Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. İlk buluşmada cinsellik yaşanabilir mi sorusu, aslında kişisel değerler, beklentiler ve ilişkinin dinamiklerine bağlı olarak değişen bir konudur. Bazı insanlar için ilk buluşma, sadece birbirini tanıma ve sohbet etme amacı taşırken, bazıları arasında hemen bir yakınlık ve fiziksel çekim oluşabilir ve bu da cinselliğin yaşanmasına yol açabilir. Önemli olan, her iki tarafın da bu konuda aynı fikirde ve rahat olmasıdır; cinsellik zorla ya da baskı altında olmamalıdır. İlk buluşmada cinsellik yaşamak, partnerlerin birbirine duyduğu güven, saygı ve iletişimle şekillenir. Eğer herkes gönüllü ve istekliyse, bu deneyim ilişkiye olumlu bir başlangıç olabilir. Ancak bazı kişiler için ilk buluşmada böyle bir adım erken ve rahatsız edici olabilir, bu yüzden sınırlar ve beklentiler açıkça konuşulmalıdır.
#nirhamm 🔴🔴🔴🔴
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. Benim sıcak baktığım bir şey değil
42 Yorumla- 11 ay
Rica ederim 🥂🖤
10 ayYaşanmadığında ikinci bi buluşma olmuyor genelde taraflardan biri yeterince etkilenmediği yükselmediği için devam ettirmiyor yüksekse basit görünürüm ilişkiyi ciddiye almaz vb. gibi argümanları bi kenara bırakıp yaşamak istediğini yaşar çünkü
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
11 ayÖncesindeki muhabbete bakmak lazım
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
92
Cevap
128Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12b cevap paylaştı.
11 ayNeden olmasın ki? İki taraf o çekimi ve arzuyu hissediyorsa ve yükselen şehvet dalgası iki tarafı da önüne katmış sürüklüyorsa kaçınılmaz bir durumdur sevişmek. İlk buluşması sın buluşması yok yani bu işin.
41 Yorumla- 2 ay
Birde yasa o zevki o zaman gor. Kikitlenir kalirsin heyecan ve zevkten
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
10 ayYaşanabiliyor yaşanmamalı fjfjg
81 Yorumla- 2 ay
Sebep
11 ayiki taraf da gerçekten istiyorsa, aradaki o delirtici çekim dayanılmaz hale geliyorsa neden olmasın ki O an o bakışlar dokunuşlar tenin tenime değme isteği Eğer hisler tutkuluysa ikiniz de kendinizi kaybetmek istiyorsanız bırakın mantığı. Bazen en güzel zevkler planlanmayan anlardan doğar. Ama tek şartım var tutkudan çok saygı da olmalı Çünkü bedenini paylaşmak ruhunun kapısını da aralamaktır..
122 Yorumla- 2 ay
İlk swfwrde gerceklesen seksin heyecani anlatilmaz. Yasamayan bilemez
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İlk buluşmada alkol alınmaz
İlk buluşmada eve davet edilmez
İlk buluşmada seks olmaz
İlk buluşmada çok konuşulmaz
İlk buluşmada exlerden bahsedilmez
İlk buluşmada para, maaş, gelir sorulmaz...
daha sayayım mı?
60 Yorumla
m 7 ayBen ilk buluşmada maksimum yemek yerim ya cinsellik ne
81 Yorumla- 7 ay
öyle olması lazımz zaten
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben evlenince yaşamak isterim ve ilk buluşmada cinsellik yaşamak isteyen birisi benim gözüm de kötü birisi olarak olur güven vermez
130 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
11 ayİlk buluşmada veren biriyle ciddi ilişki yürütemezsin çünkü kafada herkese veriyor veresiye defteri çok kabarık gözüyle bakarsın
Yani kafada çok lamba yakar
Cinsellik yasayacagım birinin ilk buluşmada degilde biraz tanıdıktan sonra o aşamaya gelmesi ilişkiyide kişileride onurlu kılar.40 Yorumla Uzun zamandır tanıyorsam seviyorsam ortam varsa olur
101 Yorumla
4 ayÇok etkilendimse hiç duramam ki yanalım ikimizde🔥
92 Yorumla- 2 ay
Ateş ve barut diyorsun he ;) Bence dee
11 aySanmıyorum ya. İlk buluşmada cinsellik yaşanması ilişkinin sonrasını dürtülere göre yönlendirir. Önce duygusal bağın oluşması ve iki tarafın birbirine olan merak ve gizemini daha sağlıklı bir şekilde yönlendirmesi ilişkiyi sürdürülebilir kılar. Fakat ilişki düşünmüyorsanız sözüm konu dışı.
40 Yorumla
3 ayYaşanmasının bi sakıncası yok, iki taraf da istiyosa
72 Yorumla- 3 ay
Aynen öyle👍 Çokta kasmamak lazımm🫶
- 2 ay
Bir taraf cok istekli ise diger tatafin bastan cikmasi an meselesidir
Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı. Random takılmacaysa olabilir zaten gelecek görmüyorsundur ama anı yaşayasın vardır. Çok düşünmezsin.
51 Yorumla- 2 ay
İnanilmaz heyecan veriyor ilk seferde. Keske dememek icin hersey yasanmali
Gizli Üye(30-35)11 ayYaşanır. Onu görürsem dayanamayip üstüne atlayabilirim🤭🤭
248 Yorumla- 11 ay
Uzak mesafe ilişkisi mi sizin 😊
Cevap sahibi11 ayAşk ilişkisi değil
- 11 ay
Sadece cinsellik yani ne sıklıkla buluşuyorsunuz
- 11 ay
Günaydın 😊😊
- 9 ay
Merhaba
Cevap sahibi5 ayKucağında 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
11 ayÇekime ve arzuya bağlı. 2 tarafta birbirinin istediği gibiyse zaten kimse karşı koyamaz buna..
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. Olabilir tabi neden olmasın. Olanla da ciddi olmaz demek saçma olur. Eşimle olmuştu ilk buluşmada örneğin.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yaşanabiliyor yaşanmaz demeyin o an birden ne ara buraya geldik diyebiliyor insan. sjsj
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı.
11 ayİlk buluşmada cinsellik yaşanmaz... Gerçek aşk olduğuna emin olmam gerekiyor...
40 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
3 ayKarşılıklı tutku, çekim varsa zaten bir bakmışsın sevişiyorsun durumu olma ihtimali yüksek. Belli güvenilirlik varsa olur bu işler genelde.
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. daima prezervatifim takılı yürüyorum yollarda , 12 tanede cepte , otomatik topa döndüm, kacana gidene ateş ediyorum
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. ilk buluşmaya kadar ne kadar görüştün ne kadar samimi oldun falan önemli bide ilk buluşmada neye göre buluştıunn vs. genel olarak olur yanmi olmaz değil
51 Yorumla- 2 ay
Cekim. varsa seksten kacinilmaz. İlk seferde yadanan seksin heyecani inanilmaz yadamayan bilemez
1 ayOlabilir, ama erkeği elinde tutabileceğinin garantisini veremem ya da erkeğin tutkal gibi yapışmayacağının.
10 YorumlaEğer buluşmanın amacı buysa tabiki yaşanır.
Amacı bu değilse bile kadın bazen bir anda yükselebiliyor. O zaman da kaçınılmaz oluyor ;)
10 Yorumla
11 ayÖnceden sanal olarak bişeyler yapılmış. Buluşma zamanı da şöyle olur böyle olur biraz lafı geçmişse olabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı.
11 ayYaşanabilir ama her ilişkiden böyle bir şey beklemek bence biraz saçma olur bazen nadir o enerji olur ve yaşanır
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
11 ayOluyor lakin insanlar buna buluşma değil kaçamak diyor
Siz kadınlar unutmayın ilk buluşma da koynuna girerseniz o erkek sizi hep kaşar diye düşünür10 Yorumla
11 ayDuygu olmaz arada sadece Al gülüm ver gülüm olur iki tarafta bunu istiyor demektir ihtiyaç giderme olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
11 ayUzun süredir tanıyor ve uzaktan uzaktan tutkulu bir şekilde konuşuyorsak ilk buluşmada da cinsellik olabilir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 783 cevap paylaştı. Açlık seviyesine baglı iki tarafta açsa
Şarkıda dedigi gibi
https//youtu. be/Q2YlgVRqC-U? si=yqtUIK9Xmay7KQtB10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
13 gübuluşmalar çok zaman bu iş için oluyor zaten evet
20 Yorumla
5 ayEğlenilecek karın gözüyle bakılmasını isteyenler yaşamaya devam edebilir
21 Yorumla- 2 ay
Bir onceki yy. Da kalmis hala sanki
- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
11 ayuzun zamanlı bir tanısıklık ve sevgililik olduysa olabilir.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayuzun zamandır tanıyorsan nasıl ilk buluşma oluyor? evlenmeden önce seks olursa sonra senin yüzüne bakmaz güvenmen gerekir pişman olucaksan neden namusunu biri için çöpe stıcaksın ki? belki seni cinsel obje olarak görüp faydalanmaıp kenara ztmak isterse?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayİlk buluşmada seks değil ama ufak çaplı öpüşmeler dokunuşlar olabilir... Eğer 3. buluşmalardan sonra bile fiziksel temas çekim yoksa boşu boşuna uğraşmaya deymez demek ki tenlerimiz ve kafalarımız uyuşmuyor. Kafası uyanın tenleri de birleşir. Kafa ve ten birleşmiyorsa o ilişki yürüyemez.
00 YorumlaUzın zaman tanıyorsam çoktan yatağa girmiştie
10 Yorumla
2 ayValla ilk buluşmada olmaz, biraz vakit ayır.
11 Yorumla- 2 ay
Aynen biraz sakin kafayla düşünmek gerekir bence de bazı şeyleri.
4 ayO anki cinsel çekimin etkisiyle evet, yaşanabilir.
10 Yorumla
4 ayuzun zamandır tanıyor isek zaten iki tarafta hazırdır isteklidir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 503 cevap paylaştı. Tanıyorsan planlıysan olur, hazırlık yaparsın hazırlanırsın uygun bi zamanda görüşüp olursun.
10 YorumlaFena olmaz boşuna zaman harcamamak açısından iyi olur
10 Yorumla
8 ayBence yaşanmamalı , tanımak lazım az da olsa.
10 Yorumla
9 ayTanıştığım yer barsa muhtemelen evet. Değilse muhtemelen hayır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
11 aytanıma evresi önemli uzun zamandır bildiğin birisi ise beklemenin anlamı yok
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. isteğe bağlı bu... heyecanlıda oluyor açıkcası
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı.
11 ayYaşanabilir sonuçta uzun sure tanisiyo lar Bi çekim oluşur
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Uzun zamandır tanışıyor olsan bile bu eylem ssks için yapılmış sayılır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
11 aydiyelim ki kelimesini baz alarak soruya evet cevabını yapıştırdım gitti...
10 Yorumla
11 ayO anki durumda karşılıklı olarak bu çekim varsa olur
10 Yorumla
s 11 ayUzun zamandır tanımasak bile yaşanabilir ki 🙄 bunun belirli bir standardı mı var?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayNormal bişey değil tanımadığın insanla o tarz şeyler yapmak
40 Yorumla
7 aykesinlikle evet
114 Yorumla- 6 ay
Çok
Oldum
Evet - 6 ay
@gecboşaln34 Neee anlamadım ki?
- 6 ay
İlk buluşmada ilişki çok yaşadım yani oluyo
- 6 ay
@gecboşaln34 Heeeeeee iyi bari bol şanslar
9 ayverin verin verin hiç durmayın aman ha sakın
52 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. O zaman o fb iliskisi olur
103 Yorumla- 2 ay
Adinin ne oldugunun ne onemi var. İnemli olan arzular tutkular
- 2 ay
Ne sig bir düşünce gtk
11 ayyaşanabilir diyelim
1212 Yorumla- 11 ay
Muğla'nın neresi kubra
- 11 ay
@tanrınınkırbacı0617 neden sordunuz
- 11 ay
Bende mugladayim o yüzden
- 11 ay
@tanrınınkırbacı0617 sen muğlanın neresi
- 11 ay
Bodrumdayim siz
- 11 ay
@tanrınınkırbacı0617 milas
- 11 ay
@tanrınınkırbacı0617 neden
- 11 ay
@muğlalıkübra bizimde Muğla’da yazlık var kübra
- 11 ay
@Youngboss1 hmmm ne güzel
- 11 ay
@Youngboss1 ricalar olur sevinirim
- 11 ay
@Youngboss1 hıhı
- 2 ay
Kübra kac kurtar kendini
Gizli Üye(25-29)6 ayAslında yaşanmaması lazım yanlış ama ben çok yaşadım ya dayanamadım
92 Yorumla- 4 ay
sürdürdüğün var mı?
- 2 ay
Teorik ile pratik uyuşmaz herzaman. Ama muhtesem bir heyecan oliryor degil mi
9 ayabi çomar mısınız ya tabiii ki yaşanacak şaka mısııııınnnn
31 Yorumla- 9 ay
Memnun oldum çomar, burada vakit kaybetmeden vermeye gitmelisin
11 ayAmaç cinsellik yaşamaksa normal dglse olmz
91 Yorumla- 11 ay
Amaç cinsellik olsa buluşur musun
duruma beklentine göre değişir aradaki iletişim seviyesine yaşa vs göre ama tek seferli ilişkilerden kacınmak en sağlıklısı o yüzden 25 altındaysa yaş 1 ilk buluşmada değil bi 5,6 ay bekleyin gidişata göre 25-30 arası güven veriyorsa tek seferlik olmayacaksa ve daha önceden birden fazla deneyiminiz olduysa olabilir 30 üstündeyseniz ilk buluşmayı geç tek seferlikler hatta sadece seks için buluşmalar bile gayet normal bence
00 Yorumla
4 ayDeneyimlerim kadın ne kadar isterse istesin kendini ağırdan satmak için cinsellik yaşamaz sanki ilişkide tek biz erkekler zevk alıyoruz kadınların genel olarak cinselliğe bakış açısı olumsuz bilmiyorum bize denk gelenler mi öyle hepsi mi öyle bilmiyorum
00 Yorumla
4 ayYaşanabilir ki hatta tercihimdir. Özellikle tanıştığımdan sonraki ilk 7 gün içinde ilişki yaşanmazsa o kızdan soğuyorum ve çoğu zaman kızı bırakıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayBence olur.. Hatta güzel olur.. 🙂
92 Yorumla- 4 ay
nasıl bulurum ki seni?
- 2 ay
Guzel degil muhteşem bir heyecan oluyor
- Devamını Gör (160)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi