- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılAltta pasif bir şekilde dümdüz yatmayan, hareketsiz olsa da bitse kafasından uzak ve pozisyon çeşitliligine, oral sekse falan mesafeli olmayan kadınsan mutlu olurlar çok kasma bence
72 Yorumla- +1 yıl
Bu nası ikilem ya
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmediğim özellikleri sevmeyecek birisi olmalı, ben o olmaz diyorsam ama o inatla şunu bunu istiyorum diyecekse öyle birine kapıyı gösteririm. Ama zaten uyum muazzam bir şey değil midir? O zaman her şey çok haz dolu oluyor. 🤭🙃
19 Yorumla
Soran+1 yılBence yapbozun eksik parçası gibi birbirini tamamlayan bir durum senin eksiğini karşı cins tamamlar bunlar daha çok tezzatlık olur
Cevap sahibi+1 yılYa şimdi özeli buraya dökemem ve yazması da ayıp ve utanç verici bir durum olabilir ama kısacası dinimizde kurallar vardır ve kurallara riayet etmemiz lazımdır.
Soran+1 yılHelal olsun
Cevap sahibi+1 yılNeden böyle dediniz
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim bu arada en iyi cevap için.
Soran+1 yılBu sitedeki çoğu erkeğin yorumlarda özelini herkese anlatmaya çalışması ve bunu bir özgüven olarak görmesi kadar saçma bir şey görmedim bu sitede. seninle aynı fikirdeyim özel adı üstünde ve başkasına anlatılacaksa özel olmaktan çıkar sitedeki yorumlara dayanarak çoğunluğun sapık ruhlu olduğu kanısına vardım doğru düzgün kişiler azınlıkta yorumuna dayanarak da o azınlık kişilerden biri olduğun için eig senindir :))
Cevap sahibi+1 yılBeni böyle biri olarak gördüğün için ve o ödüle layık gördüğün için de teşekkür ederim. Ben de bir şey söyleyecek olursam sen de çok iyi birine benziyorsun diyebilirim. 😊
Soran+1 yılTeşekkür ederim, iyi günler.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, iyi geceler 😅. Ha kusura bakma işim vardı da geri dönemedim geç dönüş oldu birazcık ve bunu da açıklamak istedim. 🥲
+1 yılNe istediğini bilen, anı yaşayan, sabırlı olan. Fiziksel olaraksa şöyle ortalama boylarda ideal kilo formunda, ortayla zayıf arasında göğüs ve kalçalar. Ha birde beyaz ten ve kızıl saçlı olursa sevinirim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce beni mutlu etsin de sonra düşünürüz ajsj
110 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla bacakta kolda kıl olabilir ama onun dışında döşte falan olmasın. 180 kumral esmer dişleri güzel bide işi bilen olursa taparım jdjdkd
72 Yorumla- +1 yıl
Aha işte ben 😂
Kadini oncelikle mutlu etmek hazzi yasatmakk onemli olann zevk almasini saglamakk zatenn kadin muyltlu olursaa her sekikde iliski guzel olurr ve temizlige de dikkat edilmelii
00 Yorumla
+1 yılvahşi olsun isterim ama o vahşi oldu halde onu ehlilestormek köle gibi yapmak hoşuma gidiyor altimza ezmeyi itaat ettirmeyi çok severim ve yaaprken gpzlerine bakıp defalarca yalvartarak boşaltmayı 🥰
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılbence consellige her zaman hazir olmali benim gibi cinsel espirisi bol biri olmasi lazim konuyu oraya getirmek kolqy olsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl7/24 istekli ve altı ıslak olmalı, böyyüg memeli, dilli dudaklı ve dudakları kara ve etli vajinalı bir kadın olmalı
01 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Spor yapan biri olması fit görünümlü olması gerekir veya zayıf bir de bakımlı olması çok önemlidir benim için
00 Yorumla
+1 yılyani sisman degil ama balık etli olsun bakımlı olsun temiz olsun normal olsun ama en önemli insan olsun
00 YorumlaKıvrak olmalı. Yeniliklere ve fantezilerle açık ve sürdürülebilir olmalı.
00 Yorumla
+1 yılİstekli olmassı libidosu yüksek olması yeter. Geri kalanını ben hallederim😀
00 YorumlaHiç hayır dememeli o olmaz bu olmaz onu yapmam gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aşık olmalıyım. Boyle bir kadın beni her şekilde mutlu eder.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. kişisel temizlik ve bakımına önem versin yeter. gerisini ben hallederim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltutku ve haz anlayışı olan, uyum arayan.
zamana karşı yarışır gibi formaliteden yatak anlayışı olan kadınları hiç çekici bulmuyorum. aura bence önemli bir ipucu
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi bence bak görmeden söylüyorum hislerim kuvvetlidir asla yanılmam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hafif balık etli, dolgun göğüslü falan olmalı...
Önce göze sonra vücuduma hitap etmeli...00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılYatakta herşeyi devletten beklememeli aynı şekilde karşılık vermeliki istek ve arzu devamlı üst seviyede olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakalım erkeler neler isterlermiş hahaha
106 Yorumla
Soran+1 yılBende meraktan sordum ilerdeki eşim için😂
Cevap sahibi+1 yılİyi yaptın haklısın bende merak ettim hahah geleceğe yönelik bilgi toplayalım 😅
Soran+1 yıl👍
- +1 yıl
fanteziye açık olmalı
Cevap sahibi+1 yılNe tür fantezi?
- +1 yıl
grup mesela
Gizli Üye(18-24)+1 yılGüzel giyinmesi fanteziler olması azdırıcı sözler tüm isteklerimi yerine getirmesi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenimle her fanteziyi yapsın kendini bana bıraksın yeter..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevişmek oral yapmak için güzel bir fiziğe sahip kız olsun ben sevişmeyi seksten daha çok seviyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kucağımda benek gibi kendini sevdirmeli şımarmasını istiyorum ilgiden
00 Yorumla
11 ayUyumlu içten yeniliklere açık orta ölçüler de bir kadın iyidir birde oral da güzel olmalı..
00 Yorumla
+1 yılÇok istekli olmalı bi de vajinası hafif kıllı olmalı
00 Yorumla
+1 yılOda istemeli her şeyi bana bırakmamalı. Fiziği iyi olmalı ve temiz olmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yatakta GS forması giysin 💙💛
01 Yorumla
Soran+1 yılSende fenerbahçeli oluyon:) büyük derbi 😂
+1 yılO kadını burada nasıl anlatayım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 875 cevap paylaştı.
+1 yılBeyaz ten olmassa olmazim🤣
00 Yorumla
+1 yılAbazalar dolmuş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadın cazibeli olacak çekici güzel seksi olmalı
00 Yorumla
+1 yılFizik ve cilve.
Üstüne bir de sevgi varsa...00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uyumlu ve ilgili olsun ben yetiştiririm partnerimi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. İnce bel kalın bacak orta göğüs ölçüsü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılIstekli guvenilir, uyumlu ve seksi sevmeli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılZeki
Özgüvenli
Bakımlı00 Yorumla
+1 yılSınırsız olmalı.
00 Yorumla
+1 yılBenim icin değil kendi icin yapmali
00 Yorumla
+1 yılher dediğimi itiraz etmeden yapmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok iri şakaları olmali
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılRuhsal yönden mutlu etsin yeter.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılYatakta o.. rospu olmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöncelikle ölü balık kokusu olmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇılgın yaramaz fantezileri olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkelği ile her sey yapanlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılAnlatılmaz yaşatir canim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. İşdahlı
00 Yorumla
+1 yılStandart kadın
00 Yorumlakonusmali
00 YorumlaBalık etli 30 yaşlarda
00 Yorumlaoral seks çeksin
00 Yorumla
+1 yılcilveli
00 YorumlaNefes alsın yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİlk kural istekli aktif olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın olsun yeter :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılStraponlu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpembe nüfus cüzdanlı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılistekli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılUyumali
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılSınırı olmamalı
00 Yorumla
+1 yılMutluluk anliktir
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne