b2e0-58e07f5ff88e.jpg)
Bence bunun belirli bir olayı yok o anki ortama ve şartlara göre değişir. Benim nacizane fikrim de kadınlar cinsel birliktelikten çok o ana gelene kadar ki istekden daha fazla zevk aldıklarıdır. Klişe olarak da (gerçi tüm kadınlar buna bayılıyor 😀) hiç bir kadın sevişme öncesi buna hayır diyemez yani 😛😛😛😝😝😝
Kadını dinlemek😇
Erkeklerin çoğu kadını dinlememek sebepli kaybeder. Sekste sadece "erkeğin" dediği olacak, "erkek" baskın olacak kafasıyla kadına izin vermeyen veya onun istekleri ile dalga geçen erkekler kaybetmeye mahkumdur.
Kadın "acıyor" diyince durup onu öpmeye başlamayan, aksine surat yapıp daha sert giren erkekler "kaybetmeye mahkumdur"
Daha sonra da "ya bu kadın niye artık istekli sevişmiyor" diyen erkekler, hatayı kadında değil, kendilerinde aramalıdır. Kadını yükseltemeyen erkek, ya günlük iletişimde de kaba biridir, kadını kırıyordur, ya da işinin erbabı değildir...
Öyle erkekler vardır ki, sekse en uzak kadını bile sırıl sırıl sıklamlatır...
Kadını dinleyeceksin, kadına hükmedeceksin, kadının da sana hükmetmesine izin vereceksin, zevki tadacaksın...
O kadar haklısın ki kedicim... Ahh ahh hiç bilmiyorlar işlerini senin dediğin gibi işte...
burada en iyisiyim diye caka satanlar kadının ruhundan en çok anlamayanlardır😀🤣
Ahhahxsjsj😂😂
Önce saygı , sevgi , güven , değer bilinmesi. Tecrübeli olmak uzun on sevisme ve uyarılma noktalarını iyi ayarlamak. Vajinal, anal uyarilma. Acele etmeden uzun yapılan seks. Özel bir ortam romantizm hemen cinselliğe girişmemek.
Kadını okumak. Her anlamda. İlişki öncesi ve sonrasında bunu başarıyla yapıyorsa kadın zaten mutlu oluyor.
Çok haklısın
Cevap
19Cevap
Empati.
Kadının cinsel ilişkide kendisini nasıl hissettiğini anlamak, neye ihtiyaç duyduğunu içtenlikle keşfetmek, ona tam olarak neyi hissettirdiğini sorgulamak... Bu, sadece ona uygun fiziksel dokunuşlar yapmaktan çok daha fazlası olur.
Sadece vücudunu değil, ruhunu da tanımaya çalışmak, onun arzularını ve sınırlarını dinlemek anlamına gelir. Kimi zaman sadece gözlerinin içine bakmak, ellerinin tenini nazikçe okşaması, nefesini dinlemek, kelimelerle sarf edilen sevgi dolu sözler bile büyük fark yaratır.
Tahminlerim var aa tecrübeli olduğumdan değil tabikisi :D deneyimsizken başarılı olmak pek mümkün değildir. Bu yüzden "üff neler yaparım ben buna" denilen kadınla yatağa girince, sönmüş balonunu gizlemek için playstation muhabbeti yapan kardeşler çok görülür. Dil bilmek kesinlikle bunlardan biridir.. ister tatlı dil olsun, ister kıvrak dil olsun, o kadar da kasmayalım..
😂😂😂 O da iyiymiş...
Bilmiyorum ne yazıkki...
belkide partneriyle etkili bir iletişim kurmaları olabilir. Düşüncelerini ve isteklerini dile getirirken yanlış anlaşılmayacağını bilmesi , onu mutlu edebilir. Tamamen kafadan atıyorum bilmiyorum esasen ahahha
Çok doğru atıyorsun kafadan arkadaş... İletişim her şeyde önemli olduğu gibi tabii ki bu konuda da önemli...
Öncelikle genelleme ve ön yargılardan uzak durmak 😀
Bu noktaya gelince her şey daha güzel ve keyifli olmaya başlayacaktır zaten 🙃
En güzelide bu değil mi zaten
Aynen öyle 🙃
Uzmanı zamanında böyle buyurmuş;
Tıkla heyecanı yaşa

bence hükmedilmek her kadında işe yarar, ama boşaldıktan sonra aynı tavırda devam etmemek mantıklı 😅 sonra sorun olabilir
Bence jadin doyurulmak doyuruluken kendisinin kadinliginin hissettirilmesini ister ipleri elen alan bir partner ile sekse yon veren bir partner ister
sonsuz fantezi, sonsuz hayal ve en önemlisi ön sevişme ki ben buna işçilik diyorum
Kadının istekleri doğrultusunda ne istiyorsa herseyi yapar onu mutlu ederim
Her detayının güzelliğinin ne denli kıymetli etkileyici olduğunu hissettirmek
Herkes farklidir bos ver milleti herkes kendi yapip denemesi lazim bulmasi lazim
Güzel bir birliktelik ve cam sulanmadan dikil Mez * yalannmadan sikilmez
Sabah akşam sert şekilde pompalayacaksın ondan mutlusu olmaz
Kadına erkeğin gücünü ruhen hissettirirsen iş tamam.👍😊
Karslikli zevk uzn sürmesi sevişmek
Sevgi ve ilgi ile nazikçe yaklaşmak..
İlgi ve öncelik ister
Oral seks kesinlikle
Nelerdir söyle bakalım sayın seks profesörü
kadından sonra orgazm olabilmek.
Anlatmam yaşatırım
Ağzına vermek
Oral yaptığım her kadın mutlu oluyo