Cinsel Yaşam İlk buluşmada cinsellik yaşanabilir mi? (Sayfa 4) HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1525 İlk buluşmada cinsellik yaşanabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 40 kişi beğendi
Murat3469 Takip Et Xper 4 Yaş: 40 6 ay Olabilir. Hemen şimdi 0 2 Yorumla Murat3469 6 ay Sadece bir birimizi tatmin edeceksek neden olmasın. Ben ist den. 40 yaşındayım. Yorumla Murat3469 5 ay Evet Yorumla
Aslanboğ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yetern uyum varsa 0 0 Yorumla
Hadiseee222 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 6 ay Olabilir 4 1 Yorumla gözüdönenADAM 2 ay Oluyor hemde muhtesem. oliyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Yasadim 7 4 Yorumla SertKaan 10 ay çok yaşadımmm güzel oluyor Yorumla Cevap sahibi 10 ay @SertKaan aferin buldun yine Yorumla SertKaan 10 ay daha neler bulacağım merak ediyorum. ama merakımı başka şekilde keşifler yaparak kullanmak iyi olmaz mı Yorumla gözüdönenADAM 2 ay O ani hayirla. Ve digeriyle mukayese et. İlk seferde yasanin hazziula. asla. kiyaslanamaz Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Olmamalı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
131Cevap
yaşanabilir
Hayır
Hayır tabi ki de
İlk buluşmada olmaz.
iki tarafta yaniyorsa neden olmasınki
Yaşandı…
Nikahsiz olmamali
Hayır
Olabilir. Hemen şimdi
Sadece bir birimizi tatmin edeceksek neden olmasın. Ben ist den. 40 yaşındayım.
Evet
Olabilirm tabi
Yaşanır
Bu erkeğin ilişkiye olan bakışına bağlı tamamen
Yetern uyum varsa
Tabiki olur benim her seferinde olmuş
Olur
yaşanmazmı
Yaşanır
Olabilir
Yaşanmaz
hayirrr
Oluyor bazen
hayır
Evet çok yaşadım
Hemde nasıl
Olabilir
Yaşanabilir tabiki
Hayır asla
Olabilir
Oluyor hemde muhtesem. oliyor
yaşanamaz
Yasadim
çok yaşadımmm güzel oluyor
@SertKaan aferin buldun yine
daha neler bulacağım merak ediyorum. ama merakımı başka şekilde keşifler yaparak kullanmak iyi olmaz mı
O ani hayirla. Ve digeriyle mukayese et. İlk seferde yasanin hazziula. asla. kiyaslanamaz
Konuşma süresine bagli
En güzeli
Olmamalı
evet
olmamalı gibi
Yaşanır👍
Yuhh
Yaşanabilir
affetmeden
Yaşanır
Evet yaşanır.
Yaşarim ben