9 ayBadoo'da biriyle tanışmıştım. Yiyip , içip, sevişmek içindi, kadın kendisi söyledi niyetinin bu olduğunu. Hakkatten de öyle oldu. iyi ki yaşamışım iyi'ki tanımışım. Keşke hep yapsak diyorum ama ben onu öyle bir doyurdum ki cinselliğe. Birdaha seks yapmak arzusu kalmadı 😅 48 saat boyunca yedik, içtik, seviştik. Otel tuttum. her şey güzeldi. Ilk ve tek buluşmamızdi. Unutamam. Uykuda bile yaptim kadını 😄 24 yaşındaydı. Üniversite okuyordu. Denizli'den gelmişti İzmir'e ahh ahh. Rüya gibiydi. Ne yaptım ne yaptım. Sağlam seviştik ama 😅 hiç kötü bişey olmadi, her şey çok güzeldi. Tatlı bir rüya daydim. Şimdi hep tek gecelik ilişki kovalıyorum. Ne gereksiz kıskançlıklar, nede aldatilmalar, nede tripler. Kafan rahat. her şey güzel. Tek bir gün ve o gün bugün!!!
Profilimi de açık birakiyim belki tek gecelik isteyen olursa. Canına okuyacağım , onunda canına okudum 2 gün. 😅😄😁😆
Ne s1kt1m. Ne s1kt1m ama... Ooofff
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
9 aymeselenin sadece sizin gibi basit bir şeye indirgeyerek "nO nO HaramM" diye saçma bir vurgu yapmanız kadar saçma bir şey yok, bunun ahlak ile ilgisi var toplum huzuru ile ilgisi var, sizin dediğinize gelecekse durum ateist toplumların bile evlilik öncesi ilişki yaşamayı uygun görmediğini anlarsınız. hatta sokakta öpüşmek bile onlar için ayıp olarak karşılanır örnekleri var
00 Yorumla
Kişilerin kendi tercihi
02 Yorumla- 9 ay
Rica ederim :)
- Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.
9 ayhayir yasanmamali
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
9 ayKarşılıklı arzu, çekim ve şehvet varsa, güven hissi de varsa ilk buluşmada da cinsellik yaşanabilir.
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bu durum kesinlikle kişiye göre tercihe göre değişir bence ama şahsi fikrim de emin değilim aradaki duygular her şey gerçekse bir ihtimal verilir sanki onun dışında hiç zann gerekte duymam şahsen. Ama herkesin kendi tercihi.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 980 cevap paylaştı. Çekim varsa ve bu cinsellik saygıyı kaybettirmeyecekse yaşanır.
00 Yorumla
9 ayYaşanmaz. Uzunca bir süre görüşüp güven duygusu gelıstıkten sonra belki. Oda iki tarafın inanç konularında gösterdikleri tutuma göre değişir. Bir taraf ister diğer taraf istemez ise de saygıyla karşılamaktan başka yapabilecek pekte bırsey yoktur 😘
60 Yorumla
9 ayHer buluşmanın ve her tanışmanın, evlilik yoluna gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Yani kimsenin kimseyi oyalamaması gerektiğine inanıyorum. Cinselliğin ise evlilik kurumu içerisinde mahremiyetin paylaşılması gerektiğini düşünüyorum.
32 Yorumla- 9 ay
"Metin Şentürk bile bakmadan almam " demiş.
Bir zamanlar sanayide kalıp fabrikasında çalışıyordum, ustalar da " ellemeden bir şey diyemeyiz" diyorlardı 🤣🤣 - 9 ay
İki birey de aynı konumdaysa ve gönüller birbirini takip ederse gerisinin önemi yoktur🙂
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İlk buluşmadan önceki süreç önemli.
'Merhaba. Yarın kahve içelim mi? Birbirimizi tanıyalım mı? " denilen biriyle elbette olmaz.
Ama aylardır yazışmış, telefonda konuşmuş ve üzerine niyetlerini gizlemeyen insanlar elbette yaşayabilirler11 Yorumla- 9 ay
"Sana pul kolleksiyonumu göstereyim " der belki çaydan sonra?
- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
9 ayİlk buluşmada bence olmaz ya uygunsuz olur bu benim fikrim tabi çünkü ikinci buluşma olmaya bilir yanlış izlenim olur
40 Yorumla
9 ayYaşanabilir de yaşanmayabilir de. Kim nasıl isterse öyle. Ben yaşadım ve düşünülenin aksine çok ciddi, uzun süreli ve güzel bi iliskim oldu. Bence bu tür yargısal değerlendirmeler çok isabetli olmuyor
10 Yorumla
9 ayYorumları okudum da kızlar ve erkekler.. gerçkten ayrı dünyanın insanları.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Öncesinde cinsellik yapslim diye konusulduysa olabilir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayHemde öyle bi yaşanıyor kii yapmam diyen bile yapıyor. Geçen sene ınstagram üzerinden bi kadınla tanıştım askeri personel olduğum için ve doğuda görev yapıyordum görüşme şansımız yoktu izinde görüştük araçla aldım gezdik yemek falan yedik sonra uygun bi yerde durduk sohbet ettik araç içinde ilk buluşma ve bi anda öpüşürken bulduk kendimizi arka koltukta içine girmemle kadının boşalması bir oldu sonra dedi ki yapmayacaktım söz vermiştim pişman oldu ilk ama güvendiği için sorun olmadı hala devam ediyoruz arada kim diyorsa yapmam diye emin olun yapar önemli olan istemesini bilmek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayYok bence ya kafa karıştırır ciddilik anlamında
50 Yorumlailk buluşma nedir ya ilk buluşmada cinsellik varsa ya es ko r t tur ya da ji go lo dur :D
10 Yorumla
9 ayilk buluşmayı cinsellik için planlıyorum zaten :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
9 ayOlunca oluyor Hiçde haram falan demeyin
Hatta haram diyenler bile sevişmek için can atıyor çırpınıyor
Ben gözlerinden duruşundan anlıyorum🤩11 Yorumla- 9 ay
Yani uygulamıyor olabilirsin de keşke ayeti inkar etmeseydin 🙄
9 ayYaşandı ve ilişkimiz 7 ay dolu dolu devam etti
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Ben ten uyumuna inanırım ve bdnce bayagı uzun bi zaman geçirildikten sonra belki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 955 cevap paylaştı. Tercih etmem. Tanımadan bu tür şeylere sıcak bakamam.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı.
9 ay
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
9 ayEn az 4-5 kişi ile yaşadım. İlk buluşma da cinsellik harika oluyor ve unutulmaZ… Mesela ben biri ile öğlen 3 gibi buluşup sohbet ettiğimizi, akşam 7-8 gibi altımda acıyor devam et diye kıvrandığını hatırlıyorum… Şikayet yemiştik o gün 3 komşudan…
01 Yorumla- 9 ay
Vay arkadaş, ben daha doğru düzgün buluşmayı beceremedim 😀
5 ayBuluşmanin amacı birbirinizi tanımak ve bu konuda ciddi olup olmadığınıza karar vermek değil mi? buluşma bu yüzden yapılır sevişmek için değil ki türkiye iyice Amerika gibi oldu sanırım
11 Yorumla- 5 ay
@buuygulamanasilbişey doğru ama istek olursa anlok
Çekim varsa ve tanışıklık eskiye dayanıyorsa ya da ilk buluşma için çok beklenildiysen neden olmasın? Amaaaann olacaksa ha önce ha sonra ne fark eder?
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBiz muslumanlar için o (zina haram) isteyen yapabilir yani.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı.
9 ayDaha önce sanal seks sexting ya da seks sohbeti yaptıysan normal bizde öyle oldu uzaktan herşeyi yaşadık birbirimizi gördük haliyle ilk buluşma öpüş seviş cinsellik 🙊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayOlur ben oral seviyorum çok ilk buluşmada bi yalasam keein sevgili oluruz 😁 30 40 dakika yalamadan bırakmam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
9 ayYaşanması muhtemelen
10 Yorumla
9 ayTakılmalıklarla evet ama gerçek duygular varsa hayır yaşanamaz
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 384 cevap paylaştı. Amacına bağlı. Biraz takılmalıksa olur. Ciddi düşünürüm diyorsan erkek senden soğur
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. İki tarafta da ten uyumu ve güven varsa yaşanır
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı. Artık hiç bir şeyin sınırı kalmamış zaten herkes herşeyi yaşıyor ki
10 YorumlaYaşanabilir normaldir kişilerin birbirinden olan isteklerine bağlıdır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayİlk buluşmada haramda sonraki bulusmalarda helal mi? Bu nasıl zihniyet
44 Yorumla- 9 ay
Yani ya buluşmayacan ya da yapıştıracan
Cevap sahibi9 ayHaram tabi her türlü
Ozaman ilk buluşmanin anlami tanisma deyil cibsellikdir sonra yollar ayrilir. güzellik
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olmaması lazım ama belki sağduyunun dışına çıkacağın bir gün olur
00 Yorumla
9 ayöyle bir yaşanır ki.. hatta sadece cinsellik için buluşulabilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
9 ayİki yetişkinin karşılıklı rızası olduğu müddetçe her şey yaşanabilir.
00 Yorumla
9 ayEvlilik dışı ilişki düşünmüyorum. İlk buluşmada cinsellik hiç düşünmüyorum
00 Yorumla
9 ayİlkte olan iki kez. Diğerlerinde hep en ikinci görüşme
01 Yorumla- 9 ay
Düzeltiyorum,3
Yeni başlayacak ilişkinin ruhu cinselliğe dayalı ilerliyorsa olabilir tabi ki.
00 Yorumla
9 ayHelalinden yaşamak güzeldir.
50 Yorumla
9 ayyaşanır
100 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 355 cevap paylaştı.
9 ayYuh az sakin olun ya shdkfjfo
30 Yorumla Kendisine saygısı olmayan yaşar 🤞🏻
30 Yorumla
9 ayÜç ay kuralı var. Üç ay ne konuşması ne yaşaması
23 Yorumla- 9 ay
sende oldumu?
- 9 ay
Evlilik öncesi saçma zaten
9 ayHayır tabiki çok basitçe
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayİlk buluşma?
Bu ne acele?
Ben ilk sevgilimi 8ay sonra öpmüştüm 😀
02 Yorumla
Cevap sahibi9 ayYıllar sonra anlamış oldum böyle bir şey gerçekten varsa kızlar haklı galiba..
Ne kadar buluşmak istediğim kız varsa
" Ya zikerse?" der gibi yüzüme bakıp kaçıyordu..
Bu ülkede cidden kadınların akıl sağlığının yerinde olmadığını düşünüyorum- 5 ay
Bence herkes mahvolmuş.. senin gibi düşünenler az
Gizli Üye(45 üstü)9 ayÖpüşme veya sevişme varsa cinsellikte olabilir, sonuçta aynı et ete değiyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Olmaması iyidir. Ama tabi mümkün de...
10 Yorumla
9 ayKişiden kişiye değişir on
10 Yorumla
9 ayMekan müsaitse neden yaşanmasın olabilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Kız isterse yaşanır
10 Yorumla
9 ayGenelde yaşıyorum evet
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
9 ayBu zamana bakarsanız her şey olur
10 Yorumla
9 ayOluyor arada 😶🌫️
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı.
9 ayBuluştuğun kişiyle muhabbetine bağlı.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. Olabilir. Eşimle yaşamıştık
10 Yorumla
9 ayHayır erkek seni cepte hatta obje olarak görür
20 Yorumla
9 ayBence hayır yeteri kadar tanımak lazım o aşamaya hemen geçilmeli
20 Yorumla
9 ayBunun ilki sonu olamaz. Eğer bir şey olacak ise zaten kaçınılamaz. Önemli olan bunun karşılıklı duygular ile birlikte tutku dolu yaşamak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı.
9 ayduruma göre , ama 30 yaş altı için 3. buluşm tavsiyem 30 üzeri için çok gerek yok açıkcası
00 Yorumla - Devamını Gör (66)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar