Cinsel Yaşam Bakirlik, bakirelik önemli mi sizin için? Yağmurrluu Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Soru net. Bakirlik, bakirelik önemli mi sizin için? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Hayır benim için önemli değil ben geçmişe bakmıyorum 0 0 Yorumla
johesa Takip Et Master Yaş: 35 , eic 74% 1 yıl Bence önemli iki taraf adınada ilk olması bi baska huzur 0 0 Yorumla
Buzor Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır. Evlenecek olsam önemli olabilirdi Ama evlilik düşünmüyorum. 0 0 Yorumla
BforBaretta Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı. Bu yaşta yaşıma uygun bakire bulabilir miyim? Hiç sanmıyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Önemli tabii, hala daha bakireyim ama boşuna saklıyorum gibi geliyor bakir erkek kalmadı malum 0 0 Yorumla
vahitt34 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 1 yıl Takilmaliksa ö emli değil ama evlilik için evet onemli 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tabikide önemli 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Değil 0 0 Yorumla
electrician_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eğer hiç yaşamadı ise önemli olabilir 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Hiç önemli olmadı, gençken bile. 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bu devirde çoğu insan için önemli değil 0 0 Yorumla
ssezzerss Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. herkes biriyle bir şeyler yaşayabilir :) 0 0 Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bakirelikle evlenmiyorsun önemli degil ! 0 0 Yorumla
HayLazTiMe Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet önemli 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Değil artık 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. önemi yok artık 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Önemli, senin için önemli mi peki? 1 2 Yorumla Yağmurrluu 1 yıl Evet. Yorumla ebru_çiçek2001 1 yıl Bakire bebekler için önemli şimdi değil Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Hayır benim için önemli değil ben geçmişe bakmıyorum
Bence önemli iki taraf adınada ilk olması bi baska huzur
Hayır. Evlenecek olsam önemli olabilirdi Ama evlilik düşünmüyorum.
Bu yaşta yaşıma uygun bakire bulabilir miyim? Hiç sanmıyorum.
Önemli tabii, hala daha bakireyim ama boşuna saklıyorum gibi geliyor bakir erkek kalmadı malum
Takilmaliksa ö emli değil ama evlilik için evet onemli
Tabikide önemli
Değil
Eğer hiç yaşamadı ise önemli olabilir
Hiç önemli olmadı, gençken bile.
Bu devirde çoğu insan için önemli değil
herkes biriyle bir şeyler yaşayabilir :)
Hayir rahat bir erkegim kimle nasil olduğunu bilmek isterim ama
evlilik için tabikide evet
Yas 35 te kim bakar bekarete
Önemli bakire olmamalı.
Bakirelikle evlenmiyorsun önemli degil !
Değil.
Hayır
Evet önemli
Hayır
Hayır
Değil artık
önemi yok artık
Değil
Önemli, senin için önemli mi peki?
Evet.
Bakire bebekler için önemli şimdi değil
Hayır