Eskiden önemliydi artık zaman geçtikce dünyaya bakış açım daha da derinleştikce bunun bir saçmalık olduğuna karar verdim
Önemsiz benim için ama bir hastalığı var mı yok mu o önemli
Önemsiz benim için ama bir hastalığı var mı yok mu o önemli
Çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk önemli
Cevap
5Cevap
Bakirlik bakirelik degil ama kimlerle kac kisiyle oldugu onemli. Her onune gelenle yapanla sadeve sevgilisi ile yapanlar bir degil
Hayir degil yani gecmiste kalmis bir seyi takmak sacma
Sen kullanılmış arabaya sıfır araba parası öder misin
Peki kullandığın arabayı sıfır diye satmaya çalışır misin sen kullanıldin ise peki
Ben sıfır olduğum için böyle bir derdim yok
O zaman normal abi
Eyvallah
Bana göre önemli ben nasılsam öyle birini isterim
Ben bakirsem bakire isterim öyle
Sıfır olsun benim olsun
Kişiye göre değişir, bana göre değil
önemli