Cinsel Yaşam İlk buluşmada cinsellik yaşanabilir mi? (Sayfa 3) HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1525 İlk buluşmada cinsellik yaşanabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 40 kişi beğendi
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İmkansız değil 2 0 Yorumla
freeman0734 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 89% 2 gü Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Oda oldu beaaaa 😁😁🍑🍌 0 0 Yorumla
perimmasali Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 30% 13 gü Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı. 2 mizde istiyorsak olur 0 0 Yorumla
babacan5255 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 490 cevap paylaştı. Bu iki kişinin libirosina bağlı. 0 0 Yorumla
NedeniniMerakEttim Takip Et Xper 4 Yaş: 43 , eic 100% 7 ay Yaşana bilir de, o zaman ilişkinin tadı kalmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 7 ay Duygusal olarak bir çekim olmadıysa ama cinsel olarak beni çekiyorsa olur yaşadım, yaşarımda 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 8 ay FB ilişkisi olur o ilişki olmaz ki artik 5 1 Yorumla Özhtozdmr 5 ay Aynen Fenerbahçem olur hghf Yorumla
salamsucuksosis666 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 11 ay k4srlasmis insanlar için normal 0 0 Yorumla
meldatskn Takip Et Xper 5 Yaş: 22 9 ay Ben yaşadım 8 1 Yorumla gecboşaln34 6 ay Bende de çok oldu Yorumla
İzmirin-BeyEfendisi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olmaması lazım 1 0 Yorumla
Merv3_ Takip Et Xper 5 Yaş: 22 8 ay Cinsellik olmalı ya 6 2 Yorumla Siriusalegori 6 ay Kesinlikle katılıyorum. Seninle bu hakkında konuşmak istiyorum. Yorumla gözüdönenADAM 2 ay seks yoksa mutlulukta yok. Parmakla nereye kadar arkadas Yorumla
Akbey5252 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Ben çok yaşadım öyle 1 0 Yorumla
Özhtozdmr Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. Olan var 1 0 Yorumla
HayLazTiMe Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yaşa bir şey olmaz 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı. Bilemem ana bağlı 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Yaşanmaması daha iyi 1 0 Yorumla
Kardelennnnnnnnnn Takip Et Xper 5 Yaş: 45 8 ay yaşanir 7 4 Yorumla Schleichen 8 ay bir defasın da 3 saat sonra yataktaydık Yorumla gecboşaln34 6 ay Evet çok yaşadım bunu Yorumla Onur06191 6 ay Tebrikler Yorumla Onur06191 2 ay Harika olur Yorumla
Burcucuğum Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 5 ay Yaşanır 5 1 Yorumla gözüdönenADAM 2 ay Enerji varsa hemde tum pozisyonlar denenmeli. O heyecani ancak yasayan bilir Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay Yaşanmamalı 3 14 Yorumla Youngboss1 11 ay Evlenince mi olmalı Yorumla Cevap sahibi 11 ay @Youngboss1 yoo Yorumla Youngboss1 11 ay Eee ne zaman olsun Yorumla Cevap sahibi 11 ay @Youngboss1 birkaç ay en azından ciddi ilişkiyse Yorumla Youngboss1 11 ay Erkek geri duruyorsa peki ama sende çok etkilenirsen naparsın Yorumla Cevap sahibi 11 ay @Youngboss1 üstüne atlarım Yorumla Youngboss1 11 ay 😅 dışarıda bir yerde olsanız diyorum Yorumla Youngboss1 11 ay Çekingen misin normalde 😊😃😃 Yorumla Cevap sahibi 11 ay @Youngboss1 dışarda da atlarım dermişim Yorumla Youngboss1 11 ay Yok yinede atlama ulu orta hshsh Yorumla Youngboss1 11 ay Günaydın 😊❤️🌸 Yorumla Cevap sahibi 11 ay @Youngboss1 tünaydın Yorumla Youngboss1 11 ay Naber Yorumla Youngboss1 11 ay Yüzünü gören cennetlik hshsh Yorumla
meryeem47 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 4 ay Evet 6 1 Yorumla gözüdönenADAM 2 ay Meryem. kendini geceleri kaliba mi basiyorsun Yorumla
ofyeterbebegim Takip Et Xper 7 Yaş: 31 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. 5. Dakikadan sonra ateşlş sevişme başlar 0 0 Yorumla
akirak Takip Et Xper 5 Yaş: 21 3 ay yasanir neden olmasin 3 2 Yorumla MrRamo 3 ay Bak ya Yorumla gözüdönenADAM 2 ay Anlatamazsin Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 16 gü Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. yaşanabilir. 2 0 Yorumla
bunnygirz Takip Et Xper 1 Yaş: 23 23 gü f*ck diyoruz biz buna 1 1 Yorumla Keremcan3535 13 gü Fokbady de olabilri aslidna🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
131Cevap
İmkansız değil
Yaşanabilir, yaşandı
Evlenince yaşanır
Oda oldu beaaaa 😁😁🍑🍌
2 mizde istiyorsak olur
Bu iki kişinin libirosina bağlı.
Yaşana bilir de, o zaman ilişkinin tadı kalmaz
Duygusal olarak bir çekim olmadıysa ama cinsel olarak beni çekiyorsa olur yaşadım, yaşarımda
FB ilişkisi olur o ilişki olmaz ki artik
Aynen Fenerbahçem olur hghf
k4srlasmis insanlar için normal
Ben yaşadım
Bende de çok oldu
burada yazan gercekte kacıyor anlamadık
Karşı tarafın teklifine göre ısrar yok
iki tarafta istiyorsa neden olmasınnnnn 😋
yaşanır keşke olsa bitane 😔
Yaşanmaz. Paçoz olmayın.
Etkilenmek ile alakalı
Bence saçma.
Tabiki yaşanabilir.
resim hoşuma gitti <3
Evet yaşanabilir
Olmaması lazım
Cinsellik olmalı ya
Kesinlikle katılıyorum. Seninle bu hakkında konuşmak istiyorum.
seks yoksa mutlulukta yok. Parmakla nereye kadar arkadas
Ben çok yaşadım öyle
Yaşanabilir.
Yaşanabilir
Olan var
İki tarafta çok istekliyse neden olmasın.
Yaşa bir şey olmaz
Evet
Yaşanmaz.
Hayır
Çok güzel olur
Bilemem ana bağlı
Net aptallıktır
Yaşanmaması daha iyi
Yaşandığı doğrudur
Pek sanmıyorum.
Erkek hep ister kadinda isterse olur
Uuufff tabi kiiii