Sevgiliniz ya da evleneceğiniz kişi diyelim ki bakir/bakire değil, ama siz öylesiniz. Kabul eder miydiniz bunu? Tepkiniz ne olurdu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEskiden olsa evet önemli derdim ilki olmak isterdim ancak sonra insan bazı şeyler yaşayınca önemli olan bir insanın bedeni değil ruhu olduğunu daha iyi anlıyor.
Seni seviyorsa sende onu seviyorsan sana iyi geliyorsa mutlu oluyorsamn mutlu ediyorsan anlaşabiliyorsan işte tüm mesele bu. Geçmişte karşı cins ile yaşamış olduğu bir kaç saatlik tensel temaslar zamanla insanın aklına bile gelmiyor.11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun ama insan düşünmeden edemiyor başkasıyla da yapmış olma düşüncesini
En İyi Cevaplar
+1 yılMüslümanlar için soruyu değiştirelim: Zina yapmamak önemli mi? Bir de böyle düşünüp cevaplamak lazım... Aynı anlama geliyor çünkü.
Güzel soru, büyük konuşmamak lazım. Kendini koruyan her insan bunu ister. Ben de isterim. Ancak şöyle de bir şey var: Evvela hayırlısı. İlle de bakir/e diye tutturursunuz, evlendikten sonra sizi aldatabilir veya soğursunuz. Zamanında cinsellik yaşayıp zina yapmıştır AMA SAMİMİ VE SADIK TÖVBE etmiştir. Allah katında temiz olmuştur. Çok iyi bir evliliğiniz olur. Bilemeyiz. Burada işin KİLİT KISMI "samimi ve sadık tövbe." Yalandan pişman oldum diyen anca kendini kandırır, Allah'ı kandıramaz. Kul, kulu kandırır da kul, Allah'ı kandıramaz. Net.
Allah'ın affettiğine ise kimse bir şey diyemez. Eğer samimi ve sadık tövbe etmiş ise Allah ile arasını düzeltmiş ise belki bunu kaldırabilirim. Ama bunu yani ZİNA ETMEYİ normal karşılıyor ise istemem, Allah'a sığınırım. Zihniyet çok önemli. Allah hayırlısıyla temiz eşler nasip etsin.35 Yorumla
Soran+1 yılDaha çok dinden bağımsız kişisel olarak böyle biriyle olur muydunuz/ne düşünürdünüz anlamında sormuştum, diğer türlüsü bence Allah ile kul arasındadır. Ama güzel cevabın için teşekkürler🙏
- +1 yıl
Yaptığına yürekten tövbe etmişse belki olabilirim, onun dışında istemem. Rica ederim, ne demek
- +1 yıl
Bu arada, ilk kısımdaki müslüman uyarlamasını bilerek yaptım. Çünkü öyle bir devre geldik ki kişi müslüman ama sırf tecrübeli olsun diye ben zina yapıp da geçmişte epey tecrübeli olanı isterim, mutlu eder yazıyor... Bunlara şahit olduğum için kendimce belirtmek istedim :)
Soran+1 yılAnlıyorum :)
- +1 yıl
Amin. Guzel soyledin.
Ve iyi ki "muslumanlar icin sordun" cunku bu devirdi dinini bilmeyenler cok. Atheistler cok. Kendilerine yazik elbette, ama kendi secenekleri sonucda, birsey diyemeyiz.
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Özellikle kendisi bakir veya bakire olan biri öyle biriyle olmayı daha çok ister. Erkekler genelde ise bakir olmasa da bakire biriyle olmak onun ilki olmayı hep istemişlerdir. Bu durum kişinin yaşam şekline örf ve adetlerine göre değişen bir durum. kendi adıma konuşacak olursam eğer biz nasıl bir fırsat olunca biriyle yatmak istiyor ve o anı yaşamak istiyorsak bu kadınlar içinde geçerli. Eğer ki seviyorsam onun bakire olmasını isterim ama öyle değil diye de sevgimden vazgeçmem.
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakirim sadece oral oldu şu anki sevgilimde bakire ancak anal ilişkisi olmuş geçmişte kafaya taktım başlarda kıskandım kompleks yaptım şimdi yavaş yavaş aşıyorum artık bk deliği sorun yapılmamalı önemli olan vajina esas zevk yeri orası diğeri cinsel organ değil o nedenle anal cinsel ilişki bile değil kızlığı varsa tamamdır dedim çoğu kız evlenmeden bir şeyler yaşıyor bekarete dokunmadan sonuçta.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
20Cevap
+1 yılşunu artık herkes anlasın KİŞİNİN GEÇMİŞİ KİŞİYİ İLGİLENDİRİR.
önemli olan ilişkinin başından sonuna kadar birbirlerine olan davranışlarıdır.
TABIKI BAKIR OLAN BAKIRE ISTEYE BILIR BAKIRE OLAN BAKIR ISTEYEBILIR AMA YAPIPTA BEN YAPMAYAN ISTIYORUM DEMEK TEK KELİME ILE. kardeşim14 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş tabiki geçmiştir ama sen yapmayıp karşındakinin yapmış olma ihtimalini düşünmeden edemiyor insan
- +1 yıl
onun için çözüm var dediğim gibi yapmamış yapmayan isteyebilir bu hakkıdır ama bu senin durumu atlatamıyor ise baştan ayrılsın ilişki olmasın iş ciddiye bindikten sonra ayrılmak zorlaşır duygusal olarak ta çok sıkıntı çekersin şöyle düşün sneinde illaki reel olmasa da sanal geçmişin vardır bundan dolayı dediğim gibi aklına takılıyor ise istersen dertleşebiliriz saygıda kusurum olmaz
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
sen bilirsin msaj atmana gerek yoksa ıyı gunler
+1 yılHayir etmezdim. Ve bilime gore onemli evet. Ben birkac ay icin evlenmiyorum, hayat boyunca evlilik istedigim icin benim icin bekaret sadaket onemlidir.

30 Yorumla
+1 yılIstemem kendimi eşime muhafaza ettim bunca zaman banada öylesi denk gelsin
814 Yorumla- +1 yıl
o biraz zor be cnaim kalmadi o erkekelrden
- +1 yıl
@keremcan2021 Boş yapma, oyle erkekler elbette var. Her erkek her delige sokma meraki yok.
- +1 yıl
Beceriksiz erkek seviyorsun demek ki
Soran+1 yıl@SicillianNajdorf bir şeyi hiç yapmamış olması beceriksiz olduğu anlamına gelmez
- +1 yıl
Aynen gelmez evlenince çıplak kızı görünce elleri ayaklarına dolaşır onu bırak bayılanlar bile var. Ayrıca kızlık bozmak ta farklı bi durum sıradan bi seks değil sonuçta. Erkeğin deneyimli olması iyi sonuç verir.
Soran+1 yılSonuçta senin becerikli diye adlandırdığının da ilki oldu değil mi, bakir erkek de aynı şekilde dilerse eşiyle yapar ilkini ve bu şekilde deneyimlenir.
- +1 yıl
Insanlara laf anlatmak devehe hendek atlatmak gibidir canım. Söylesinler herkes kendine göre yorum yapıyor bizim fikrimiz belli.
- +1 yıl
Evet o kişi de bir zamanlar bakirdi. Fakat erkeğin de ilk deneyimi genelde tecrübeli bir kadınla oluyor. Piyasanın sadece tozunu değil tecrübesini de alıyor. Saflık kadında güzeldir. Erkekte saflık ezikliktir.
- +1 yıl
Sen kendi saflığınından kurtulmayı, hangi kadının saflığını bozarak elde ettin? Sen sanıyorsun ki evlilik, günü birlik tek gece ilişkiden ibaret sicillian...
- +1 yıl
@anonimdekim 👏👏👏
- +1 yıl
Hayat genelgeçer değerlerle yaşanmayacak kadar tarifsiz olmalı bence. Bir hikayeyi güzel kılan şey çatışmaların engellerin varlığıdır. Ben hiçkimseye tutamayacağım bir söz vermedim. Söz verirsem de tutarım. 3. bir parti huzurunda söz vermeye bunu duyurmaya ihtiyaç duymam.
- +1 yıl
sakin erkeklere inanma kendimden biliyom 🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılBen bakire değilim bakir bir erkek de istemem bakireyken de bakir erkek itici geliyordu
54 Yorumla
Soran+1 yılDeğişik🤔
- +1 yıl
Şaşılacak bi durum yok bakir erkek beceriksiz ve pasif olduğu için bakirdir 🙂
- +1 yıl
Travesti gibisin a*k
Benim için hiç sorun yok. Namus bacak arasında değil
13 Yorumla
Soran+1 yılNamus için değil de onunla birlikteyken başkasıyla da yapmış olma düşüncesi insanı rahatsız etmez mi?
Soran+1 yılAnladım kıskanma gibi bir durum da söz konusu değildir o halde
Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Bakire olması önemli değil daha farklı kriterlerim var
14 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Evlendikten sonra başkalarıyla yatanlar da ne hikmetse evlendiğinde bakire olanlar hahahaha
Hayır önemli değil ben geçmişte yaptıysam o da yapabilir gayet doğal bu
12 Yorumla
Soran+1 yılSen yapmamış olsaydın ve o yapmış olsaydı böyle mi düşünürdün yine
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim flörtüm bile olmadı sence bakire olmayan birini ister miyim?
312 Yorumla
Soran+1 yılBilemezsin ki gönül bu ota da konar boka da
Cevap sahibi+1 yılSanmam hayırlısı. Neden böyle bisey sordun. Bakire değil misin?
Soran+1 yılMerak
Cevap sahibi+1 yılZenginse evlenirim direk ama😂
Soran+1 yılNe oldu yuttun dediğini😂
Cevap sahibi+1 yılO başka bir durum ama. Konforlu bir yaşam büyük bir etken
Soran+1 yılKonforlu ama aslında istemediğin ve mutsuz bir evlilik olur
Cevap sahibi+1 yılMutsuz olmam. Neyim eksik olacak bi sevgim olmayacak ona ama olsun bu devirde aşk zor zaten. Hiç sevgilin oldu mu?
Soran+1 yılSevmeden birlikte nasıl mutlu bir hayat sürdürebilirsin ki? Sevmediğin ve istemediğin biriyle cinsellik zor olmalı. Hayatın boyunca seviyormuş gibi yaparsın ve bence bu kötü hissettirir. Oldu.
Cevap sahibi+1 yılBırak da bunlara ben karar vereyim😂cinsellik hiç yaşamadım ve şu an da zorlaniyorum. Hem de hiç evlilik düşünmeyen biriyim çünkü çocuk istemiyorum. Rahat bi yaşam yeterli
Soran+1 yılHayatında sana başarılar
Cevap sahibi+1 yılSana da basarilar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakır ya da bakire birisi bunu istemeli diye düşünüyorum kalanında böyle bı hak olmamalı
Bide bakirelik ve bakirlik kavramı dar olmalı yani zar duruyor ama yapmadığı bı o kalmış modu değil erkekler içinde geçerli10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılAsla önemli değil.. Önemli olan birbirinin ruhuna tenine dokunabilmek
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılBakir değilim bakire aramıyorum önemli değil. Olsaydıma cevap vermem saçma olur
10 Yorumla
+1 yılmaalesef bakirim ama kimseyi istemiyorum elimin zoruna gider
10 YorumlaErkeklerin çoğu önemsiz demiş inanma onlara sonra illa yüzüne vuruyorlar
23 Yorumla- +1 yıl
Ben vurmam şahsen. Bakir değilim bakire istiyorum dersem samimi olmaz
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum. Bakir olmayıp bakire istememek hadi neyse de diğer türlüsü bilmiyorum bana pek gerçekçi gelmedi görüşleri. Burada atıp tutmak kolaydır ne de olsa.
- +1 yıl
Haklısın evet
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılçok zor bir durum benim için.
beno durumda biriyim açıkçası böyle biri çıkarsa karşıma ne karar veririm bilemiyorum.10 Yorumla
+1 yılBu zar kafali düşüncelerden sıyrılın artık ne bakireler var davulda tokmagin degmedigi yer kalmamış hali gibi
Kafa temiz olsun ruh temiz olsun01 Yorumla
Soran+1 yılKişisel olarak insanların düşüncelerini sormuştum. Toplumsal algılara göre değil size göre, yani nasıl karşılarsınız bu durumu diye merak ettim sadece
+1 yılFark etmez önemli olan sevgi
10 YorumlaÖnemli değil kendi adıma
10 YorumlaBen neysem onun da öyle olmasını beklerim
10 YorumlaMal miyim niye kabul edeyim
02 Yorumla
Soran+1 yılEden var
Gizli Üye(25-29)+1 yılS**kmmde bile değil a*mk
22 Yorumla
Soran+1 yılSakin ol şampiyon sjskdn
- +1 yıl
Erkek olsun yeter diyo :)
+1 yılBenim için çok önemli
10 YorumlaHayır önemli değil
21 Yorumla
+1 yılÖnemli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılönemsiz
10 Yorumla
+1 yılSeversem ederm birde güvenmem gerek
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakir değilim bakire peşinde koşmam
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok ama çok önemli
30 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi