Cinsel Yaşam Bakir ya da bakirelik sizin için önemli mi? Yağmurrluu Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bakir ya da bakirelik sizin için önemli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Önemliydi 35 yasindayim hala bakireyim ama evlilikte yaşarım diye bekledim hep cinselligi olmadi şimdi ise benim için çok zor hem merak edip yasamamak hala bakire olup cinselligi tadamamak doğru insanı beklerken toprak olucak galiba🤣🤣🤣 3 1 Yorumla mertbyyy 1 yıl Nasıl engel oldun bunca zaman kendine Yorumla
Çalışkanmiskin Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Benim için önemli sadece kendimde değil karşımda ki kişide de dikkat ederim 3 4 Yorumla Ferahxy 1 yıl Neden karşıdaki kişi Yorumla Çalışkanmiskin 1 yıl @Ferahxy ben dikkat etmişsem karşı cinsten de böyle bir şeye dikkat etmem hakkım olduğunu düşünüyorum Yorumla Ferahxy 1 yıl Erkek yani bakır olacağını sanmam Yorumla Çalışkanmiskin 1 yıl @Ferahxy nasip Yorumla
İçiBoşDefterim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Evet bakır olduğundan dolayı ama önemli olduğunu nokta şu ha evlenmiştir bakire değildir sorun yok ama evlenmeden bakireliği gitmişse garipserim 0 0 Yorumla
TrueDarkness Takip Et Master Yaş: 42 , eic 72% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Değişir. Güzel bir akşam geçirmek istiyorsam önemli değil tabii. Yok ama evlenip 3-5 bebe yapma niyetindeysem önemli.. 0 0 Yorumla
Elysiaa_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Önemli. Bakir bir erkekle asla olmam. Tecrübeli olması çok önemli. 1 5 Yorumla grapewhiskey 1 yıl Oylemi :)) Yorumla Elysiaa_ 1 yıl @grapewhiskey öyle Yorumla grapewhiskey 1 yıl Takip etsene benh Yorumla grapewhiskey 1 yıl Sana bir sey anlaticam ozelden Yorumla Elysiaa_ 1 yıl @grapewhiskey gerek yok. Yorumla
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. küçük bir detay duruma göre önemsiz bir detay bile olabilir 0 0 Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Merhaba, bekareti zarda arayan biri değilim, ama tabiki dikkat edeceğim bazi durumlar vardır 0 0 Yorumla
Avcı4444 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Degıl ama olmayanı tercıh ederım sevısmek yerıne ilişki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Benim icin onemliydi herkesle yatmis kalkmis erkek istemezdim öyle de birini buldum 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tabiki kimle ne yaptığını bilmek onemli 0 0 Yorumla
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Önceden önemliydi şimdi pek önemsemiyorum 0 0 Yorumla
Gaydiary Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Ben bakir erkeğim ve önemli ama şart bir şey değil 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bakire değilsen sorunu yanıtlamam 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Değil. Ama olabilirde. 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Önemsiz. 0 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Evet önemli. 0 0 Yorumla
MehmettB Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 537 cevap paylaştı. hayır değil 0 0 Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. No no 0 0 Yorumla
Cokkalmam Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı. Önemli 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Hayır 2 2 Yorumla İstanbuldangenç 1 yıl Bul beni Yorumla grapewhiskey 1 yıl Derken? Yorumla
ldlwkdkwmdka Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl Evet önemli 1 1 Yorumla Ferahxy 1 yıl Karşındaki peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Önemliydi 35 yasindayim hala bakireyim ama evlilikte yaşarım diye bekledim hep cinselligi olmadi şimdi ise benim için çok zor hem merak edip yasamamak hala bakire olup cinselligi tadamamak doğru insanı beklerken toprak olucak galiba🤣🤣🤣
Nasıl engel oldun bunca zaman kendine
Benim için önemli sadece kendimde değil karşımda ki kişide de dikkat ederim
Neden karşıdaki kişi
@Ferahxy ben dikkat etmişsem karşı cinsten de böyle bir şeye dikkat etmem hakkım olduğunu düşünüyorum
Erkek yani bakır olacağını sanmam
@Ferahxy nasip
Evet bakır olduğundan dolayı ama önemli olduğunu nokta şu ha evlenmiştir bakire değildir sorun yok ama evlenmeden bakireliği gitmişse garipserim
Değişir.
Güzel bir akşam geçirmek istiyorsam önemli değil tabii.
Yok ama evlenip 3-5 bebe yapma niyetindeysem önemli..
Önemli. Bakir bir erkekle asla olmam. Tecrübeli olması çok önemli.
Oylemi :))
@grapewhiskey öyle
Takip etsene benh
Sana bir sey anlaticam ozelden
@grapewhiskey gerek yok.
küçük bir detay duruma göre önemsiz bir detay bile olabilir
Merhaba, bekareti zarda arayan biri değilim, ama tabiki dikkat edeceğim bazi durumlar vardır
Degıl ama olmayanı tercıh ederım sevısmek yerıne ilişki
Benim icin onemliydi herkesle yatmis kalkmis erkek istemezdim öyle de birini buldum
Tabiki kimle ne yaptığını bilmek onemli
Önceden önemliydi şimdi pek önemsemiyorum
Ben bakir erkeğim ve önemli ama şart bir şey değil
Bakire değilsen sorunu yanıtlamam
Değil. Ama olabilirde.
Becereceğim bir kız içinse önemsiz.
Önemsiz.
Bu zamanda önemi yok
Hayir hicvir zaman Takmadim bu konuyu
Evet önemli.
evet önemli
hayır değil