Bakalım beyefendilerin marifetleri nelermiş :) Anlatın bakalım cinsel ilişki sırasında kadını mutlu etmenin yolları nelerdir? Taktikleriniz neler? Görelim...
Cinsel ilişki sırasında kadını mutlu etmenin yolları nelerdir?
Kadını mutlu etmenin yolu kadının ruhunu okşamaktan geçer. Erkek seksten önce kadının ruhunu, seks yaparken tenini okşamalı. Ateşli ve uzun bir öpüşmeyle başlayan uzun bir ön sevişmeyi etkili ve tutkulu bir oral seksle süslemeli. Ön sevişmese eller, diller ve dudaklar birbirinin bedenlerinde uzun uzun gezinmeli. İlişkiye girerken bencil davranmamalı, kadının en çok zevk aldığı pozisyonları keşfedip onu boşaltacak şekilde kendini ayarlamalı. Zaten bir erkek bunları yapıyorsa kadın da erkeğine kendini krallar gibi hissettirecek bütün seksiel maharetini en ateşli ve şehvetli şekilde gösterecektir.
Öncelikle güvenini sağlamalısınız. Ve güzel gelmiyorsa size asla zikişmemelisiniz. Muhabbet ederek özel bir fantazisi olup olmadığını öğrenmelisiniz. Çünkü farklı beklentiler, performansınız ne olursa olsun karşılanmadığı zaman partnerinizi rahatsız eder. Seksi kıyafetleri varsa ve onlarla sevişmek istiyorsa, öperek ve okşayarak başlayabilirsiniz. nefes alış verişinive bakışlarını takipedin. kendini size teslim etmiyorsa edene kadar ön sevişme sürmeli. boyun, göğüsler, bacaklar, kalçalar ve amcığı iyice öpüp okşanmalı. ıslaklığını hissetmelisiniz ve sokmanız için yalvaracak duruma gelince belindentutarak kendinize çekinve yavaşca sokun. git gellerin hızı tamamen sizin yeteneğinize bağlı. sertliğide ona göre ayarlayın. boşalması çok sürmeyecektir.
ön sevişme boyun kulak vs vs. ilişkşye girerken meme sıkılır boyuna kulağa dalınır. sonra penisin iyi gereceği pozisyonda zevk aldığını hissedecek ve hissettirecek erkek zevk sularını akıtıp doruklara çıkarken boşalmamasına dikkat ederken vajina biraz gevşeyecek. ozaman erkek doruklara çıkarken zorlanmaya başlar ama boşalmadığından hala penis sertliğini korur kadınların ençok sert hissettikleri ve bildikleri pozisyon doggy dir bundan hariç ismin bulamadığım pozisyonuma geçerim doggyden daha iyi kadın zevkten uçmaya başlar 10 dk dayandı dayandı doyum sahlanır. 20 dkya uzatırsan yatağa yapışır. pozsyonu bikaç görüş önce paylaştım fotoğraf olarak göz fezdire bilirsiniz.
tüm sırları paylaşıyorum o zaman önce ön sevişme sonra çıplak kalınca önce oral seks yapar bana boşalınca ben ona oral yapar boşaltırım ve sonra tekarar uyandırır oral yaparak ve sonra büyük ve uzun bir kavuşma ile muhteşem bir final bu vakte kadar hiç şaşmadı bu taktik memnuniyet %100 oldu hep
Kadın vücudunu tanımak, anatomi bilmek Kadının ritmine uymak arada sırada Yönlendirmesine izin vermek Özellikle ilgilenilmesini istediği yerleri belirtirse bunları göz önünde bulundurmak İstemediği şeyleri yapmamak Kesinlikle rahat hissetmesini sağlamak Bunlardan sonra ister oral seks ister handjob, ister doggy kadın mutlu olacaktır. Bu da orgazma kapı açacaktır. Hem ruhu hem bedeni doyacaktır.
1) kadinimin vucudu yarı görünüyor yarı görünmüyor olacak ve bu elbiseli sevişme olayi bar, tuvalet, araba, sinema salonu vs gibi yerlerde olunca hazzı daha fazla oluyor.
2) Kapkaranlık, yağmurlu bir havada, camı açık odada kadinimla karşılıklı tamamen soyunup yatağa girip yorgani çekip sabaha kadar dokunmadan sohbet etmek.
kiskanilmayi sevmiyorum. sınırlandırılmayi ve sınırlandırmayi da sevmiyorum. Tabiki saygı ve merhamet en önemli şeydir.
özellikle oral. erkek agzını iyice açıp vajinaya yapıştırmalı ve elektrik süpürgesi gibi vakumlamalı. akan zevk sularını israf etmemeli son damalya kadar yutmalı.
Bu olayda kimse kimseyi düşünmüyor insan doğuştan bencil oldukları için bu böyle.. Herkes kendi ihtiyacını düşünür. Ama bu doğru değil. Tabiki sevdiğin evlendiğin eşini düşünürsen oda seni düşünecektir. Karşılıklı olması gerekir. Çünkü erkeklere göre amaç olsun bitsin derdi var ama kadınlarda öyle birşey yok bu konuda daha hassaslar bir kelime ya da davranış onu orda çok fazla kırabilir. Çok dikkat edilmesi gerekiyor.
Kadınla sakalasın. Sımsıkı sarılın. Kulak memesinden itibaren boynunda öpün. Vücudunu okşayın her yanına öpücükler kondurun. Nefesinizi tenine verin. Canı yanınca durun. Isteklerini göz önünde bulundurun (siz istemeseniz bile). Gülümseyin. Onu övün abartmadan. Göz teması kurun. Bazen soft bazen hard olun.
Kadını mutlu etmek aslında cinsel ilişki ile değil, öncesiyle başlar.. buna hazırlık la.. taa ki sabahında arzulamayla ve hazırlıkla.. kimisi için , çiçek , kimisi için güzel bir yemek.. kimisi için eşsiz bir mekan.. ile şaşırtılır.. kadın dır.. şaşırmak ta sevilmek te.. sevildiğini hissetmek te ister...
Uzun bir Ön sevişme şart, partnerim iyice isteklenip islanana kadar, sonrasında yavas yavaş ilerleyerek oral sekse geçmek lazım ve dakikalarca sürmeli, partnerim orgazm olmak üzereyken oral sekse son verip birleşmeye geçmek lazım. Yavaş yavaş başlayıp hızlanmak ve arada anı hızlanmalar ve yavaslamalar olmazsa olmaz. En önemlisi de partnerim orgazm olmayana kadar boşalmak yok, önce o sonra ben sekste
Öncelikle partnerimde konuşurum nasıl bir seks isteğini sorarım ben genellikle sert ilişkiden yanayım.Öncelikle yarım saat ön sevişmemi yaparım dokunma yalama oral sonra yavaş başlarım partnerin durumuna göre sert girerim vurarım bağırırım.
kulak memesini yalamak boyunu öpüp yalamak omuzları öpmek memeleri yalamak oynamak göbeği yalamak uzuuuuunca oral yapmak suyu akana kadar sonrası altın vuruş