Selam, Genel olarak çok önemli değil. Hani beni benden sonrası ilgilendirir. Ancak özellikle evlilik için düşünürsem şöyle bir durum var, ben eğer sabredip hayatıma kimseyi almamışsam ve eşimin ilkim olmasını arsulamış ona göre yaşamışsam eşimin de böyle olmasını isterim. Elbette gidipte sen bakiremisin diye sormam asla. Birbirimizi tanıma döneminde bunlar konuşulursa zaten öğrenirim. Eğer aşıksam sırf bunun için de bırakmam. Son olarak evlenmeden cinsel bir birlikteliği de asla istemem.
Benim için, bakirelik önemli değil, neden dersen bir et parçasını korumak için yemediği halt kalmıyor sonra sözüm ona bakireyim diyor onun ruhu o.. benim için önemli olan insan olması bana saygılı sevgili ve en önemlisi benleyken bana sadık olmasıdır. o yüzden sevgilisiyle birlikte olmuş ya da boşanmış birinin o hali daha bakire kaldı ki ben o kişiyi sevip begenmişsem bakire olmuş ya da olmamış ne yazar
ya olay aslında bakirlik ya da bakirelik değil , ben şahsen kendimi eşime saklamak onunda aynı şekilde yapmış olmasını isterim ama bi laf vardır büyük konuşma diye neyin ne olacağını bilemez kimse. eğer ben bakir değilsem evleneceğim kişininde bakire olmasını beklemem. benim karşı olduğum şey erkeğin ya da kadının bakire/bakir olmadığı halde karşı tarafa yani evleceneği kişiye yalan söylemese.
Evet önemlidir. Ancak bütünlük dahilinde önemsiz de kalabilir. Karakteri, fikri, düşüncesi, kendisi ile beraber bana göre iyi yönleri baskın gelirse bu noktada bekareti önemsiz kalır.
Ben bakir olduğum için karşı taraf bakire olmalı, bu karşıdakini ayıpladığım için değil yalnızca kendime 27 yıl hakim olduğum için kendimde gördüğüm bir hak..