Selam , bakire ve bakirlik sizin için önemlidir.. yok zardi yok kanama vs geçtiğimiz de yani önemli midir?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(18-24)11 ayTabiki ben nasıl yapmadıysam karlı tarafta aynı şekil temiz olcak
29 Yorumla
Soran11 ayTabi hakkınızdir yani umarım istediğiniz kriterde kişiyi bulursunuz
Cevap sahibi11 ayBu zamanda zor gibi
Soran11 ayEvet öyle görünsede ben bakirim yani yapmamışta vardır mutlaka işte denk gelmekyani
Cevap sahibi11 aySen kaç yaşındasın
Soran11 ay30 yaşındayım
Cevap sahibi11 ayNedne evlenmedin peki
Soran11 ayyani eğitimlerimle uğraştım tiyatro ve dublaj işleriyle ile uğraşıyorum.. daha doğrusu sanat benim için ön plandaydı hala öğrle tabi de erteliyordum yıllardır ama tabi o süreç karşım öyle çok sevecek evlenecek karşıma çıkmadı bende sanatla haşirneşir oldum
Cevap sahibi11 ayAnladım umarım gönlüne göre bulursun
Soran11 ayamin inşallah çok teşekkür ederim sağolasın.. inşallah sende bakir bir kişiyi bulursun onunla evenirsin
Gizli Üye(36-45)11 ayElbette
13 Yorumla
Soran11 ayAnladim peki bakire bulma olasılığı ne durum dadir sence
Cevap sahibi11 ayİllaki bulursunuz sen de bakirseniz gerçekten
Soran11 ayEvet bakirim gerçekten de fakat kızlarla ilişki kurmakda güçlük çekiyorum.. sevgili olma baglaminda mesela kız çok güzel modern gorunus oluyor fakat bakire olmayıp yalan söylerse ya da bazen kafamda bakire değildir falan diyorum..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
11 ayBenim için değil. Birlikte olduğumuz vakite odaklanıyorum geçmişe değil.
41 Yorumla
Soran11 ayPeki bakire misin
Gizli Üye(18-24)11 ayönemli
35 Yorumla
Soran11 ayumarım istediğinizi bulursunuz
Cevap sahibi11 aykaldıysa öyle insanlar inşallah
Soran11 ayAmin inşallah.. Vardır tabiki de ben bakirim yani benim gibi olanlarda vardır herkes cinsel yaşamak zorunda değil.. düzgün hayatı olan genel buluşmaz yani ama üç noktada olanlar.. var yani dikkat et seçici ol yani.. bende sevgili olmadan güçlük çekiyorum bakire olmayıp yalan söylerse ya da bakire değildir diğe kafan karışıyor ve vazgeçiyorum.. inşallah buluruz
Cevap sahibi11 ayorası çok zor ya. ben güvenemiyorum istese yalan da söyler, anlayamam da. çok zor bu devirde artık. cinsel ilişki yaşamayan farkli şekilde tatmin ediyor kendini başkasıyla, o da cok farklı bir şeymiş gibi. umarım temiz insanlarla karşılaşırız
Soran11 ayAynen öyle farklı yollarla yasamiş olması miyde bulandirici yani bende aynı durumdayım. Temiz olmak önemli aslında sadece ön bölgeyi korumak değil bir bütün haliyle olmalı koruma.. ama aklarına sokan hemcinslerim yani
... Amin inşallah dediğiniz gibi temiz kişiler karşımıza çıkar
Gizli Üye(25-29)11 ayBenim için önemli
10 Yorumla
11 ayÖnemli
11 Yorumla
Soran11 ayumarım istediğinizi bulursunuz
Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. Önemli
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi